|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 08 sij 2016, 21:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39631 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Na najvećem sajmu potrošačke elektronike koji se održava u Las Vegasu, CES-u, upravo je objavljeno kako Netflix dolazi u novih 130 zemalja diljem svijeta. U te zemlje je uključena i Bosna i Hercegovina.
Valjda će brzo biti dodani hrvatski titlovi, ovako baš nema smisla.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 08 sij 2016, 21:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
To za nas Balkanoide i nema neko veće značenje jer ionako gledamo najnovije filmove besplatno na raznim sajtovima. Dobro, kvaliteta slike je valjda bolja na netflix, ali da mu ja ne bih platio za film..., evo mu ga od šake do lakta!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 08 sij 2016, 21:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39631 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Znaju i oni to, zato vjerovatno nikada neće ni biti balkanskih titlova
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 16:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: To za nas Balkanoide i nema neko veće značenje jer ionako gledamo najnovije filmove besplatno na raznim sajtovima. Dobro, kvaliteta slike je valjda bolja na netflix, ali da mu ja ne bih platio za film..., evo mu ga od šake do lakta! U Netflixu se ne plaća po filmu ili seriji, nego se plati relativno simbolična mjesečna pristojba (ovdje je $10) i imaš neograničen pristup cijeloj njihovoj bazi serija i filmova (koja je ogromna). No, Netflix nema ništa novo, osim ako nije iz njihove produkcije. Serije uglavnom kasne 1 sezonu, a filmovi cirka 6 mjeseci, tako da će te svakako skidati nove filmove besplatno drugdje. Snaga Netflixa je u vlastitim produkcijama (House of Cards, Narcos, Marco Polo itd a toga će biti sve više), kao i činjenici da imaš sve na jednom mjestu, u visokoj rezoluciji (uz relativno simboličnu mjesečnu cijenu). Ono što je zanimljivo, što se tiče njihovih produkcija je da ne daju epizode na kapaljku, nego odjednom objave cijelu sezonu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 16:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Što sa tim kad su prosječne veze u BiH 200 kB/s. Dobro za trolanje na Klix, ali ne za ostalo. Oko 700 MB skida jedan sat i 10 minuta.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 16:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Što sa tim kad su prosječne veze u BiH 200 kB/s. Dobro za trolanje na Klix, ali ne za ostalo. Oko 700 MB skida jedan sat i 10 minuta. Ne skida nego streama, što znači da ne moraš čekati da se sve downloada, nego kreće u roku od 30-ak sekundi. A ja u AU imam sporiji net nego ovi u BiH, pa opet funkcionira bez problema.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 16:10 |
|
|
Nije u gradovima od kada je Telemach u igri, ja imam vezu 50 Mb/s. Kad ubace hr titlove onda vjerovatno nabavim gusarski Netflix acc do tada dere Kodi s Pulsarom.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 16:22 |
|
|
Ima Elta Kabel brzine do 200 megabita po sekundi što je skoro duplo brže od Telemacha, samo kablovski je što znači samo centar grada i drugi urbani krajevi oko centra. Ostali (uključujući mene) su "osuđeni" na ADSL, mobilni internet, bežični i druge štekajuće načine konektovanja na internet. Što se tiče Netflixa, teško će ovdje pobjediti Filmoviziju koja je besplatna i ima titlove.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 16:34 |
|
|
Ma Balkan je to, samo pitanje je koliko filmovizija može opstati ovo se može lako ugasiti ako počnu tužbe. Popcorn su stisli i ugasili, ako stranicu mignu strane agencije gotova je, kodi je zamaskiran a torrente ne mogu lako kontrolirati. Znam evo da su u Hrvatskoj počeli sudski goniti prodavače IPTV paketa.
Fimovizija je ok urađena, solidna stranica za one koji se ne žele zamarati torrentima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 16:40 |
|
|
Za one koji koriste Kodi probajte SALTS odlična alternativa Genesisu koji je neaktivan. Dosta Full HD zatržaja u ponudi.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 18:48 |
|
|
Na Kodiju koristim 1Chanel. Tamo sam dosad nasa sve cega nije bilo na Genesisu. Instaliram i taj. Citat: Serije uglavnom kasne 1 sezonu, a filmovi cirka 6 mjeseci Radi ovoga mi ne bi imalo smisla to uzimat.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 19:22 |
|
|
Instaliraj i pulsar na kodi onda možeš streamati direktno torrente, tome nema konkurencije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 19:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: Što sa tim kad su prosječne veze u BiH 200 kB/s. Dobro za trolanje na Klix, ali ne za ostalo. Oko 700 MB skida jedan sat i 10 minuta. Ne skida nego streama, što znači da ne moraš čekati da se sve downloada, nego kreće u roku od 30-ak sekundi. A ja u AU imam sporiji net nego ovi u BiH, pa opet funkcionira bez problema. Koju onda rezoluciju dobiješ. 480p. Stream je ista stvar kao i download. Radi se o paketima ne magli. Povući ih moraš kako god okreneš. HD video ima previše paketa u svakom trenutku. Nije mi jasno kako funkcionira u BiH kabel TV kanali preko telefonskih linija. To je neko novo komprimiranje i kodiranje paketa pa bandwith puno jači. Daju kanale jake kvalitete preko telefona. Meni Netflix na 15 Mb/s znao spustiti na 720p.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 19:37 |
|
|
Normalno, za Netflix je minimum potrebno 3Mb/s i to za SD kvalitetu. HD ti treba još brži net, za 720p barem 5Mb/s.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 09 sij 2016, 19:39 |
|
|
Možeš normalno nekako. Kad zapne odi zapali cigaretu dok buffer povuče više paketa. Kad mi subtitle nije u sync pa moram u pol filma novi tražiti film je već uništen.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 00:16 |
|
|
Netflix Internet speed test (polazi sa istih servera sa kojih serviraju sadržaj) je koristan koliko i moja guzica. Klikneš nekoliko puta da testira i za 5 minuta pokaže razlike do 80% u testovima. Neko je Online dao dobru analizu tog sranja. Namjerno ljudima daju niske vrijednosti da bi ovi pisali i dosađivali svojim ISP-ovima da se žale da povećaju brzinu. Jer im to donosi zaradu, zar ne ?
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 12:38 |
|
|
.
Torrent je mama , jer ako imaš solidnu brzinu interneta(moja je 120mb/s) zaista nikakve platforme i ostala sranja ti nisu potrebni , meni seriju u orezoluciji od 20gb zguli za manje od 1h , nekad i još brže zavisno od seedova i peerova.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 12:44 |
|
|
Ma ne isplati se jebavati oko skidanja i svega toga. Nekad mi je torrent znao itekako sjebati zivac. Amazon prime kosta 8 eura mjesecno a netflix nesto vise..i ne znam..ali sica neka.
Jedino je pitanje koliko se uopste isplati gubiti vrijeme na ta americka sranja jer tu nema nista pametno. Pametnije je gledati dokumentarce na youtube..Arte, National Geographic, itd..sve je tu.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 13:26 |
|
|
joe enter je napisao/la: .
Torrent je mama , jer ako imaš solidnu brzinu interneta(moja je 120mb/s) zaista nikakve platforme i ostala sranja ti nisu potrebni , meni seriju u orezoluciji od 20gb zguli za manje od 1h , nekad i još brže zavisno od seedova i peerova. Pređi na optiku, i istu količinu podataka ćeš skinuti za između 5 i 10 minuta. I nije skupo.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 16:47 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: joe enter je napisao/la: .
Torrent je mama , jer ako imaš solidnu brzinu interneta(moja je 120mb/s) zaista nikakve platforme i ostala sranja ti nisu potrebni , meni seriju u orezoluciji od 20gb zguli za manje od 1h , nekad i još brže zavisno od seedova i peerova. Pređi na optiku, i istu količinu podataka ćeš skinuti za između 5 i 10 minuta. I nije skupo. Šta je optika??
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 16:56 |
|
|
joe enter je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pređi na optiku, i istu količinu podataka ćeš skinuti za između 5 i 10 minuta. I nije skupo. Šta je optika?? Optički kabl. 10Gb/s preko MTS. Perverzija. Ne znam da li su razvukli to do tebe, proveri na njihovom sajtu. Ograničen si samo brzinom uploada sa stranice sa koje skidaš.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 17:04 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: joe enter je napisao/la: Šta je optika??
Optički kabl. 10Gb/s preko MTS. Perverzija. Ne znam da li su razvukli to do tebe, proveri na njihovom sajtu. Nije još , ja sam na SBB , gde imam sve(internet,telefon i tv) i meni brzina nije bitna toliko , jer ja inače kad skidam samo naslažem uveče šta hoću i ujutro mi je sve tu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 17:07 |
|
|
joe enter je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Optički kabl. 10Gb/s preko MTS. Perverzija. Ne znam da li su razvukli to do tebe, proveri na njihovom sajtu. Nije još , ja sam na SBB , gde imam sve(internet,telefon i tv) i meni brzina nije bitna toliko , jer ja inače kad skidam samo naslažem uveče šta hoću i ujutro mi je sve tu. Pa i MTS ti da sve to. Prebaci se kad razvuku, mnogo brže nego preko kablovske.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 17:12 |
|
|
Nego, pogrešio sam, nije 10Gb/s, nego 1000Mb/s. Svejedno prebrzo, skoro nikad ne iskorišćavam punu brzinu kada skidam mešto, najviše malo preko pola.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Netflix odsada dostupan i u BiH, Hrvatskoj i Srbiji! Postano: 03 lis 2021, 19:00 |
|
|
Kupio sam Netflix jedan mjesec, i na njemu uglavnom sodoma i gomora. Prekinuo sam pretplatu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|