|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jopa
|
Naslov: Svrha foruma Postano: 18 ruj 2012, 23:38 |
|
|
Evo već nekoliko dana razmišljam i ne mogu pronaći svrhu foruma.
Da li je forum otvoren za druženje ili za neke više projekte. Ili je neka medijska protuteža nekim Bošnjačkim forumima (koji jednako prosipaju iz šupljeg u prazno)...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 04:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čudno pitanje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 09:19 |
|
|
ne vezano za upit na početku, mene uvijek do suza nasmije kad netko forum spomene u kontekstu nekog 'projekta' ili višeg cilja općenito. :))
a sad OT: po meni, svrha foruma je anonimno palamuđenje u vrime pauze za marendu ili ubijanje vrimena u večernjim satima kad su reprize filmova stivena segala i žan kloda van dama.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jopa
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 11:27 |
|
|
Citat: Čudno pitanje. Čudna odgovora. Citat: ne vezano za upit na početku, mene uvijek do suza nasmije kad netko forum spomene u kontekstu nekog 'projekta' ili višeg cilja općenito. :))
Neka si mi se ti nasmijala... Citat: a sad OT: po meni, svrha foruma je anonimno palamuđenje u vrime pauze za marendu ili ubijanje vrimena u večernjim satima kad su reprize filmova stivena segala i žan kloda van dama. Pa to me je i zanimalo, vjerovao sam da na forumu postoje ljudi željni promjena i dobrih ideja koje bi se dale realizirati. Ali valjda ovaj forum sluzi iza marende i onda služi za natjecanje sa Bošnjacima tko ima većeg i šireg, dok su Srbi ocjenjivački sud. Da bi ljudi ubili dio svoga vremena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 12:54 |
|
|
jopa_od
imaš malo postova da bi skontao svrhu ovog foruma ;)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 13:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
jopa_od je napisao/la: Citat: Čudno pitanje. Čudna odgovora. Isti takav bi dobio da si tražio odgovor na smisao/svrhu života. Pojednostavimo pitanje - je li bolje da forum postoji ili da ne postoji? Inače se dio odgovora na tvoje pitanje krije na nekim temama na baš ovom forumu (Poruke, želje i komentari).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Wind
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 13:20 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: ne vezano za upit na početku, mene uvijek do suza nasmije kad netko forum spomene u kontekstu nekog 'projekta' ili višeg cilja općenito. :))
a sad OT: po meni, svrha foruma je anonimno palamuđenje u vrime pauze za marendu ili ubijanje vrimena u večernjim satima kad su reprize filmova stivena segala i žan kloda van dama. Forumi su zamišljeni kao mjesto okupljanja i druženja ljudi i razmjenu informacija, na kraju (ili možda na početku) većine foruma se redovno iskristalizira Neka politička obojenost. Tako da forumi rijetko kad manifestiraju mainstream, nego skoro pa uvijek bivaju zloupotrebljeni u političko-propagandne svrhe. Osim naravno foruma kojima interesna svrha nije politika. p.s. Nego, drugarice Ilirka, vidim držite na avataru neku flašu. Jel imate kakav kućni recept za dobar domaći Amaretto? Treba mi za kolače.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jopa
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 13:39 |
|
|
Ne razumijem, šta? Postoje tajna odjeljenja ako imaš više postova.. Citat: Isti takav bi dobio da si tražio odgovor na smisao/svrhu života. Pojednostavimo pitanje - je li bolje da forum postoji ili da ne postoji?
Inače se dio odgovora na tvoje pitanje krije na nekim temama na baš ovom forumu (Poruke, želje i komentari). Svrha života nije politička-administrativna jedinica Herceg-Bosna koja je udruživala cijelo društvo, dok za životnu svrhu možemo reći da je pojedinačna stvar. Forum postoji, ja ništa od toga ne dvojim. Zato pitam da li on postoji radi samo diskutiranja, Hrvati svih krajeva dođite i razgovarajte i svi skupa pijuckajte po Bošnjacima. Čime se vi bavite, ima li udruga, zadruga, institucija gdje se može uključiti, primiti naredbu, izdati naredbu itd...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 13:53 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Forum postoji, ja ništa od toga ne dvojim. Zato pitam da li on postoji radi samo diskutiranja, Hrvati svih krajeva dođite i razgovarajte i svi skupa pijuckajte po Bošnjacima. Čime se vi bavite, ima li udruga, zadruga, institucija gdje se može uključiti, primiti naredbu, izdati naredbu itd... Pa lijepo te pitam - je li bolje da ovaj forum postoji ili da ne postoji? Tko bi bio najsretniji kada ga od sutra ne bi bilo? Svrha foruma nije samo diskutiranje, ali taj aspekt svakako ne škodi. Bavimo se sa dosta toga, ali apsolutno ništa od toga nije za javnost, što tvoj javni upit čini besmislenim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 13:55 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ne razumijem, šta? Postoje tajna odjeljenja ako imaš više postova.. Vjernik da bi spoznao boga mora izmoliti mnogo očenaša, zdravo marija i slava ocu. Da bi ti spoznao svrhu ovog foruma moraš dosta i kvalitetno pisati ;) jopa_od je napisao/la: Forum postoji, ja ništa od toga ne dvojim. Zato pitam da li on postoji radi samo diskutiranja, Hrvati svih krajeva dođite i razgovarajte i svi skupa pijuckajte po Bošnjacima.
Ne pljuckanje po Bošnjacima, komunistima, ustašama, srbima, četnicima, lijanovićima, je sporedna stvar. jopa_od je napisao/la: Čime se vi bavite, ima li udruga, zadruga, institucija gdje se može uključiti, primiti naredbu, izdati naredbu itd... Pročitaj prvi pasus.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 14:13 |
|
|
Forum ima pljuvački karakter za nekog ko tek dođe. Možda neki forumaši imaju i neke koristi od njega, u smislu povezivanja na ostvarivanju nekih ciljeva.
Meni predstavlja ko i svaki drugi forum ali pretpostavljam da Hrvati od njega očekuju nešto više.
Možda tajno postoje ove aktivnosti
1. brigada za slanje mailova 2. brigada za komentarisanje po portalima 3. bla bla
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jopa
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 15:23 |
|
|
Citat: Pa lijepo te pitam - je li bolje da ovaj forum postoji ili da ne postoji? Tko bi bio najsretniji kada ga od sutra ne bi bilo?
Svrha foruma nije samo diskutiranje, ali taj aspekt svakako ne škodi.
Bavimo se sa dosta toga, ali apsolutno ništa od toga nije za javnost, što tvoj javni upit čini besmislenim. Nemam ja nista protiv foruma. Nego sam pitao je li svrha samo diskutiranje. Ne kontam čime se bavite da je toliko tajno, ali ok. Citat: Vjernik da bi spoznao boga mora izmoliti mnogo očenaša, zdravo marija i slava ocu. Da bi ti spoznao svrhu ovog foruma moraš dosta i kvalitetno pisati ;) Hm šta reći, onda ste vi neka tajna religiozna organizacija. HB Thule..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 16:17 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Forum ima pljuvački karakter za nekog ko tek dođe. Možda neki forumaši imaju i neke koristi od njega, u smislu povezivanja na ostvarivanju nekih ciljeva.
Meni predstavlja ko i svaki drugi forum ali pretpostavljam da Hrvati od njega očekuju nešto više.
Možda tajno postoje ove aktivnosti
1. brigada za slanje mailova 2. brigada za komentarisanje po portalima 3. bla bla 4. predavanje na sveučilištima i svečanim akademijama 5. paintball, airsoft i streljačke aktivnosti 6. borilački sportovi 7. letenje i padobranstvo 8. dizanje ruku u vladama županija / federacije / i države 9. humanitarni rad 10. druženje 11. organiziranje masovnih tuča, demoliranje njihovih autobusa i kafića.. 12. centar za istraživanje i dokumentiranje govora mržnje.. 12. tra la la .. treba li još?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 16:49 |
|
|
Zaboravio si genetsko istraživanje i traganje za inteligentnim bićima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 19 ruj 2012, 16:59 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zaboravio si genetsko istraživanje i traganje za inteligentnim bićima. to je posao bošnje poštara i kompanije ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) prevrnuli smo bošnjakistan i nismo našli takva bića, morali smo na kraju odustati :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 13:30 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zaboravio si genetsko istraživanje i traganje za inteligentnim bićima. ![slika](http://www.e-novine.com/thumbnail.php?file=photo/kultura/vesti/emir_imamovic_pirke/Emir_Imamovic_Pirke_01_a_320_182676378.jpg&size=article_medium)
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 13:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Taj naslov je pravi crnjak. Potraga se fokusirala na područje općine Visoko i Sarajeva.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jopa
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 17:36 |
|
|
Ne spamajte mi po temi..
Još nisam dobio konačan odgovor...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 17:52 |
|
|
Ovaj forum se pokvario jer je postao jedna četerska papazjanija gde pljuvatori kolo vode.
Ranije se nešto moglo polemisati , ali 90% učesnika foruma su obični troleri koji ne mogu da sastave prostopriširenu rečenicu.
Ovde se otvaraju takve teme koje su otprilike naslova tipa :"Bošnjaci pišali na ćošku" , "Sarajevo ne prodaje katolicima deterdžent" , "Islam hoće da uništi HerceBosnu i svim katolicima Hrvatima spreči kupovanje Ifona" , .......
Ali nije ni problem i pljuvanje i otvaranje tih jadnih mrziteljskih i tračerskih tema , već je problem što postoji skupina njih koji lažu i izmišljaju stvari o dotičnom narodu , Bošnjacima.
Sam pojam forum značu rasprava i sučeljavanje stavova i mišljenja , međutim kad se pređe na to da forum postane svrhba jednoj ideji i to političkoj onda se obezvređuje svako mišljenje i postaje besmislna svaka rasprava.
Ovaj forum nije kao Sarajevo x gde ako se ne rasplačeš od ponosa što vidiš zastavu biH dobiješ ban , ali postaje mu opasan pandan gde je dopušteno maloumnicima da seru i lažu i samim time obezvređuje ideju HercegBosne po kome se ovaj fporum i naziva.
p.s Za kraj moj omiljeni podforum Religija ili treba ukinuti ili dopustiti da se kaže sve šta se misli , jer ako postane pravilo da se religija može uvrediti onda braćo draga svi put Libije i Egipta pa tamo sa talibanima guske čerupajte.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 18:05 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ovaj forum se pokvario jer je postao jedna četerska papazjanija gde pljuvatori kolo vode.
Ranije se nešto moglo polemisati , ali 90% učesnika foruma su obični troleri koji ne mogu da sastave prostopriširenu rečenicu.
Ovde se otvaraju takve teme koje su otprilike naslova tipa :"Bošnjaci pišali na ćošku" , "Sarajevo ne prodaje katolicima deterdžent" , "Islam hoće da uništi HerceBosnu i svim katolicima Hrvatima spreči kupovanje Ifona" , .......
Ali nije ni problem i pljuvanje i otvaranje tih jadnih mrziteljskih i tračerskih tema , već je problem što postoji skupina njih koji lažu i izmišljaju stvari o dotičnom narodu , Bošnjacima.
Sam pojam forum značu rasprava i sučeljavanje stavova i mišljenja , međutim kad se pređe na to da forum postane svrhba jednoj ideji i to političkoj onda se obezvređuje svako mišljenje i postaje besmislna svaka rasprava.
Ovaj forum nije kao Sarajevo x gde ako se ne rasplačeš od ponosa što vidiš zastavu biH dobiješ ban , ali postaje mu opasan pandan gde je dopušteno maloumnicima da seru i lažu i samim time obezvređuje ideju HercegBosne po kome se ovaj fporum i naziva.
p.s Za kraj moj omiljeni podforum Religija ili treba ukinuti ili dopustiti da se kaže sve šta se misli , jer ako postane pravilo da se religija može uvrediti onda braćo draga svi put Libije i Egipta pa tamo sa talibanima guske čerupajte. Ne sviđa ti se HB? Googlaj, imaš razne srbijanske udruge... Dveri, Naši, Obraz, 1389, etc. Sretno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 18:31 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ovaj forum se pokvario jer je postao jedna četerska papazjanija gde pljuvatori kolo vode.
p.s Za kraj moj omiljeni podforum Religija ili treba ukinuti ili dopustiti da se kaže sve šta se misli , jer ako postane pravilo da se religija može uvrediti onda braćo draga svi put Libije i Egipta pa tamo sa talibanima guske čerupajte. Ovo ti je dobro, posto 90% postova trosis na pljuvanje katolicke crkve, hrvatskog jezika, ili hrvatske povijesti. Dobro da ti siris pozitivne vibracije na tako pljuvackon forumu...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 18:37 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ovaj forum se pokvario jer je postao jedna četerska papazjanija gde pljuvatori kolo vode.
p.s Za kraj moj omiljeni podforum Religija ili treba ukinuti ili dopustiti da se kaže sve šta se misli , jer ako postane pravilo da se religija može uvrediti onda braćo draga svi put Libije i Egipta pa tamo sa talibanima guske čerupajte. Ovo ti je dobro, posto 90% postova trosis na pljuvanje katolicke crkve, hrvatskog jezika, ili hrvatske povijesti. Dobro da ti siris pozitivne vibracije na tako pljuvackon forumu... Kad mi nešto spočitavaš onda to i dokaži. Nikad nisam pljuvao hrvatski jezik jer takvo šta je i nemoguće pljuvati , ja sam samo govorio o ljudima koji taj jezik ustrojavaju i rada na njemu i to uvek sa dokazima i nikad ništa nisam slagao. Ako je tebi pljuvanje po jziku tako što ja polemišemsa nekim koji jezik koristi u nacionalističke svrhe i samim time ga obezvređuje onda ti ne mogu pomoći. Što se tiče katoličke crkve tu mogu reći da isto nisam nikad pljuvao već uvek argumentovano pisao sa dokazima za razliku od tebe i ostalih koji nikad nisu mi našli ikakvu laž i nju opovrgli već samo su mi napisali ovo što si i ti sad "Ti pljuješ" i tu je sva tovja argumetnacija završena.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 18:43 |
|
|
joe enter je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ovo ti je dobro, posto 90% postova trosis na pljuvanje katolicke crkve, hrvatskog jezika, ili hrvatske povijesti. Dobro da ti siris pozitivne vibracije na tako pljuvackon forumu... Kad mi nešto spočitavaš onda to i dokaži. Nikad nisam pljuvao hrvatski jezik jer takvo šta je i nemoguće pljuvati , ja sam samo govorio o ljudima koji taj jezik ustrojavaju i rada na njemu i to uvek sa dokazima i nikad ništa nisam slagao. Ako je tebi pljuvanje po jziku tako što ja polemišemsa nekim koji jezik koristi u nacionalističke svrhe i samim time ga obezvređuje onda ti ne mogu pomoći. Što se tiče katoličke crkve tu mogu reći da isto nisam nikad pljuvao već uvek argumentovano pisao sa dokazima za razliku od tebe i ostalih koji nikad nisu mi našli ikakvu laž i nju opovrgli već samo su mi napisali ovo što si i ti sad "Ti pljuješ" i tu je sva tovja argumetnacija završena. Joe Enter, stari krivinaš... nisam pominjao ničiji jezik. Nisam pominjao ničiju religiju. Čim ti se čovjek obrati, ti bježiš iz ringa u neku desetu temu! Logično je da će ljudi pisati o temama koje nama s ove strane Drine nisu osobito važne. Pa, halo! Ovdje dolaze i ljudi koji žive u Bosni... Njima očito jesu važne, i to nemoj očekivati da će se mijenjati zbog tebe. Prihvati forum kakav jeste ili nađi sebi drugi. Ja sam već promjenio par, i ovaj mi je najmanje loš.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 20 ruj 2012, 21:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Imamo politički podforum koji služi kako veli Ilirk@ za palamuđenje, malo da popričamo o aktualnim temama i popljujemo na Federaciju, ali i da šta god saznamo.
Imamo regionalne podforume, koji su po mom mišljenju najkorisniji. Za neke koji su bili neupućeni (među njima prvi ja, prije svega par godina) saznali smo skoro o svakom ćošku gdje su Hrvati živjeli, i oni su po mom mišljenju najkvalitetniji, iako je je pola foruma politika.
Povijesni podforum u kojemu možemo mi mlađi koji nismo bili toliko upućeni u ratna zbivanja saznati malo više, i to ne pričam o nekakvim kafanskim pričama, već o ljudima koji su sve to doživjeli iz prve ruke (npr. Mar-Kan i ima tu još dosta ljudi).
Ovi ostali podforumi su tu eto za neke rasprave i raspravice i za razbribrug.
Tako da ipak mislim da je ovaj forum jako dobra stvar i pozitivna, okuplja sve više ljudi, sazna se mnogo toga o stanju Hrvata, ali i mnoge stvari iz područja gdje Hrvati žive u BiH. Bolje što je ovaj forum postojao tri i po godine, nego da su one propale u vodu, a diskutanti koji žele pričati o BiH da su prisiljeni ići na forum.hr gdje se nalaze militantni i anti-demokratski nastrojeni moderatori.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svrha foruma Postano: 21 ruj 2012, 06:30 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Ne spamajte mi po temi..
Još nisam dobio konačan odgovor... Kakav odgovor očekuješ? Možda ćemo i složiti jedan popis postignuća ljudi sa foruma foruma, portala i udruge, pa i objaviti barem one dijelove koji su prikladni za javnost. ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|