|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DarthCroat
|
Naslov: SuperSrbin Postano: 26 stu 2009, 18:41 |
|
|
 Novi projekat iz radionice ,,d@rth art produkcije,,uskoro će se naći na malim ekranima. U središtu priče nalazi se jedan izniman i osebujan super junak,utjelovljen u liku karizmatičnog i nada sve simptičnog i dobrostivog SuperSrbina. ,,Najjači medju jakima,najhrabriji medju hrabrima i najpjaniji medju alkoholičarima"tako Srbi opisuju svoga superjunaka. Borac za slobodu i spasitelj nedužne srpske nejači,pred raznim pomahnitalim srpskim neprijateljima udruženih u velikoj antisrpskoj zavjeri. Antisrpsku,,belosvetsku zaveru" u režiji američko/vatikanskih umova,najčesće sprovode razni zločesti antijunaci koji potječu iz Hrvatske,Albanije,Bosne,Bugarske,Mlađarske,Turske.Trinidad i Tobago,Obale Bjelokosti itd..... Svi ti antisrpski neprijatelji djeluju pod plaštom,Pape Benedikta,Dalaj Lame,Hare Krishme,Fashion Gurua i drugih raznih negativaca. Najbolji prijatelj SuperSrbina,je jos i SuperJew,s kojim je skupa odrastao u jednom Ustaskom logoru,gdje su stekli svoje supermoci,zahvaljujući raznim pokusima koji su nad njima vršili zločesti Ustaški znanstvenici. Ekranizaciju stripa o ovom poznatom superjunaku potpisuje ugledna producentska kuća ,,d@rth art,, iz čije radijonice takođe su izašle svjetski poznate uspješnice epska saga,,Lucifer je Srbin,, romantična melodrama,,Jasenovačke Toplice,, edukativno dokumentarna serijal,,Srpske degenerične bolesti,, te mnogi drugi manje poznati uradci. Jedna od najzahtjevnijih stvari ovoga projekta je i odabir glavih negativaca koji bi pored super junaka trebali nositi priču,jer postoji cijela galerija zločestih ustaško,balijsko,šiptarskih,te mnogih drugih zločestih likova,koji rade o glavi i životima nekoliko milijuna nedužne srpske nejači i protiv koji će se SuperSrbin morati boriti. Pored svih tih zločestih srbožderskih likova,svakako treba istaknuti ludog i pomahnitalog,zločestog Ustaškog znanstvenika,koji je i najzaslužnije što je SuperSrbin stekao tako fascinantne moći,radi jednog od bezbroj njegovih zastrašujućih eksperimenata,koje je sprovodio nad nedužnim Srbima u sablasnom logoru Jasenovac. Pored poludjelih znanstvenika,i drugih anti junaka od kojih neki takođe imaju određene nadljudske moći,SuperSrbin će se još morati boriti protiv jedne tajne i moćne organizacije koja djeluje preko drugih iz sjene,a poslije će se ispostaviti da iza nje stoji sam Vatikan,a SuperSrbinu će glavobolju još zadavati i šiptarske mafijaške i druge terorističke organizacije,koje će ucjenom prisiliti Supera,da u jednom trenutku poklekne i izda srce Srbije i na taj način bude prezren od samih onih čiji je zaštitnik. U jednom dijelu priče,negativci će navesti SuperSrbina da posumnja u svoje porijeklo,jer kako ga je fizički nemoguće slomiti,zločesti antiSrbi,pronašli su njegovu bolnu točku,a to je prevelika senzibilnost,pa stoga će mu napasti emocije. Ukoliko se ovaj projekat pokaže isplativim,moguće je da ovaj uradak doživi i svoj nastavak u kojem će se pojaviti i SuperSrbinov polubrat i takođe super heroj,poznat kao SuperJew. Nakon adaptacije scenarija,prva klapa,trebala bi pasti već sutra ili u jednom od narednih dana,a produkcija još nije sigurna kojim tempom i dinamikom će se odvijati realizacija ovog projekta,koji je još prošle godine trebao biti realiziran,ali jedan od koproducenata,koji je izrazio želju da bi sudjelovao na ovom projektu,netragom je nestao,i stoga darthprodukcija započinje sama na realizaciji ovoga projekta.
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 26 stu 2009, 21:32 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Koje su to sličnosti između Židova i Srbina i da smo polubraća, ako može specifičnije objašnjenje. 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
DarthCroat
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 26 stu 2009, 21:51 |
|
|
Ma nemoj to previše uzimati srcu,to je samo šala  ali opet vama bi trebalo biti čast što vas poredim sa Židovima,koji su neizmjerno inteligentan i lukav narod,što očito vi baš i niste. 
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 26 stu 2009, 22:22 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Židov sam po majci, nisam razumio tematiku pa sam pitao jer usporedba nas i njih nije baš na mjestu, npr. u znanju, ratovanju, veličini povijesti itd. Ali vidim novi si, sve ok 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
DarthCroat
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 27 stu 2009, 00:40 |
|
|
Ernani je napisao/la: Židov sam po majci, nisam razumio tematiku pa sam pitao jer usporedba nas i njih nije baš na mjestu, npr. u znanju, ratovanju, veličini povijesti itd. Ali vidim novi si, sve ok  Dobro,onda na kraju kako se ti izjašnjavaš ako nije tajna ? Mislim,vjerojatno znaš da se prema judaizmu Židovima brani mješanje sa nežidovima.  Ja sam mislio da si ti Srbalj,a tek sad vidim da nisi,pa mi je razumljivo tvoje negodovanje zbog usporedbe sa njima. 
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 07 pro 2009, 12:53 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 07 pro 2009, 13:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
kajman
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 07 pro 2009, 23:40 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 08 pro 2009, 11:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26985 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
kajman je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Poslje "krajine" malo će koji site doseći taj nivo inspiracije i zajebancije... Ovo je link: http://www.stickypond.com/krajina/čitao sam taj forum davno urnebesan je  Oooo, pa i vi to čitate gospodo, baš mi je drago. Hvala vam na komplimentima u ime nas uređivača tog sajta. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 08 pro 2009, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
DarthCroat
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 08 pro 2009, 22:07 |
|
|
Ovo nema veze sa stickypondom,već sam na tome i na drugim stvarima radio na Neciklopediji prije par godina,sve dok mi to nisu pobrisali i zabranili,radi navodnog govora mržnje u vrijeđanja osjećaja nacionalnih manjina,i bla,bla bla.
|
 |
nima
|
Naslov: Re: SuperSrbin Postano: 09 pro 2009, 18:16 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|