|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lili
|
Naslov: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 15:21 |
|
|
Ako te u Srbiji, ne daj Bože, uhapse pod sumnjom da si nad Srbima počinio ratni zločin, koga ćeš zvati, kukala ti majka? Pa bar tu nema nikakve dvojbe - zvaćeš Harisa Silajdžića i njegovog savjetnika Damira Arnauta. Samo te oni mogu spasiti robije, kao što su spasili Ejupa Ganića, spriječivši njegovu ekstradiciju Srbiji. Pomenuto pitanje je na tribini u Brčkom postavio dotični Silajdžićev savjetnik, istakavši da je ono ciljano usmjereno ka svim braniteljima BiH, a odgovor se, kao što se vidi, podrazumijeva. Iako spašavanje vojnika Ganića, "heroja obrane Sarajeva", nije bila prevashodno Silajdžićeva zasluga, već stvar pravnih argumenata i uvjerenja suda u Londonu, lider Stranke za BiH će i na ovaj način prikupiti nekoliko predizbornih poena. Silajdžić je u tim stvarima vješt igrač, poput onih golgetera koji odbijene lopte unutar peterca pospremaju u mrežu. A dozu ironije kojom sam se poslužio treba shvatiti kao protivljenje bilo čijem monopolu na brigu o braniteljima. To je valjda stvar države. Sadašnje stanje neće promijeniti nikakav samoproglašeni mesija, koji nudi simbiozu ekonomskog i ekskluzivno-nacionalnog programa, zamke za male i velike gubitnike, koji su u ratu i nakon njega propustili priliku da za sebe steknu neku korist. Promjene mogu započeti samo ljudi koji posjeduju znanje, hrabrost, moralnu odgovornost i dubok socijalni senzibilitet.
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 15:27 |
|
|
aPromjenit ćemo ako budemo lizali dupe Beogradu, očito
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 15:53 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8700 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
trolanje srpskim temama več neko vrijeme...  i nadasve  i harisu i ganiću i srpskim herojima
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 19:01 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: trolanje srpskim temama več neko vrijeme...  i nadasve  i harisu i ganiću i srpskim herojima Trebas promijenit nick sa Granicar Jozo na Granicar Milorad .
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 20:01 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: trolanje srpskim temama več neko vrijeme...  i nadasve  i harisu i ganiću i srpskim herojima Trebas promijenit nick sa Granicar Jozo na Granicar Milorad . zašto?
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 20:08 |
|
|
Zbog onog sto si pokazao Ganicu,a Harisu i Srpskim herojima(kerovima i fasistima)evo i od mene 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 21:16 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Zbog onog sto si pokazao Ganicu,a Harisu i Srpskim herojima(kerovima i fasistima)evo i od mene  ma ok, ali zašto milorad? ne kužim te.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 21:19 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Zbog onog sto si pokazao Ganicu,a Harisu i Srpskim herojima(kerovima i fasistima)evo i od mene  ma ok, ali zašto milorad? ne kužim te. Morao sam nekog Srbina,a inace Milorad voli granice pogotovo entitetske. 
|
|
Vrh |
|
 |
lili
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 21:19 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: trolanje srpskim temama več neko vrijeme...  i nadasve  i harisu i ganiću i srpskim herojima Ako nisi svjestan i realan onda i ako misliš da je ovo samo srpska tema, nedostaje ti još IQ
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Samoproglašeni mesija?! Postano: 23 ruj 2010, 21:38 |
|
|
lili je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: trolanje srpskim temama več neko vrijeme...  i nadasve  i harisu i ganiću i srpskim herojima Ako nisi svjestan i realan onda i ako misliš da je ovo samo srpska tema, nedostaje ti još IQ meni nedostaje IQ, a tebi pokoje upozorenje. otvorio si nekoliko tema u zadnjih par dana, a sve su se mogle uklopit u neku od postojećih kao post.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Robbie MO i 59 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|