Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
Tema je namijenjena svima koji sviraju neki instrument (ili pak pjevaju ) ili bi željeli naučiti! Pište o tome što svirate, koje modele i marke instrumenta imate, što namjeravate kupiti, i tako dalje.
Već godinama sviram bas gitaru, počeo sam krajem osnovne škole. Prije toga sam svirao gitaru, i doma mi na vrhu ormara stoji akustara, koju rijetko dotaknem; uglavnom ju uzmem kada se ekipa napije, pa odluči zapjevati kuruzu ala knocking on heavens door ili slično. Bas je moja ljubav, pa gitare rijetko uzmem u ruke.
Dugo sam vremena mislio naučiti svirati usnu harmoniku, pa sam ju nedavno i kupio. Početnik sam, ali solidno napredujem.
Od žanrova volim jazz i blues, makar i rock nije stran, pogotovo u periodima kada sviram u bendu.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
U gimnaziji sam se bavila plesom i to par godina aktivno. Sviranje me jedno vrijeme privlacilo u tinejdzerskoj dobi (violina), ali obzirom da sam skontala koliko odricanja i vjezbe to iziskuje brzo sam odustala :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Aztec je napisao/la:
Klarinet.
Ozbiljno? Bravo!
Divan instrument koji je meni mrzak jer ga je svirala jedna luda bivša.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
PilotInstruktor je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
Klarinet.
Ozbiljno? Bravo!
Ozbiljno da ozbiljnije ne moze. Da lazem rekao bih da tucem bubnjeve ili tako nesto. To sam uzeo dijelom iz razloga sto se to mora svladati da se dodje do sax-a. Al nazalost to sam na faxu sve prilicno zapustio pa nisam siguran bi li vise znao puhnuti u to.
A i pluca su mi otisla od cigara i trave.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26960 Lokacija: Heartbreak Hotel
Aztec je napisao/la:
Ozbiljno? Bravo!
Ozbiljno da ozbiljnije ne moze. Da lazem rekao bih da tucem bubnjeve ili tako nesto. To sam uzeo dijelom iz razloga sto se to mora svladati da se dodje do sax-a. Al nazalost to sam na faxu sve prilicno zapustio pa nisam siguran bi li vise znao puhnuti u to.
Ooo Benny Goodman! ;) E da saksofon je baš uvijek bio IN, a dug put do njega. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Aztec je napisao/la:
Ozbiljno? Bravo!
Ako pronađeš volju, nastavi jednog dana. I ja sam imao periode kada nisam po godinu i pol primio bas.
Što se tiće saksa, jedan moj frend odlično svira. I to sam saznao nakon par godina poznanstva. Čovjek je najveći znalac za cajke i ostalu ćirilicu, i satima dnevno sluša taj terorizam. I prije 2 godine jedan drugi frend iz čista mira nazove i kaže da večeras idemo na jazz koncert. Skoro sam pao sa stolice kada sam vidio tko je saksofonist.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.