|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PilotInstruktor
|
Naslov: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 18:57 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Tema je namijenjena svima koji sviraju neki instrument (ili pak pjevaju ) ili bi željeli naučiti! Pište o tome što svirate, koje modele i marke instrumenta imate, što namjeravate kupiti, i tako dalje. Već godinama sviram bas gitaru, počeo sam krajem osnovne škole. Prije toga sam svirao gitaru, i doma mi na vrhu ormara stoji akustara, koju rijetko dotaknem; uglavnom ju uzmem kada se ekipa napije, pa odluči zapjevati kuruzu ala knocking on heavens door ili slično. Bas je moja ljubav, pa gitare rijetko uzmem u ruke. Dugo sam vremena mislio naučiti svirati usnu harmoniku, pa sam ju nedavno i kupio. Početnik sam, ali solidno napredujem. Od žanrova volim jazz i blues, makar i rock nije stran, pogotovo u periodima kada sviram u bendu.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 19:36 |
|
|
Ja pivan narodne.znaci guslin, ali bez gusle!ovako nekako Ojjjojjj komunjare odnija vas djava, Vesna pusic vam vodeca glava. otca domovine mi blatite, A vojvodu doda volite. ojjjooojjjooojjjj komunjare liberali, Gori ste nego kanibali.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 19:39 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ja probo Harmoniku ,al šta ćeš .... Nije žvaka za seljaka.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 19:45 |
|
|
U gimnaziji sam se bavila plesom i to par godina aktivno. Sviranje me jedno vrijeme privlacilo u tinejdzerskoj dobi (violina), ali obzirom da sam skontala koliko odricanja i vjezbe to iziskuje brzo sam odustala :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:03 |
|
|
Ja nebih znao da pjevam i kada bih zavrsio u zatvoru. Sto se sviranja, znao sam svirati gitaru, dok sam isao u skolu, sada neznam svirati.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ja pomalo sviram gitaru... ali kažu da imam solidan glas... sličan glasu ovoga sa avatara, samo malo manje muzikalan. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja pomalo sviram gitaru... ali kažu da imam solidan glas... sličan glasu ovoga sa avatara, samo malo manje muzikalan. ;) Kad cu ja to cuti ?:) I ne falis se nista
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:16 |
|
|
emt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ja pomalo sviram gitaru... ali kažu da imam solidan glas... sličan glasu ovoga sa avatara, samo malo manje muzikalan. ;) Kad cu ja to cuti ?:) I ne falis se nista
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: Kad cu ja to cuti ?:) I ne falis se nista Nista to, slikice i smajlice , hocu "Crne kose ":)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:20 |
|
|
emt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Nista to, slikice i smajlice , hocu "Crne kose ":) Pa imaš na mome facebook profilu nekoliko mojih nastupa.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la:
Nista to, slikice i smajlice , hocu "Crne kose ":)
Pa imaš na mome facebook profilu nekoliko mojih nastupa. Opet mi unakrsno repliciras, profesionalna deformacija i gotovo :) Ko ce traziti to po profilima
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Klarinet.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:29 |
|
|
emt je napisao/la: Ko ce traziti to po profilima Ups, izvini, zamijenio sam te sa jednom drugom.
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:31 |
|
|
Aztec je napisao/la: Klarinet. Ozbiljno? Bravo! Divan instrument koji je meni mrzak jer ga je svirala jedna luda bivša.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:34 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Aztec je napisao/la: Klarinet. Ozbiljno? Bravo! Divan instrument koji je meni mrzak jer ga je svirala jedna luda bivša. Ozbiljno da ozbiljnije ne moze. Da lazem rekao bih da tucem bubnjeve ili tako nesto. To sam uzeo dijelom iz razloga sto se to mora svladati da se dodje do sax-a. Al nazalost to sam na faxu sve prilicno zapustio pa nisam siguran bi li vise znao puhnuti u to. A i pluca su mi otisla od cigara i trave.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:37 |
|
|
Aztec je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Ozbiljno? Bravo! Divan instrument koji je meni mrzak jer ga je svirala jedna luda bivša. Ozbiljno da ozbiljnije ne moze. Da lazem rekao bih da tucem bubnjeve ili tako nesto. To sam uzeo dijelom iz razloga sto se to mora svladati da se dodje do sax-a. Al nazalost to sam na faxu sve prilicno zapustio pa nisam siguran bi li vise znao puhnuti u to. A i pluca su mi otisla od cigara i trave. Ooo Benny Goodman! ;) E da saksofon je baš uvijek bio IN, a dug put do njega. ;)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:41 |
|
|
Sax je prava stvar. Osobito ako neko voli blues. A ja se nadam da cu se opet nekad tog uhvatiti.
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:44 |
|
|
Aztec je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Ozbiljno? Bravo! Divan instrument koji je meni mrzak jer ga je svirala jedna luda bivša. Ozbiljno da ozbiljnije ne moze. Da lazem rekao bih da tucem bubnjeve ili tako nesto. To sam uzeo dijelom iz razloga sto se to mora svladati da se dodje do sax-a. Al nazalost to sam na faxu sve prilicno zapustio pa nisam siguran bi li vise znao puhnuti u to. A i pluca su mi otisla od cigara i trave. Ako pronađeš volju, nastavi jednog dana. I ja sam imao periode kada nisam po godinu i pol primio bas. Što se tiće saksa, jedan moj frend odlično svira. I to sam saznao nakon par godina poznanstva. Čovjek je najveći znalac za cajke i ostalu ćirilicu, i satima dnevno sluša taj terorizam. I prije 2 godine jedan drugi frend iz čista mira nazove i kaže da večeras idemo na jazz koncert. Skoro sam pao sa stolice kada sam vidio tko je saksofonist.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 20:48 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 21:08 |
|
|
Moram sad malo da se pohvalim i reci da sam bio prilicno dobar da mi je cak ucitelj dolazio kuci traziti i pitati sto ne dolazim ( a ja u birtiji ). Inace, evo jedna koka i po (ujedno moze i u temu kao top sexy ) sto rastura sax. Mladja (mada i u "godinama" je opaka ). Funky, jeeeeahhh
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 21:18 |
|
|
Svirao sam gitaru i to solidno kao mladac , ali danas uglavnom sviram kurcu bez honorara.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 04 sij 2012, 22:56 |
|
|
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 06 sij 2012, 11:30 |
|
|
-.f.f.- es.es.es.- d.d.d.- es.es.d.es -.f.f.- es.es.es.- d.d.d.- es.es.d.es -.f.f.- g.g.g.- d.d.d.- es.es.d.es -.f.f.- g.g.g.- d.d.d.- es.es.d.es
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 06 sij 2012, 11:35 |
|
|
seherzada je napisao/la: -.f.f.- es.es.es.- d.d.d.- es.es.d.es
-.f.f.- es.es.es.- d.d.d.- es.es.d.es
-.f.f.- g.g.g.- d.d.d.- es.es.d.es
-.f.f.- g.g.g.- d.d.d.- es.es.d.es
Tooo mala, ožeži!!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Svirate li? Postano: 06 sij 2012, 11:37 |
|
|
-.fc.fc.- -.esc.esc.esc -.db.db.db esc.esc.db.esc -.fc.fc.- -.esc.esc.esc -.db.db.db esc.esc.db.esc -.fc.fc.- -.ges.ges.ges -.db.db.db esc.esc.db.esc -.fc.fc.- -.ges.ges.ges -.db.db.db esc.esc.db.esc
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|