Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Ljudi daj preporucite neke koncerte koji su vas se dojmili, a da postoji snimka citavog spektakla na youtube.. Uskoro ce dvije godine kako nisam bio na koncertu, osjecam polako nervozu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Na koncerte danas idu samo jako stari ljudi i malodobnici. Stari ljudi zbog nostalgije prate stare idole. Klinci jer im zabranjen ulaz u noćne barove i diskoteke.
Ljudi daj preporucite neke koncerte koji su vas se dojmili, a da postoji snimka citavog spektakla na youtube.. Uskoro ce dvije godine kako nisam bio na koncertu, osjecam polako nervozu.
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
BBC je napisao/la:
Na koncerte danas idu samo jako stari ljudi i malodobnici. Stari ljudi zbog nostalgije prate stare idole. Klinci jer im zabranjen ulaz u noćne barove i diskoteke.
Nemam takav dojam. Na zadnjem koncertu kojeg sam posjetio prije lockdowna bile sve generacije, iako je band mladji od vecine posjetitelja.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.