|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
izvornjak
|
Naslov: FILM "Pavelic bez Maske" Postano: 13 lis 2009, 13:03 |
|
|
|
"Pavelić bez maske" naziv je najnovijeg dokumentarnog i prvog biografskog filma o Anti Paveliću, ustaškom poglavniku i lideru NDH koji s do sada neviđenim autentičnim materijalima razotkriva jednog posve drugačijeg, nepoznatog Pavelića - na...javio je redatelj Jakov Sedlar koji upravo dovršava taj intrigantan projekt. Šezdestominutni film, što je najzačudnije, rađen je u izraelskoj produkciji, dovršen će biti do druge polovice travnja, a premijerno će biti prikazan u Telavivu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: FILM "Pavelic bez Maske" Postano: 13 lis 2009, 13:14 |
|
|
|
Lik i djelo Ante Pavelica nisu biografski odvise obradjeni, maltene nimalo kad se usporedi s drugim povjesnim licnostima! Bit ce to zanimljiv dokumentarac, prije svega zato jer je Sedlaru dostupno jako puno obiteljskih uspomena obitelji Pavelic!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|