Ja ću krenuti sa Bosancima, Nisam pristrasna no obzirom da sam i sama Bosanka to je prirodno... Evo uzmimo forumaše za primjer :Bobovac sa svojom ironijom, nikad nisi siguran da li se šali ili je iskren. Pa Bumbar, on najozbiljniju političku analizu začini nekom duhovitom dosjetkom. Nije ni Aga loš, naprotiv, pa MAtemma sa onom forom kad ga jaganjac pita odakle on poznaje sve te četnike " kaze nešto u stilu iz škole stranih jezika"
Mučila sam se danima da skontam odakle mi poznata ta replika i onda sam skontala da je Zikina dinastija. Jer se skoro emitirala na RTL.
Kad Zika dolazi kod svog unuka u stan i unukova djevojka isto pita ( obzirom na razliku u godinama koja je očigledna) " odakle se vi poznajete" a Zika odgovara " sa fakulteta"
Ministar, takodje zasluzuje u grupu. On opet mrtav hladan izjavljuje stvari koje uzburkaju demone. To mu je glavna odlika. Mislim da to spontano radi.
Najsmješnije mi je ( u skorije vrijeme )kad opisuje buru, kao najforumašicu i potencijalnu djevojku kaze izmedju ostalog " informatički napreduje"
Zlatni ljiljan takodje.. Bilo bi besćutno zaboraviti ga!
Ovo je što se mogu sjetiti sad trenutno. Uglavnom mozete lijepiti i duhovite postove forumaša takodje na ovu temu.
A i one koje su suprotno od toga, mada već imamo " Biseri Foruma" no slabo se komentira tamo.