|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 26 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Krugerrand
|
Naslov: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 07 svi 2016, 22:30 |
|
|
Pošto ovdje idu prijedlozi za poboljšanje foruma, evo moga. Predlažem uvođenje reputacijskog sustava, tako da mogu dati npr. +/- korisniku ovisno o sadržaju njegove poruke. Te pohvale ili pokude bi se akumulirale i prikazivale ispod korisničkog imena ili avatara. Na taj način bi obični puk, kada zaluta na forum, mogao odmah znati koje korisnike se isplati pročitati, a kod kojih da scrolla dalje. Naravno, ako se krene sa time, ovdje bi mogli ići prijedlozi drugih korisnika za reputacijski sustav, moj je iznesen gore.
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 svi 2016, 16:01 |
|
|
dobra stvar,vidim to na drugim forumima
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 svi 2016, 16:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne može. Hrvata ima najviše, pa bi ostalim nacionalnostima pucali minuse. Onda bi imao većinu Hrvata u plusu a sve ostale u minusu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Krugerrand
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 svi 2016, 17:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne može. Hrvata ima najviše, pa bi ostalim nacionalnostima pucali minuse. Onda bi imao većinu Hrvata u plusu a sve ostale u minusu. U redu, onda mijenjam prijedlog reputacijskog sustava. Pošto tu i tamo posjećujem RealGM forum vezan za košarku, znam da oni imaju opciju "And1" što je u biti reputacijski sustav u kojem se može samo pohvaliti poruka korisnika. Pa tako, da bi spriječili lupanje minusa ostalim nacionalnostima, može se uvesti samo opcija "+" za poruku s kojom se slažemo. Sumnjam da bi ijedan korisnik udario plus na poruku korisnika s kojom se ne slaže samo zato što su iste nacionalnosti.
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
Vrh |
|
|
Install Gentoo
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 svi 2016, 22:01 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2016, 21:31 Postovi: 8 Lokacija: Cajperspejs
|
Ja sam protiv toga. Kroz vrijeme bi se to promjenilo u teško mahanje egom samo zato što imaju veći "plus".
Isto tako u raspravi bi se ignorirali razni dobri postovi zato što je njegov "protivnik" čovjek s većim plusom te s time dobije dosta na težini riječi.
Ne samo to nego i generalno smanjuje kulturu i kvalitetu foruma zbog pecanja za tim "plusevim" gdje više nisu članovi foruma tu bitni kao zajednica, nego onaj s najviše pluseva i ulizice koji klapaju za njima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 svi 2016, 22:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To jako usporava forum i komunikaciju sa databazom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 16 stu 2019, 22:09 |
|
|
Evo moje liste: 1.Nasa Kvacica 2.Robi 3. BBC, Vlado Rus 4.Aleksije Radicevic i Leonardo da Vinci 5. C.Seselj, Sukrija 6. Dane Croatia, Diablo, Bobovac 7.Amidja, Korisnik 8.Ateist, Lider 9.Mar-kan 10. Gabi, Buenos, Granicar
|
|
Vrh |
|
|
Phantom of the internet
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 28 stu 2019, 01:26 |
|
|
Pozdrav svima! Nov sam ovde i nisam bio aktivan do sada jer sam imao mnogo posla oko kuce i napolju. Tako da evo me ovde sada. Ako se to uvede, doci ce do zloupotrebe - stvorice se upvote botovi (lazni korisnici kontrolirani od strane skripte) pa ce pojedinci imati nerealno visok broj pozitivnih ocena dok ce oni s kojima se ne slazu vlasnici tih upvote botova imati nerealno visok broj negativnih ocena. Na kraju ce nestati sve sto je lepo i sve sto nas okuplja ovde jer ce se provodjenje vremena ovde pretvoriti u negativnosti tipa ko ima koliko +/- i na koji ih je nacin zaradio. A ljudi dolaze na forum da se lepo opuste, porazgovaraju ko ljudi, a ne da ratuju iza tastature. Zato manimo se takvih igara i da uzivamo.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 07 pro 2019, 18:34 |
|
|
Kada bi se uveo reputacijski sustav kladim se da bih bila posljednja. Cemu tolika netrepeljivost prema meni?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 07 pro 2019, 19:08 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
zato sto nemas ciste ruke
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 07 pro 2019, 19:22 |
|
|
DrMag je napisao/la: zato sto nemas ciste ruke Imam cisto srce
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 pro 2019, 21:22 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kada bi se uveo reputacijski sustav kladim se da bih bila posljednja. Cemu tolika netrepeljivost prema meni? Kod mene ne bi bila poslednja. Tu si negde na sredini.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 pro 2019, 21:32 |
|
|
Predlazem pilot projekat na 30 dana, pa kako se pokaze.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 pro 2019, 21:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kada bi se uveo reputacijski sustav kladim se da bih bila posljednja. Cemu tolika netrepeljivost prema meni? Kod mene ne bi bila poslednja. Tu si negde na sredini. Hvala Aleksije, naravno ako nije dvosmisleno. Opreza ovdje nikada dosta!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 08 pro 2019, 21:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kod mene ne bi bila poslednja. Tu si negde na sredini.
Hvala Aleksije, naravno ako nije dvosmisleno. Opreza ovdje nikada dosta! Nije dvosmileno. Kako ti da budeš poslednja pred živih Daneta, Graničara, Sarajke, i onog što ima neku životinju otvorenih čeljusti u avatar, ne mogu sada da se setim kako mu je ime. Vladica RUS je iza tebe, i još poneko.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 11 pro 2019, 21:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nije dvosmileno. Kako ti da budeš poslednja pred živih Daneta, Graničara, Sarajke, i onog što ima neku životinju otvorenih čeljusti u avatar, ne mogu sada da se setim kako mu je ime. Vladica RUS je iza tebe, i još poneko. I pored živog kraljevog izaslanika Alekse.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 13 pro 2019, 03:55 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije dvosmileno. Kako ti da budeš poslednja pred živih Daneta, Graničara, Sarajke, i onog što ima neku životinju otvorenih čeljusti u avatar, ne mogu sada da se setim kako mu je ime. Vladica RUS je iza tebe, i još poneko. I pored živog kraljevog izaslanika Alekse. Nisam oduvek bio monarhista. Imam neki svoj upis od pre tačno 10 godina. Izvesna persona me izazivala da se izjasnim o nekim stvarima kako bi narušio moj ogromni ugled kod Hrvata. I ja se izjasnim. https://www.forum.hr/showpost.php?p=238 ... tcount=257U tih par rečenica se vidi koliko su mi stavovi tada bili drugačiji. Skoro da me je sramota, ne mogu da verujem da sam to ja pisao...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 13 pro 2019, 19:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nisam oduvek bio monarhista. Imam neki svoj upis od pre tačno 10 godina. Izvesna persona me izazivala da se izjasnim o nekim stvarima kako bi narušio moj ogromni ugled kod Hrvata. I ja se izjasnim. https://www.forum.hr/showpost.php?p=238 ... tcount=257U tih par rečenica se vidi koliko su mi stavovi tada bili drugačiji. Skoro da me je sramota, ne mogu da verujem da sam to ja pisao... Poslje toga si vidim dobio na forumu.hr titulu banned.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 20 pro 2021, 22:45 |
|
|
Maknite laganinija s bitnih tema.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 20 pro 2021, 22:48 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Pacifikator je napisao/la: Maknite laganinija s bitnih tema. . namjerno provocira
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 22 pro 2021, 22:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne može. Hrvata ima najviše, pa bi ostalim nacionalnostima pucali minuse. Onda bi imao većinu Hrvata u plusu a sve ostale u minusu. To nije tačno. Bar ja ne funkcionišem tako. Ovo je forum a ne bojno polje.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 23 pro 2021, 10:51 |
|
|
100 tema za par dana?! Ne stigne se ni pročitati, a to su uglavnom naslovi iz novina. Kao da mi ne listamo štampu?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 23 pro 2021, 11:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76487 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Protiv sam davanja pluseva i minuta.
Pa bi se onda ljudi previše fokusirali na to, uz 100 načina zloupotrebe, ili da se time vrši bullying pojedinaca.
Počeli bi se formirati forumski gangs.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 23 pro 2021, 11:31 |
|
|
Više puta hoću nekome da dam pohvalu a da ne moram da citiram post samo da bih rekla da se slažem. Dakle, plusevi nisu loši, naprotiv.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Uvođenje reputacijskog sustava Postano: 23 pro 2021, 11:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59878 Lokacija: DAZP HQ
|
plus i minus imaju smisla, slažem se, ali da se ne vodi nikakva ukupna statistika po forumašu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|