|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
spliter1
|
Naslov: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 03:04 |
|
|
Bio je popularan,zivio je u americi,imao je priliku upoznati poznate DJ kao David Geta i pjevacicu Madonu,imao je milione i ubio se kazu razbijenom flasom rajeko vene.Valjda je morao na ljecenje pankreasa na gusteraci,jer je bio alkoholicar.Stekao je Svjetsku popularnost,bio jedan od najbolji DJ Svijeta.Imao je samo 27 godina,policija u Omanu je utvrdila,da je rijec o samoubistvu.Mozda se ubio zbog straha od bolesti?
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 03:08 |
|
|
Neke price kruze da je postao opasnost za odredjene pedofilske elite.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 03:10 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1511 Lokacija: Mareva Ljut
|
Pročitaj malo o klubu 27, cijeli niz poznatih ljudi glazbenika, glumaca, pjevača etc. je počinilo samoubojstvo u 27. godini: https://en.wikipedia.org/wiki/27_ClubCobain, Hendrix, Morrison etc.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 03:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 13:49 |
|
|
Mozda ga je neko i ubio,pa izgleda kao samoubisgvo u islamskoj drzavi Oman,bio je pun para.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 13:51 |
|
|
Mozda je skuzio da mu je glazba smece
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 16:20 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10496 Lokacija: Banja Luka
|
Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I Didn't know I was lost So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I Didn't know I was lost I tried carrying the weight of the world But I only have two hands Hope I get the chance to travel the world But I don't have any plans Wish that I could stay forever this young Not afraid to close my eyes Life's a game made for everyone And love is a prize So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I Didn't know I was lost So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 17:40 |
|
|
spliter1 je napisao/la: Bio je popularan,zivio je u americi,imao je priliku upoznati poznate DJ kao David Geta i pjevacicu Madonu,imao je milione i ubio se kazu razbijenom flasom rajeko vene.Valjda je morao na ljecenje pankreasa na gusteraci,jer je bio alkoholicar.Stekao je Svjetsku popularnost,bio jedan od najbolji DJ Svijeta.Imao je samo 27 godina,policija u Omanu je utvrdila,da je rijec o samoubistvu.Mozda se ubio zbog straha od bolesti? Liječio se od pankreasa na gušterači? Zvuči zaj*b*no.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 06 stu 2021, 20:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 07 stu 2021, 03:35 |
|
|
Tražim jednu njegovu pjesmu ali nikako je naći...mislim da jw radio duet sa nekom curom i to na početku karijere. Niswm siguran. Uglavnom vrh izvođač elektronske muzike je bio. RIP Avicii
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 07 stu 2021, 04:00 |
|
|
Ima nesto dobrih hitova kao Hej Brother.Izgleda da jest kremiran,na nekim sajtovima pise valjda nema mjesta kod te neke starinjske crkve,sto je pod zastitom Unesco ili familija krije gdje ukopan.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 07 stu 2021, 15:21 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ovaj otvara temu, a ima više od tri godine da se lik ubio. Da je bar neka godišnjica, ali ne. Onako, eto sjetio ga se.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 07 stu 2021, 16:01 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
narkoman se sjetio narkomana. fuj muzika
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Avicii poznati Svedski DJ se ubio Postano: 08 stu 2021, 03:44 |
|
|
Postujem svaciji ukus za muziku,elektronska muzika postaje sve popularnija.Ne znam jel ovaj bio narkoman,neki dan sam slucajno naletio na nove detalje,neki se zaklinju da je bio pijanac,ne i narkomn.Mozda i jest,svi u Holivudu su na drogama i mnogi umiru nazalost od predoziranja.Mozda kad su mu ljekari rekli da vise ne smije piti da se ubio.Kazu nekim Svedskim sajtovima,posto Svedjani imaju privatne sahrane,je upitno gdje je sahranjen.Men ipak izgleda kao neko na pocetku karijere.Ld 2016 te nije vise mogao raditi,sigurno je puko od samoce i alkohola.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|