HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 ožu 2026, 02:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Sacha Baron Cohen - i svi njegovi likovi.
PostPostano: 29 vel 2012, 21:27 

Vidim nema topica o Boratu i njegovim clonovima, a otvaram topic ponukan najnovijim filmom Sache Barona Cohena "Dictator" gdje se on poigrao sa likom i djelom rahmetli pukovnika Moamera el Gadafija.

Vrh

Naslov: Re: Sacha Baron Cohen - i svi njegovi likovi.
PostPostano: 29 vel 2012, 21:38 

Ali G mi je i dalje najbolji.

Vrh

PostPostano: 29 vel 2012, 21:45 

Ma pusti sve, Borat je najlegendarniji :D :
slika

Bruno mi je već malo bio preperverzan film =)) :
slika

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 29 vel 2012, 22:09 

Vrh

PostPostano: 29 vel 2012, 22:12 

Budala i pol!

Vrh

PostPostano: 29 vel 2012, 22:15 

Vii je napisao/la:
Budala i pol!

I dobro zarađuje na tome :D .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 29 vel 2012, 22:18 

Svejedno. Ne volim ga gledati. Ni čuti.

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2012, 09:53 

Počeo gledati Ali G ja čini mi se 2003, šta reći, odvaljivao se od smijeha, tad je bio nepoznat, subverzivan, a lako je navlačio poznate ljude na svoje fore jer su svi mislili da se preko njega mogu obratiti "urbanoj mladeži". Tada je prvi put napravio i par prilogaa sa Boratom, koji je u originalnoj inačici bio iz Albanije!

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2012, 10:01 

Jel on namerava da podjebava malo i svoje Jevreje ili je sprdačina rezervisana samo za neke druge?

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2012, 10:54 

Diktator na dodjeli oskara. =))

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2012, 10:55 

teranova je napisao/la:
Jel on namerava da podjebava malo i svoje Jevreje ili je sprdačina rezervisana samo za neke druge?

Pogledaj klip gdje gore gdje se zajebava sa religijom, tu su rabin, katolički svećenik, i svi ostali.

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2012, 10:58 

Ismevati masakriranog Gadafija može samo duboko umobolna osoba i svi oni koji to podupiru i finansiraju.

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2012, 11:33 

Samo ALI G, ostali likovi su ne gledljivi. :rigam

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2012, 13:16 

Ja ga znam jos od doba kada je kada je bio poznat samo kao Ali G.

I sam Ognjen Amidzic koji vodi Ami G Show na Pinku je nastao na Ali G-ju, no medjutim ni tada nisam mnogo obazirao paznju na Saschu Barona Cohena, tako da mi je tek postao zanimljiv kada je glumio u filmu Borat, e tek tada mi je bas postao zanimljiv sto se tice glume u humoristicnom filmu, tako da ga sada znam kao Borata, posto nekako nikako drugacije ne mogu ni zamisliti.

Sto se tice njegovog drugog lika Brune, tu mi je postao jako najnezanimljiv i nejasan, a sto se tice uloge u najnovijem filmu "Diktator", nisam gledao film, osim trailera i na osnovu toga vam mogu reci da je Sascha Baron Cohen postao takodje nezanimljiv, jer ni Bruno, ni Ali G, ni kao u ulozi Gadafija zajedno nije zanimljiv kao sto je to bio Borat, koji je, izmedju ostalog, u medjuvremenu postao medjunarodno poznati simbol snalazenja svakog stranca u Americi.

Tako da, kada se vec i dalje bavi glumom, bolje bi mu bilo da snimi drugi nastavak Borata, nego sto neuspjesno eksperimentise sa homoseksualizmom, politikom i drugim drustvenim pojavama koje ne prilice glumcu koji zeli da bude dobar glumac, jer svako od glumaca ko je mijesao glumu sa politikom nije se dobro proveo niti nesto hljeba najeo.

Mada ni sto se tice uloge Borata, ni tu nije pokazao veliku kolicinu originalnosti, posto je sam lik Borata, nastao navodno na prici jednog ruskog doktora, jos kada na to dodamo i cinjenicu da je dobar dio ili cak cio dio muzickog backgrounda u filmu Borat zapravo muzika ljudi sa prostora Srbije i drugih krajeva nekadasnje Jugoslavije (Usnija Redzepova i njena pjesma "Cajorije, sukarije" na pocetku filma, pa zatim i pjesma Kalasnjikov od Gorana Bregovica, kao i drugi izvodjaci sa podrucja Srbije i regiona), onda shvatate koliko je Sascha Baron Cohen originalan ili cak bolje receno neoriginalan glumac uopste, koji Kazakstan pokusava da prikaze kroz muziku sa podrucja nekadasnje Jugoslavije.

Sve u svemu, srednja zalost, sto se tice originalnosti, a samo zbog Borata kao lika je, po mom skromnom misljenju, manje-vise OK.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2012, 17:31 

Citat:
Cohen snima film o tajkunu koji nudi milione onome ko preobrati njegovu kći lezbejku

Nakon što je u svojoj komičarskoj filmskoj karijeri portretirao sitnog kriminalca iz Stainesa, kazahstanskog i austrijskog reportera te jednog diktatora, Sacha Baron Cohen u sljedećem je projektu odlučio tumačiti nešto drukčiji lik.

Naime, njegov novi uradak biće baziran na priči o Cecilu Chau, milijarderu iz Hong Konga, koji je ponudio 65 miliona dolara muškarcu koji uspije "preobratiti" njegovu kći lezbejku. Film prikladno nazvan "The Lesbian", produciraće filmski studio "Paramount Picture" preko firme "Four By Two", koja je u Cohenovom vlasništvu. Cohen bi se, navodno, trebao pojaviti i u glavnoj ulozi, piše Daily Mail.

Podsjetimo, krajem septembra, Cecil Chao javno je obećao ogromnu svotu novca muškarcu koji oženi njegovu kći, nakon što su se pojavile informacije da se vjenčala s dugogodišnjom partnerkom u Francuskoj.

Nakon toga, na njegovu su kućnu adresu počele pristizati brojne bračne ponude, od kojih i neke potpuno bizarne. Tako je jedan muškarac, pišući u ime svog prijatelja, istaknuo kako je on dobar, zgodan i duhovit, no njegova najveća vrlina jest to što je bio dvojnik Georgea Clooneyja u nekoliko scena filma "Leatherheads", a to je, tvrdi odani prijatelj "zaista kvalitetan film".

Izvor: http://www.nezavisne.com/umjetnost-zabava/film/Cohen-snima-film-o-tajkunu-koji-nudi-milione-onome-ko-preobrati-njegovu-kci-lezbejku-161943.html

Čovjek je nezaustavljiv! :zubati

ja još ni "Diktatora" nisam odgledao kako treba, a on već snima novi film sa samim sobom u glavnoj ulozi. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: