Evo dok se ceka novi Bond "Skyfall", koji su najbolji glumci? Koji najlosiji? Ako to neko i gleda, danas u modi neki witchevi, horrori i druge p.m. Po meni najbolji Bond je Sean Connery, a odma iznad aktualni Daniel Craig. Face jedan i drugi. Ostali su bezveze.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24519 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Dr. No je prvi kojeg sam gledao tamo krajem osamdesetih i definitivno ostavio odličan dojam. Iako, kada sam ga kasnije gledao, nije me toliko fascinirao, ali takav imam problem sa svim filmovim iz djetinjstva i mladosti.
Nijedan jedini film o Bondu nisam gledala. Ta me tematika nikad nije zanimala. Samo mogu reći da Pierca Brosnana ne mogu nikako zamisliti u toj ulozi, i bilo kojoj ozbiljnijoj, i da mi je Sean bio najzgodniji, mada mu je veliki minus što frflja dok priča.
Ja Bondove filmove volim vise zbog akcije negoli zbog samog lika. Kod ovog posljednjeg ili uskoro pretposljednjeg filma iz serijala o agentu 007 pod nazivom "Zalazak sunca" ("Quantum of solace") iz 2008 godine mi se svidio sam pocetak filma u kojem scena pocinje sa jurnjavom, pucnjavom i razbijanjem najnovijih automobila, a zavrsava na nacin sto je postedio zivot nekom Rusu.
Meni Daniel Craig nije Bond. Odlično je on odglumio akcijskog junaka ali to meni nije Bond. Bond je onako više nezemaljski. Tuče se sa stilom i gracioznošću. Nema modrice po leđima i šljive ispod oka. Uvijek prođe bez toga.
Meni Daniel Craig nije Bond. Odlično je on odglumio akcijskog junaka ali to meni nije Bond. Bond je onako više nezemaljski. Tuče se sa stilom i gracioznošću. Nema modrice po leđima i šljive ispod oka. Uvijek prođe bez toga.
Meni je Craig bas zbog cinicnosti i realne glume kao stvoren za Bonda. Brosnan mi je onako...sta ja znan, bolje da glumi nekog lorda.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
Nego, puntar, jesi li primjetio nešto "neobično" u najnovijem filmu iz serijala o agentu 007? Jesi li primjetio glumca koji glumi kapetana broda u tom filmu?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.