|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Michael.Collins
|
Naslov: Medijski jugoslaveni i orjunaši Postano: 24 lis 2013, 10:20 |
|
|
Namjerno otvaram temu na politici a ne Hrvatskoj, jer se ovo tiče i medijske sotonizacije BiH Hrvata, od iste ekipe koja vrišti na čak i benigne šale prema Srbima ili Bošnjacima.
Pritom najviše mislim na ex feral ekipu, ali i junake EPH, te likove koji su nakon što su im ideje neslavno porpale na tržištu, počele hodočastiti u Beograd gdje su se neugodno iznenadili da ljude ne zanimju njihovi tekstovi.
Jel imate neke ekvivalente među Hrvatima u Bosni, i što vi mislite o razni kolumnistima, koji ni ANVOJ Hrvate ne mogu smisliti (premda su i sami njihovi) a kamoli BiH?
|
|
Vrh |
|
 |
Michael.Collins
|
Naslov: Re: Medijski jugoslaveni i orjunaši Postano: 24 lis 2013, 11:54 |
|
|
Inače, Dežulović mi je zanimljiv primjer, lik zapravo nije jugosloven ni orjunaš, barem nije veličao toliko tu državu, ali od kada se vratio iz Beograda (gdje je kao i toliki mediji Hrvatske doživio nezainteresiranost), već neko vrijeme doslovno reciklira i pokušava jeftino provocirati nacionalne osječaje, prvo o mitovima, iako su imali već 10 takvih članaka gdje su plitko pokušavali ismijati povijest Hrvata, zatim kao da je Island super prošao, doslovno se pretvarajući u forumskog provokatora, i sada eto on nama objašnjava kako je super biti nacistički veteran u Hrvatskoj, iako su gotovo svi odrasli muškarci u kontinentalnoj Hrvatskoj barem u jednom trenutku bili u domobranima, i što se ovo već godinama zna, ali Jutarnji, koji opstaje smao jer ga Vlada održava, mora nečim izazvati "kontroverze", samo ne kuže, da je to već sve reciklirano i ne šokiraju nikoga
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Medijski jugoslaveni i orjunaši Postano: 24 lis 2013, 12:08 |
|
|
Citat: Sve u skladu s izbornim zakonom, koji su skrojili Reekerovi prethodnici. No, o tome Amerikanac ne govori. Da je takav izborni zakon u Hrvatskoj, ni mi ne bismo bili u Uniji nego bi upravo umjesto ćiriličnog bjesnio rat između Dalmatinaca, Purgera i Slavonaca. Ostali bi se mogli žaliti Europskom sudu za ljudska prava, kao što su to, uostalom, i učinili Židovi i Romi iz BiH. Izborni zakon u toj zemlji naprosto je takav da favorizira isključivu, jednonacionalnu politiku. Nije isto kad HDZ napada SDP za antihrvatstvo ovdje u Hrvatskoj, nacionalno homogenoj državi, ili u BiH, gdje se baš svako osjeća ugroženim od onoga drugog. Vidimo kako se neki Hrvati osjećaju ugroženima od 4,4 posto Srba, koliko ih je ostalo u Hrvatskoj, kako bi se onda osjećali da su manjina u svojoj državi? Evo jedan friški članak u Jutarnjem, po njima je očito ista stvar biti Dalmatinac u RH i Hrvat ili Srbin u BiH, sve su to Bosanci, ne... A taman sam mislio da su prestali podržavati tu pseudo-građansku politiku, koju je čak i naša vlada osudila 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Medijski jugoslaveni i orjunaši Postano: 24 lis 2013, 12:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovo je dobro napisano, mada mislim da se većina Hrvata u RH ne osjeća ugorženima od Srba, to je mala manjina: Citat: Vidimo kako se neki Hrvati osjećaju ugroženima od 4,4 posto Srba, koliko ih je ostalo u Hrvatskoj, kako bi se onda osjećali da su manjina u svojoj državi?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Medijski jugoslaveni i orjunaši Postano: 24 lis 2013, 14:01 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo je dobro napisano, mada mislim da se većina Hrvata u RH ne osjeća ugorženima od Srba, to je mala manjina: Citat: Vidimo kako se neki Hrvati osjećaju ugroženima od 4,4 posto Srba, koliko ih je ostalo u Hrvatskoj, kako bi se onda osjećali da su manjina u svojoj državi? S obzirom na zadnjih 100 godina, reakcije su nadasve opravdane. Iako Srba nema ni 4,4%
|
|
Vrh |
|
 |
Michael.Collins
|
Naslov: Re: Medijski jugoslaveni i orjunaši Postano: 24 lis 2013, 14:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo je dobro napisano, mada mislim da se većina Hrvata u RH ne osjeća ugorženima od Srba, to je mala manjina: Citat: Vidimo kako se neki Hrvati osjećaju ugroženima od 4,4 posto Srba, koliko ih je ostalo u Hrvatskoj, kako bi se onda osjećali da su manjina u svojoj državi? Nije toliki problem u Srbima, nego u pro-srpskim Hrvatima, kojih je 30%, i drže medije, udruge "civilnog društva", te su jaki među kulturnjacima i sl., uglavnom zato što misle s tim "multi-kulti" naći financijere na Zapadu... Srbi drmaju HRT-om (urednik i HRT-a i Dnevnika su Srbi), imaju 40% Vlade i sl., ali sve su im to, kao i u doba Hrvatske Šutnje, dali Hrvati da imaju, jedino u policiji više nemaju predratne brojke, iako me živo zanima u zadnjih 5 godina jel se i to mjenja
|
|
Vrh |
|
 |
Michael.Collins
|
Naslov: Re: Medijski jugoslaveni i orjunaši Postano: 24 lis 2013, 14:47 |
|
|
Ali držimo se ovdje ipak samo medija, oni se ionako ovih dana najviše obračunavaju s nepostojećom NDH, zločinima u ratu, hrvatskim mitovima, i onda jako tih napišu člančić da je od premiejra omraženi kandidat ih potukao u Zagrebu
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|