|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
user99
|
Naslov: Pozdrav svima Postano: 16 kol 2010, 10:43 |
|
|
Pozdrav svima [selam, dobar dan, svako dobro itd. (sta najvise volite)]. Kao prvo, da se predstavim. Ime nije bitno (kako sam primjetio na forumu). Prebivaliste mi je u Centralnoj Bosni. Bošnjak (tolerantan, bez predrasuda). Oba roditelja bošnjaci, preci bošnjani, porijeklom od familijarne grane Kotromanića, koji su kasnije sa idolopoklonstva prešli na islam. Politički, gledam na BiH kao jedinstvenu državu u svojim sadašnjim granicama, bez entiteta, sa jednim predsjednikom. Predsjednik može da bude bošnjak, srbin ili hrvat, stim da se bori za interes države Bosne i Hercegovine, a ne za lični džep, niti za interes neke druge države (npr. Hrvatska, Srbija..) Nadam se da sam dobrodošao na forum među sugrađanine. P.S. Također, nadam se da je forum tolerantan, te da obrađuje unutrašnju politiku u BiH. S poštovanjem, autor.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 kol 2010, 14:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
user99 je napisao/la: Pozdrav svima [selam, dobar dan, svako dobro itd. (sta najvise volite)].
Oba roditelja bošnjaci, preci bošnjani, porijeklom od familijarne grane Kotromanića, koji su kasnije sa idolopoklonstva prešli na islam.
Selam i tebi zemo, samo me zanima jesu li ovi tvoji plemići, odnosno piramido-bogumilka Fata u nanulama nekako preskočili doba kršćanstva pa prešli sa slavljenja slavenskih božanstava na islam i prije no što se Muhamed rodio
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 kol 2010, 22:56 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
user99 je napisao/la: Pozdrav svima [selam, dobar dan, svako dobro itd. (sta najvise volite)]. Kao prvo, da se predstavim. Ime nije bitno (kako sam primjetio na forumu). Prebivaliste mi je u Centralnoj Bosni. Bošnjak (tolerantan, bez predrasuda). Oba roditelja bošnjaci, preci bošnjani, porijeklom od familijarne grane Kotromanića, koji su kasnije sa idolopoklonstva prešli na islam.Politički, gledam na BiH kao jedinstvenu državu u svojim sadašnjim granicama, bez entiteta, sa jednim predsjednikom. Predsjednik može da bude bošnjak, srbin ili hrvat, stim da se bori za interes države Bosne i Hercegovine, a ne za lični džep, niti za interes neke druge države (npr. Hrvatska, Srbija..) Nadam se da sam dobrodošao na forum među sugrađanine. P.S. Također, nadam se da je forum tolerantan, te da obrađuje unutrašnju politiku u BiH. S poštovanjem, autor. Pizdrav/Selam Inače ovo boldano zgleda ko da se nudiš za ženidbu u nekim dnevnim novinma Samo si trebo dodat tražim plavu, nepušačicu Naj kaj zamjerit.
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
|
user99
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 18 kol 2010, 08:55 |
|
|
Prigorac je napisao/la: user99 je napisao/la: Pozdrav svima [selam, dobar dan, svako dobro itd. (sta najvise volite)]. Kao prvo, da se predstavim. Ime nije bitno (kako sam primjetio na forumu). Prebivaliste mi je u Centralnoj Bosni. Bošnjak (tolerantan, bez predrasuda). Oba roditelja bošnjaci, preci bošnjani, porijeklom od familijarne grane Kotromanića, koji su kasnije sa idolopoklonstva prešli na islam.Politički, gledam na BiH kao jedinstvenu državu u svojim sadašnjim granicama, bez entiteta, sa jednim predsjednikom. Predsjednik može da bude bošnjak, srbin ili hrvat, stim da se bori za interes države Bosne i Hercegovine, a ne za lični džep, niti za interes neke druge države (npr. Hrvatska, Srbija..) Nadam se da sam dobrodošao na forum među sugrađanine. P.S. Također, nadam se da je forum tolerantan, te da obrađuje unutrašnju politiku u BiH. S poštovanjem, autor. Pizdrav/Selam Inače ovo boldano zgleda ko da se nudiš za ženidbu u nekim dnevnim novinma Samo si trebo dodat tražim plavu, nepušačicu Naj kaj zamjerit. I to znaci nema tolerancije?!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 18 kol 2010, 09:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25761 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
user99 je napisao/la: Oba roditelja bošnjaci, preci bošnjani, porijeklom od familijarne grane Kotromanića, koji su kasnije sa idolopoklonstva prešli na islam.
Ovo je teška provokacija. Katoličku vjeru okarakterizirati kao idolopoklonstvo, poganstvo...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
kosevo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 18 kol 2010, 09:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: user99 je napisao/la: Oba roditelja bošnjaci, preci bošnjani, porijeklom od familijarne grane Kotromanića, koji su kasnije sa idolopoklonstva prešli na islam.
Ovo je teška provokacija. Katoličku vjeru okarakterizirati kao idolopoklonstvo, poganstvo... Pa šta si očekivao od ljiljana, jednom izda uvijek izda.
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 19 kol 2010, 10:57 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
user99 je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Pizdrav/Selam Inače ovo boldano zgleda ko da se nudiš za ženidbu u nekim dnevnim novinma Samo si trebo dodat tražim plavu, nepušačicu Naj kaj zamjerit. I to znaci nema tolerancije?! E milo moje nije da nema tolerancije nek si ti cjepljen protiv humora. No napmenuo sam naj kaj zamjerit. Ako vas je moj post uvrijedio ispričavam se.
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|