|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 27 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Teme sa drugih foruma Postano: 27 pro 2014, 18:02 |
|
|
Naletio sam onako slučajno na jednu temu na jednom drugom forumu što me ponukalo da pokrenem temu o temama na drugim forumima.  Odabrao sam baš ovu sekciju (Humor) iz razloga što je tema zamišljena da bude prvenstveno takvog karaktera. http://www.forum.hr/showthread.php?t=351747Tema je zanimljiva i veoma edukativnog je karaktera ako se nađete u ovakvoj situaciji.  Ako i vi na internetskom bespuću naletite na neku temu, istovremeno urnebesne i obrazovne prirode budite slobodni da sa nama je podjelite i "nabacite" šaljivo i kratko objašnjenje iste zajedno sa linkom ka dotičnoj temi.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 27 pro 2014, 18:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
A znaš li da kršiš ovom temom pravila foruma koja su napisana na temi na ovom forumu kako bi trebalo da izgleda jedna tema.  . Nije dopušteno neovlašteno reklamiranje drugih portala, foruma, blogova, chatova, općenito web stranica, te komercijalnih tvrtki i brandova bez dopuštenja moderatora; 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 27 pro 2014, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78489 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dopušteno je ali ako istu temu otvoriš ovdje.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 28 pro 2014, 16:23 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Tite ti koju ti temu na forumu.hr nađeš Vlado. Nisam se dugo ovako smijao 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 28 pro 2014, 16:43 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 28 pro 2014, 17:37 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7518 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
To je tema za Azteca.  Ima tamo još jako 'lijepih' tema,ali ne znam smiju li se ovdje sve stavljati neselektivno.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 00:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
A sto za Azteca? Vlado, crni Vlado, sta si ti to guglo pa ti izbaci ovakav rezultat. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 00:31 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 16:07 |
|
|
Aztec je napisao/la: A sto za Azteca? Vlado, crni Vlado, sta si ti to guglo pa ti izbaci ovakav rezultat.  Za link iz uvodnog posta sam kucao "Puši kurac" u Googlu i naletih na forum.hr.  Zanimljivo je šta sve čovjek može naći kada u Googlu kuca riječi koje se nađu u svakodnevnom govoru. 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 17:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7518 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Aztec je napisao/la: A sto za Azteca? pa sjećam se da si spominjao svoje akrobacije sa pišom i lavaboom. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 18:12 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 23:38 |
|
|
kiler je napisao/la: Aztec je napisao/la: A sto za Azteca? pa sjećam se da si spominjao svoje akrobacije sa pišom i lavaboom.  Aaaa, pa nisu to akrobacije, to je zdravorazumski. Tu je lavabo, taman. Akrobacije su dok naciljas solju, pa kako god dobro da ciljas uvijek zapisas ili upraskas okolo. Preporucujem lavabo. To je jedna od pametnijih stvari sto sam smislio u zivotu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 23:40 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Aztec je napisao/la: A sto za Azteca? Vlado, crni Vlado, sta si ti to guglo pa ti izbaci ovakav rezultat.  Za link iz uvodnog posta sam kucao "Puši kurac" u Googlu i naletih na forum.hr. Zanimljivo je šta sve čovjek može naći kada u Googlu kuca riječi koje se nađu u svakodnevnom govoru. :zubati Da. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 29 pro 2014, 23:52 |
|
|
Aztec je napisao/la: kiler je napisao/la: pa sjećam se da si spominjao svoje akrobacije sa pišom i lavaboom.  Aaaa, pa nisu to akrobacije, to je zdravorazumski. Tu je lavabo, taman. Akrobacije su dok naciljas solju, pa kako god dobro da ciljas uvijek zapisas ili upraskas okolo. Preporucujem lavabo. To je jedna od pametnijih stvari sto sam smislio u zivotu. U povratnom hodu opet ćeš leđen zapišati kao i što ćeš šolju.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 00:02 |
|
|
Kako?
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 00:40 |
|
|
Aztec je napisao/la: Kako? NPr  Skontajkad pišaš u šolju potrefiš rupu i prestaneš nekoliko nepoželjne tekućine vraća unazad pošto mlaz splasnjava i daska bude upišana. Valjda bi za to trebalo dizati dasku  Muškarci će biti na koljenima po ovom izumu nekog japanca. http://www.weirdasianews.com/2009/12/01 ... men-knees/  Known as Angels Knee Pillow (or Tenshi no Hizamakura), the company envisioned men kneeling down on this handy bench whenever they needed to pee. The company’s overall goal is eliminating pee droplets on the rim as well as in the outer toilet area. Thus, they believed that shortening the distance between the person and the rim would minimize such spillage. Their efforts are, in part, driven by a 2007 Panasonic survey which explored the number of pee splatters for the average man. They found out that, depending on intended destination for the stream, pee splashes could ange from 85 drops – 311 drops per loo event. And as for the unusual pee buddy itself, there are two different versions of the bench up for grabs. The more expensive bench, priced at 5,800 yen ($60), is actually a two-piece set with a comfortable cushion for each knee. The less costly option, which is simply one whole padded knee bench, has a price tag of 4,800 yen (about $50). So far, people aren’t queuing up in thousands for Angel Knee Pillows but 280 of these benches have been sold to interested parties. Moderno doba nema više pišanja daski kad ih niste znali podizati sad ćete biti na koljenima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 01:07 |
|
|
Ali lavabo ne mogu zapisati, a kamo li oko njega jer je visinia (a i sirina) odgovarajuca za cundarka. Ja otkako sam otkrio lavabo vise se ne mogu vratiti uriniranju u solju.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 01:12 |
|
|
To samo kod nas rade oni stari djedovi koji postanu haste pa padnu na postelju. Ili ako bi slomio se sav pa eto bolje od katetera ali leđen je izmodio.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 01:37 |
|
|
Nista ja tebe ne razumijem.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 01:44 |
|
|
Izmodio lavabo tj leđen.Samo stariji ljudi to koriste eto.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 14:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 30 pro 2014, 16:59 |
|
|
Aztec je napisao/la: Nista ja tebe ne razumijem. Ni ja, vjeruj mi. Vidjeću da kupim starobošnjački riječnik (  ) ili možda čak arapski riječnik, ako ga i tada budem uspio razumjeti. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 03 sij 2015, 18:01 |
|
|
Sad kad shvatim da je lavabo umivaonik, a ne lavor (leđen) onda još gore. Treba nam prijevod sa Hrvatskog na Bosanski jezik. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 03 sij 2015, 18:11 |
|
|
Cuj lavor, haha.  Pa nisam dedo jebote da pisam u neku posudu. I ne osudjuj ono sto nisi probao.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Teme sa drugih foruma Postano: 03 sij 2015, 18:24 |
|
|
Aztec je napisao/la: Cuj lavor, haha.  Pa nisam dedo jebote da pisam u neku posudu. I ne osudjuj ono sto nisi probao. Ali dobro meni umivaonik služi da operem zube i umijem se. Jesi li razmišljao da kupiš pisoar.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|