|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Ljubavnici i Luđaci Postano: 11 kol 2013, 21:22 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 12 kol 2013, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24995 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Čitao knjigu, koja je jako dobra. Kupljena na jednom predstavljanju iste od autorice prije godina i godina ovdje u Hercegovini.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 12 kol 2013, 17:51 |
|
|
|
Zvonko je ljudina, idealist, covik i po. Kapa do poda, sjor Zvonko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 12 kol 2013, 18:04 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
puntar2.0 je napisao/la: Zvonko je ljudina, idealist, covik i po. Kapa do poda, sjor Zvonko. ne znam bi li isto mislio da si sjedio u otetom avionu. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 12 kol 2013, 18:54 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Zvonko je ljudina, idealist, covik i po. Kapa do poda, sjor Zvonko. ne znam bi li isto mislio da si sjedio u otetom avionu.  Pogledaj film, i na to daje odgovore. I kako je doslo do pogibije policajca. Ozbiljno, film je stvarno dobar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 12 kol 2013, 18:59 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne znam bi li isto mislio da si sjedio u otetom avionu.  Pogledaj film, i na to daje odgovore. I kako je doslo do pogibije policajca. Ozbiljno, film je stvarno dobar. sve je to meni jasno, i motiv i izvedba, ali kao što rekoh - zamisli sebe ili svoju ženu i djecu u tom avionu. isto ovo sam rekla jednom prijatelju koji dijeli tvoje mišljenje. nije mi odgovorio. nisam za terorizam i ugrožavanje tuđih života, pa makar se radilo i o "svetoj stvari".
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 12 kol 2013, 19:27 |
|
|
Pa cuj, meni su i Baresic i Goreta ljudine, a oni su na sve to gledali i djelovali malo zesce nego Z.Busic ili cak i B.Busic. Kako je Zvonko triba privuci paznju, pisajuci komentatorska pisma Times-u.  Posjecivali su ih ljudi iz toga zrakoplova, posjecivali u zatvoru, opisivali ih kao ljubazne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jeanne d'Arc
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 31 kol 2013, 16:06 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Pogledaj film, i na to daje odgovore. I kako je doslo do pogibije policajca. Ozbiljno, film je stvarno dobar. sve je to meni jasno, i motiv i izvedba, ali kao što rekoh - zamisli sebe ili svoju ženu i djecu u tom avionu. isto ovo sam rekla jednom prijatelju koji dijeli tvoje mišljenje. nije mi odgovorio. nisam za terorizam i ugrožavanje tuđih života, pa makar se radilo i o "svetoj stvari". Zvonkov čin nije bio teroristički čin. Cilj terorizma je teror, npr. zabijanjem aviona u neboder ili aktivacijom bombe na javnom mjestu. Kod njihove otmice aviona cilj nije bio terorizirati ljude u avionu niti su to činili. Pogledaj film, pustili su van sve koji su imali bilo kakav izgovor da moraju otići (od bolesnih do onih koji su morali na svadbu stić). Bombe u avionu nije bilo. Bomba koja je ubila policajca ne bi ga ubila da nije bilo greške policije. Sudac je više puta jasno istakao da njhov čin nije bio teroristički. Danas na njega gledamo iz druge perspektive zato što su se mnogo godina kasnije talibani poslužili naoko istim sredstvom, otmicom aviona. Zvonku onodobno nije išla na ruku ni slučajnost da se Zagreb mid-air collision dogodio istog dana, tada najkatastrofalniji sudar aviona u zraku u Europi, baš na hrvatskom nebu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 31 kol 2013, 21:39 |
|
|
Jeanne d'Arc je napisao/la: pustili su van sve koji su imali bilo kakav izgovor da moraju otići no shit.  kreneš na put i neki luđak ti se ispriječi i natjera te da promijeniš plan. još je tako dobar da te pusti ako baš baš moraš ići. wow, sigurno su mu i spomenik podigli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jeanne d'Arc
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 31 kol 2013, 21:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Jeanne d'Arc je napisao/la: pustili su van sve koji su imali bilo kakav izgovor da moraju otići no shit.  kreneš na put i neki luđak ti se ispriječi i natjera te da promijeniš plan. još je tako dobar da te pusti ako baš baš moraš ići. wow, sigurno su mu i spomenik podigli. Pa mnogi su svjedočili u njegovu korist na suđenju. Pilot ga je zagrlio prilikom izlaska iz aviona da ga ne bi upucali. Sad ćeš reći stockholmski. Po meni šteta da priča nije pretočena u film. Plus u svemu tome je i što je jedna amerikanka drugi glavni lik cijele priče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 01 ruj 2013, 13:54 |
|
|
ubio se čovjek.  pokoj mu duši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jeanne d'Arc
|
Naslov: Re: Ljubavnici i Luđaci Postano: 01 ruj 2013, 19:09 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|