|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 152 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 11:55 |
|
|
Više manje smo svi ovdje veterani sa foruma hr. odnosno foruma.yu. pa da se prisjetimo tih slavnih dana borbe . Ko vam je najviše išao na živce, koga ipak cijenite iako je bio s druge strane barikade, ko je bio najveći moron i tako to. meni je onaj Michael Collins toliko išao na živce da to ne mogu opisati. Dečko je neviđeno glup, mada možda nije loš u duši, al uduši. od džihosa, teško da mogu nekoga izdvojit, svi su moroni, ima neki Crni Rudar, nije onako bio glup. Od Srba, Kontraktnik i bilo ih je još par nemitomana. Ostatak nije za spomen.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 12:03 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Inkvizitor je napisao/la: Više manje smo svi ovdje veterani sa foruma hr. odnosno foruma.yu.
pa da se prisjetimo tih slavnih dana borbe. Ko vam je najviše išao na živce, koga ipak cijenite iako je bio s druge strane barikade, ko je bio najveći moron i tako to.
meni je onaj Michael Collins toliko išao na živce da to ne mogu opista. Dečko je neviđeno glup, mada možda nije loš u duši, al uduši.
od džihosa, teško da mogu nekoga izdvojit, svi su moroni, ima neki Crni Rudar, nije onako bio glup.
Od Srba, Kontraktnik i bilo ih je još par nemitomana. Ostatak nije za spomen. Bosanski Srbi većinom racionalni. Muslimani - sumrak logike i pameti, osim 2-3 koji su na trenutke imali momente lucidnosti. Moderatori - najgluplji od svih učesnika na forumu Omiljeni protivnik naravno Tahvil Paša.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 16:05 |
|
|
Moderatori/ce dijaspore, koji nisu dali da zucnemo o Hrvatskoj da bi se pokazalo "zasto" SVI PRODANI(ozenjeni za papire) ne Hrvate Forumasica koja je otvorila topik "kako ste postali dijaspora"? zavrijedjuje zlatnu medalju
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 16:08 |
|
|
chichonina je napisao/la: Forumasica koja je otvorila topik "kako ste postali dijaspora"? zavrijedjuje zlatnu medalju Srce moje za papire tvoje?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 16:33 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Srce moje za papire tvoje? Tako su postali dijaspora,i vise nemaju pojma tko su Nego zna li itko gdje je ahab? onaj velebitov kutak nikad necu zaboraviti. ahabove pjesmice velebitu sam copirala i spremila za uspomenu
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 16:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 20:55 Postovi: 160 Lokacija: Herceg Bosna
|
Ja sam forumašenje otkrio još kad je forumom harao Uzda. Tada sam imao nick Škorpion. Od forumaša mi se nitko posebno nije zamjerio a od moderatora nikako ne mogu podnijeti Kiki. Zbog nje sam i prestao ići na Dijasporu na forum.hr.
|
|
Vrh |
|
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 19:37 |
|
|
Meni su na tom forumu najbolja inspiracija bili Muslimani, ne podnosim njihov način razmišljanja bez imalo zdrave logike, stvarno su slučajevi za promatranje, nije da generaliziram, samo većina na forum.hr su takvi. Pored njih blesav način razmišljanja imaju hrvatski ljevičari, paragini cvijećari i četnici. Neko vrijeme imao sam živaca da raspravljam sa njima, no izgubio sam volju zato što moderatori dozvoljavalju njihove blesave upise, dok istodobno baniraju i brišu upise hrvatski nastrojenih korisnika. Baš to što se dozvoljavaju neozbiljne gluposti i provokacije uništava forum, kako mi se čini tamo je sve manje i manje upisa, forum umire
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 19:38 |
|
|
... ae ne zna im se broj.
Nešto mi baš sad pade na pamet onaj walter iz BIjelovara. Di je taj uopće?
A Kiki... Bože sačuvaj... i što je najgore, cura iz naših krajeva. Jadni roditelji.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 17 svi 2009, 23:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Masekasica, iako mislim da ni ova nije bila pokvarena, ali brate mili... Fate, s njom se moze kolko tolko normalno raspravljat. Pasa je pak prica za sebe Nego, vidim ja nema nam Collinsa
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 18 svi 2009, 14:23 |
|
|
Sad sam se sjetio jednog, možda i najrazumnijeg forumaša Muslimana, tj Bošnjaka. Imao je nick "2211", branio je svoje (što je za očekivat) ali bio prilično trezven što se tiče zločina ABiH....nije imao ni ništa protiv trećeg entiteta, pod uvjetom da to ne predviđa velike promjene i razmjene...uglavnom formalizaciju sadašnjeg stana na terenu. A nije ni imao ništa protiv da neke većinski muslimanske općine završe u hrvatskom entitetu, pod uvjetom da budu imali mogućnost gledat svoja posla na lokalnoj razini (imao je fiksaciju sa imenovanjem ulica). Uglavnom, stvarno rijedak primjer razumnosti sa njihove strane...možda je to čak bio Suljo Tihić, glavom i bradom
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 18 svi 2009, 20:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
RajvoSa je napisao/la: Sad sam se sjetio jednog, možda i najrazumnijeg forumaša Muslimana, tj Bošnjaka. Imao je nick "2211", branio je svoje (što je za očekivat) ali bio prilično trezven što se tiče zločina ABiH....nije imao ni ništa protiv trećeg entiteta, pod uvjetom da to ne predviđa velike promjene i razmjene...uglavnom formalizaciju sadašnjeg stana na terenu. A nije ni imao ništa protiv da neke većinski muslimanske općine završe u hrvatskom entitetu, pod uvjetom da budu imali mogućnost gledat svoja posla na lokalnoj razini (imao je fiksaciju sa imenovanjem ulica). Uglavnom, stvarno rijedak primjer razumnosti sa njihove strane...možda je to čak bio Suljo Tihić, glavom i bradom Ma jednom sam diskutirao o povijesti s njim. Lik je uvjeren da Muslimani potiču od bogumila. Vjerojatno dečko zbog toga nije iskompleksiran i još nije dobio onaj njihov kronični nesporazum s logikom.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 19 svi 2009, 10:00 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Sad sam se sjetio jednog, možda i najrazumnijeg forumaša Muslimana, tj Bošnjaka. Imao je nick "2211", branio je svoje (što je za očekivat) ali bio prilično trezven što se tiče zločina ABiH....nije imao ni ništa protiv trećeg entiteta, pod uvjetom da to ne predviđa velike promjene i razmjene...uglavnom formalizaciju sadašnjeg stana na terenu. A nije ni imao ništa protiv da neke većinski muslimanske općine završe u hrvatskom entitetu, pod uvjetom da budu imali mogućnost gledat svoja posla na lokalnoj razini (imao je fiksaciju sa imenovanjem ulica). Uglavnom, stvarno rijedak primjer razumnosti sa njihove strane...možda je to čak bio Suljo Tihić, glavom i bradom ja toga pamtim kao jednog od žešćih džihosa. mada, svi oni ponekad malo zaglume. najkomičniji je bio onaj igrač šešbeša, kad smo pričali o ustašama i partizanima, ko biva nije njih bilo u ustašama, pa kad smo im nabacali gole podatke, da ih nije bilo u partizanima, promil, tip je razvezao opriču kako je njegovoj neni u Livnu došao Nijemac umoran od borbe, i zatražio vode, iskapio posudu, obriso se rukavom, otpuhuno, obriso znoj i rezignirano izjavio.."muslims alles partizans", a baba ko baba.."jašta sinko, alles partizans., mlađarija, to vileno, štaš..a Nijemac.."ja ja"." Koje su to provale bile, al fakat su malo žešći..
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 19 svi 2009, 10:24 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Sad sam se sjetio jednog, možda i najrazumnijeg forumaša Muslimana, tj Bošnjaka. Imao je nick "2211", branio je svoje (što je za očekivat) ali bio prilično trezven što se tiče zločina ABiH....nije imao ni ništa protiv trećeg entiteta, pod uvjetom da to ne predviđa velike promjene i razmjene...uglavnom formalizaciju sadašnjeg stana na terenu. A nije ni imao ništa protiv da neke većinski muslimanske općine završe u hrvatskom entitetu, pod uvjetom da budu imali mogućnost gledat svoja posla na lokalnoj razini (imao je fiksaciju sa imenovanjem ulica). Uglavnom, stvarno rijedak primjer razumnosti sa njihove strane...možda je to čak bio Suljo Tihić, glavom i bradom Da, on je iz Jajca bio koliko znam. Uglavnom, imao je uporedbe tipa, neka njima u Jajcu, Bugojnu, šahovnica na zgradi općine, neka te općine budu u hrv. entitetu, ali kao da će oni, Bošnjaci imati vlast u tim općinama. Meni je onaj Tahvil paša toliko išao na živce da too ne mogu opsati. Aj sa Srbima si mogao i nekako razgovarati, ali sa Muslimanica ništa. Pa svaka tema bi bila uništena njihvoim dobacivanjima.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 11:18 |
|
|
Walter je u Bijelovaru, imam ga na FB medju prijateljima, ne znam odakle, valjda preko one Tanje (ona je jedna od rijetkih sa kojima se na tom forumu moglo zezati, a da pripada ajmo reci "zagrepcanec sam, tu sam rodjen ja, tu su moji didovi davno pistolj za pojas stavili, mene vezali" opciji, da ovo vidi odrekla bi me se a ja se nadam da ce vidjeti jer je jasna provokacija i zna da ne mislim ozbiljno, ukratko ebo salu koju moras objasnjavati ) Ozenio se, i eto sta ti je zivot, od nekada lucidnog provokatora i kvazi zenomrzca, pretvorio se u papucara (neda mu zena na net ) Salim se, ne znam da li mu zena na net, ali nije on tako los covjek koliko misli da je pametan ako udara kontru bas svemu i svacemu. Nas je Waso, iz Kaknja, samo se odrodilo Sto se tice "politicara", na zivce mi nisu isli jihosi koliko me nervira nedostatak inteligencije, glupost, ja to ne mogu presutiti. Srbima kad nalupaju nesto, covjek i oprosti jer oni su bar duhoviti, ali jihad armija sa foruma.yu, e pa ono je da covjek ne povjeruje. Inace, nikada nisam razumio zasto se nervirate zbog onog violentjacka ili kako vec, lik je dilajla, onako malo lucidan. Znam ga osobno, mislim upoznao sam se sa njim dok sam zivio u sloveniji, prije nekih i vise od 15 godina.. bili smo klinci, zapravo tinejdzeri. Tada je nosio sliku Ante Pavelica u djepu, ustvari neki tekst iz Globusa sa slikama Ante Pavelica u Kozarcu, medju muslimanima. I on se tim hvalio, kao on je iz Prijedora, prijedorski muslimani su ustase, i tako dalje. Kasnije je postao Bosnjak, valjda. Kad je skuzio da se znamo, poceo je prijetiti, kao on je u USA ali uvijek me moze naci, psovao mi sestru i slicno tome, pa sam mu spomenuo Pavelica a on kao ha-ha pa ja sam se salio, ja sam uvijek bio bosnjak Ma lucidno stvorenje, nije los ovako, samo malo blesav. Za neke stvari genijalac, recimo prepun je nekih u svakodnevici nebitnih informacija, ali valjda su svi ti ekscentrici takvi. Na sportu jos pisem, tamo mi je najjaci onaj McAulife ili kako, rukometni sudac navodno, covjek moze napisati stotinjak postova a da u njima ne napise bas nista. Sa njim se cesto susrecem jer pisem najvise o rukometu, s obzirom da je to moj fah.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 14:32 |
|
|
Može li se napraviti na forumu da preglednik otvara link u novom prozoru , a da se ne ide preko miša desnim klikom pa new window etc.?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 14:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Draganceta nitko ne spominje E kako je taj mene zivcira, naj radje bi ga onako preko zaslona zadavio
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 14:39 |
|
|
Aztec je napisao/la: Draganceta nitko ne spominje E kako je taj mene zivcira, naj radje bi ga onako preko zaslona zadavio Draganče je glup ko četverokurac.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 15:58 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Mar-kan je napisao/la: Može li se napraviti na forumu da preglednik otvara link u novom prozoru , a da se ne ide preko miša desnim klikom pa new window etc.? Pridružujem se pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 16:15 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
vanjushka je napisao/la: Inace, nikada nisam razumio zasto se nervirate zbog onog violentjacka ili kako vec, lik je dilajla, onako malo lucidan. Znam ga osobno, mislim upoznao sam se sa njim dok sam zivio u sloveniji, prije nekih i vise od 15 godina.. bili smo klinci, zapravo tinejdzeri. Tada je nosio sliku Ante Pavelica u djepu, ustvari neki tekst iz Globusa sa slikama Ante Pavelica u Kozarcu, medju muslimanima. I on se tim hvalio, kao on je iz Prijedora, prijedorski muslimani su ustase, i tako dalje. Kasnije je postao Bosnjak, valjda. Kad je skuzio da se znamo, poceo je prijetiti, kao on je u USA ali uvijek me moze naci, psovao mi sestru i slicno tome, pa sam mu spomenuo Pavelica a on kao ha-ha pa ja sam se salio, ja sam uvijek bio bosnjak Ma lucidno stvorenje, nije los ovako, samo malo blesav. Za neke stvari genijalac, recimo prepun je nekih u svakodnevici nebitnih informacija, ali valjda su svi ti ekscentrici takvi. Na sportu jos pisem, tamo mi je najjaci onaj McAulife ili kako, rukometni sudac navodno, covjek moze napisati stotinjak postova a da u njima ne napise bas nista. Sa njim se cesto susrecem jer pisem najvise o rukometu, s obzirom da je to moj fah. Upoznao sam Jacka prije mjesec dana u Sarajevu,došao je iz SAD-a malo na odmor. A nije loš momak(izgleda mi mlađe u odnosu na godine) s obzirom kako mi se činio iz svojih postova,poprilično zna biti grub i nikada "na prvi pogled" ne bih rekao da ga zanima to čime se bavi,s obzirom da u odjeći koliko sam primjetio preferirara "rap" stil,prije bih rekao da se glazbom bavi . Što se tiče povijesti pravi je fanatik,kupuje jako mnogo knjiga i jako puno vremena provodi proučavajući i istraživajući. Možda se varam, ali otkad je me upoznao nije toliko grub u postovima na svom forumu što se tiče komentara koji su upućeni Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 18:53 |
|
|
na kraju ispade da su svi dobri sa jackom violentnim. On nije glup, dapače, odskače od jarana za koplje samo je malo pomaknut. Mislim, puno je pomaknut.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 21:45 |
|
|
A zasto se tema ne zove koga cijenite s foruma.hr?? Bilo bi mi mnogo lakse nabrojiti! Ovak, tko mi strasno ide na zivce, Collins , cetnik 4,05 , Corto (al njega smo poslali na vecni pocinak) ..... ima ih more!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 23:07 |
|
|
MCAucllaajjjjfff kako ga zaboravi
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 20 svi 2009, 23:26 |
|
|
Ja ću u nekoliko dijelova, da ne zagušim.
Nisam bio na većini pdf-ova- uglavnom politika, povijest, fizika, književnost, rjeđe filozofija, tu i tamo TV i film, rijetko-nikad na jadanja o osobnim životima ili religiju ili sport..
Politika- Srbi kao što je rečeno. Henry Kinasky dobar primjer- suzdržan i ironičan, no dođe do granice pucanja kad iz njega proviri Srbonja- ne može čovjek protiv sebe. Joe enter- gluplja verzija.
Muslimani- većinom tropa, Tahvil, Prijezda, Dragan (glumatanje, to je musliman), VJ, ... Ne nađoh među njima nijednoga. Možda na književnosti koja nije tako nabijena, no ni tu nisam siguran..
Hrvati- komunošljam (revolution), purgerska glupost (Collins), ...
Malo mi fali onaj četnik Tozovac, a i onaj nosonja, Hrvat-globalistički financijaš Don...?
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 21 svi 2009, 12:52 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Hrvati- komunošljam (revolution), purgerska glupost (Collins), ...
Malo mi fali onaj četnik Tozovac, a i onaj nosonja, Hrvat-globalistički financijaš Don...? Revolution mislim da nije Hrvatica, osim mozda na papiru! Za collins vjerujem da je neki mesanac iz Vukovara!
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Remiscencije Postano: 21 svi 2009, 14:41 |
|
|
mara99 je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Hrvati- komunošljam (revolution), purgerska glupost (Collins), ...
Malo mi fali onaj četnik Tozovac, a i onaj nosonja, Hrvat-globalistički financijaš Don...? Revolution mislim da nije Hrvatica, osim mozda na papiru! Za collins vjerujem da je neki mesanac iz Vukovara! Bilo kako bilo, revka je ogavna pi*ka, kad moram biti vulgaran. To je tip ljudi na kojima bih bio u stanju primijeniti kaznene postupke. Ne sadističke, ne ubilačke- ali tipa kazne dvije godine čišćenja zahoda i septičkih jama. Collins ne znam baš da je iz Vukovara. Ako jest, tim gore. Ostali mi se miješaju zbog sličnih imena ili teže zapamtljivih, pogotovo ako je nadimak od samih brojki.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|