|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ateist
|
Naslov: Najbolji/najgori glas Postano: 26 tra 2012, 23:48 |
|
|
* najbolji muški: Marko Perković Thompson, Šaban Šaulić, Safet Isović, Vice Vukov * najgori muški: Ekrem Jevrić, Neđo sa Manjače, Tony Cetinski, Zlatko Pejaković
* najbolji ženski: Vanna, Nina Badrić * najgori ženski: Jelena Rozga, Andrea Šušnjara, Vesna Pisarović
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 26 tra 2012, 23:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 01:06 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Nick Cave, Eddie Veddera i Milan Mladenović.
Najgori Šakira, Anastazija i sve te koje pjevaju kao da imaju krompir u grlu. Uvijek kašljem kad ih čujem.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 01:30 |
|
|
Ne volim čiste glasove, mora da škripi od duvana i poročnog života. Eric Burdon, Ian Anderson, Tina Turner, Cher, Ami Winehouse, Chris Rea - to su glaščine.
Ne volim cijukanje kojekakvih crnačkih flundri i svilene šlageraše tipa Hari Varešanović i Zdravko Čolić.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 01:39 |
|
|
Tomislav Bralic ima pripoznatljiv, poseban glas.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 03:26 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne volim čiste glasove, mora da škripi od duvana i poročnog života. Eric Burdon, Ian Anderson, Tina Turner, Cher, Ami Winehouse, Chris Rea - to su glaščine.
Kad već voliš treći stadijum raka grla-glas, zaboravila si najveće legende - Toma Waitsa i Leonarda Cohena
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 09:16 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1660 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Kad smo već kod glasova koji škripe, meni najdraži
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 13:37 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 954 Lokacija: AID Headquarters
|
Najbolji: Safet Isovic i Vinko Coce.
Najgori: Cana, pogotovo u pjesmi "Kuco moja stara". Usi para. Inace, random "pjevac/pjevacica" koji pjeva koristeci ekavicu.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 14:49 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A gdje je Stoja? Muško ko muško. I glasom i stasom.
A inače me oduvijek živcirala Mariah Carey i baš me briga što ima anđeoski glas sa 50000 oktava, meni je iritantna do bola.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 28 tra 2012, 15:47 |
|
|
Najbolji muski glas sa ovih prostora: Bajaga, onaj iz Hladnog Piva sa Cabrio frizurom, a sto mu trenutno ne znam ime, Zeljko Josimovic, Zdravko Colic, Toni Cetinski, Nedeljko Bajic Baja, Petar Graso, Alen Islamovic, Zeljko Bebek, Saban Saulic, Haris Dzinovic, Aca Lukas, Sako Polumenta, Dr Nele Karajlic, Aki Rahimovski, Sasa Matic, Bora Djordjevic, Kemal Monteno, Dzenan Loncarevic, Bojan Tomovic...
Najbolji strani muski glas: Mick Jagger, Elvis Presley, Nestor Alexander, Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr, Tarkan, Sakis Rouvas...
Najbolji zenski glasovi sa ovih prostora: Usnija Redzepova, Lepa Brena, Severina, Ceca, Jelena Rozga, Indira Vladic, Rada Manojlovic, Indira Radic, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Anabela Funky G, Jovana Pajic, Natasa Bekvalac...
Najbolji zenski strani glasovi: Beyonce, Mariah Carey, Celine Dion, Jeniffer Lopez, Helena Paparizou, Lady Gaga....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 30 tra 2012, 00:13 |
|
|
Alicia Keys ima dobar glas ....ma ima ih mali miljun.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 30 tra 2012, 01:35 |
|
|
...
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 30 tra 2012, 15:55 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Najbolji muski glas sa ovih prostora: Bajaga, onaj iz Hladnog Piva sa Cabrio frizurom, a sto mu trenutno ne znam ime, Zeljko Josimovic, Zdravko Colic, Toni Cetinski, Nedeljko Bajic Baja, Petar Graso, Alen Islamovic, Zeljko Bebek, Saban Saulic, Haris Dzinovic, Aca Lukas, Sako Polumenta, Dr Nele Karajlic, Aki Rahimovski, Sasa Matic, Bora Djordjevic, Kemal Monteno, Dzenan Loncarevic, Bojan Tomovic...
Najbolji strani muski glas: Mick Jagger, Elvis Presley, Nestor Alexander, Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr, Tarkan, Sakis Rouvas...
Najbolji zenski glasovi sa ovih prostora: Usnija Redzepova, Lepa Brena, Severina, Ceca, Jelena Rozga, Indira Vladic, Rada Manojlovic, Indira Radic, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Anabela Funky G, Jovana Pajic, Natasa Bekvalac...
Najbolji zenski strani glasovi: Beyonce, Mariah Carey, Celine Dion, Jeniffer Lopez, Helena Paparizou, Lady Gaga.... Cetinski, Lukas, Vučković, Rozga i Ukraden imaju loš glas. Loš glas imaju i Mišo Kovač, Dražen Zečić, Mladen Grdović itd.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 30 tra 2012, 18:14 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 954 Lokacija: AID Headquarters
|
Kud zaboravi rahmetli Safeta Isovica...
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 30 tra 2012, 18:16 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Meni definitivno najbolji glas ima Safet Isović ,a onda dalje Nedžad Salković i Zvonko Bogdan.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Najbolji/najgori glas Postano: 30 srp 2021, 17:32 |
|
|
Neprevaziđeni Massimo. Uživajte djeco...
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|