|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 205 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Patriota
|
Naslov: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 17:53 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3211 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 2
|
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 17:54 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3211 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 2
|
|
Pa sad vi izađite na referendum
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:02 |
|
|
Ide hunitarna 1/1, samo prvo da se sprovedu izbori koje raspise CIK 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86448 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Podsjetimo da je Narodna skupština Republike Srpske u junu 2023. godine usvojila zakonske izmjene koje podrazumijevaju da se odluke visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini više neće objavljivati u službenom glasniku.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:09 |
|
|
|
Odluke NSRS nesto kao odluke MZ Gornja Maoča
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:28 |
|
|
|
Čestitke muslimancima.
Možda Srbi imaju neke dublje planove i još neki adut, ali za sada ih ne vidim. Kako stvari trenutno stoje, ne znam zašto je sve ovo trebalo Dodiku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1394 of 2558 - 54.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:30 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3804 Lokacija: Dridska Župa
|
Naša Kvačica je napisao/la: Čestitke muslimancima.
Možda Srbi imaju neke dublje planove i još neki adut, ali za sada ih ne vidim. Kako stvari trenutno stoje, ne znam zašto je sve ovo trebalo Dodiku. Hambasadi* muslimanija ovim ne dobiva ništa, samo hambasada trenira strogoću.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:32 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Hambasada radi u nasu korist. Oduvjek i zauvjek. Gdje daramenko, da tvrdi kako smo zabili autogol sto nismo Donalda predložili ulaz Nobelovu. Lol
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Hambasada radi u nasu korist. Oduvjek i zauvjek. Gdje daramenko, da tvrdi kako smo zabili autogol sto nismo Donalda predložili ulaz Nobelovu. Lol Hambasada radi na održavanju protektorata, to odgovara više muslimanima nego srbekima sure, ali nemojte pjakat kad ummetnu, neće vam hambasada nikad dat hunitarnu :( A slušaj, trump ne zna još možda mu šune jedan dan da vam još podupla carine nikad ne znaš sa njime.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44072 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kakva hambasada, jedino ako mislite na britansku. SAD je totalno BiH stavio na margine i prepustio Europi. To nek Srbi gledaju sa svojim starim saveznicima Englezima.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:41 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakva hambasada, jedino ako mislite na britansku. SAD je totalno BiH stavio na margine i prepustio Europi. To nek Srbi gledaju sa svojim starim saveznicima Englezima. I američka margina je jača od Srpske i Dodika, jbga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:43 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Hambasada radi u nasu korist. Oduvjek i zauvjek. Gdje daramenko, da tvrdi kako smo zabili autogol sto nismo Donalda predložili ulaz Nobelovu. Lol Hambasada radi na održavanju protektorata, to odgovara više muslimanima nego srbekima sure, ali nemojte pjakat kad ummetnu, neće vam hambasada nikad dat hunitarnu :( A slušaj, trump ne zna još možda mu šune jedan dan da vam još podupla carine nikad ne znaš sa njime. Vi ste kao i Srbi radovali se izbori Donalda. Jer ste mislili sebi priskrbiti neke politicke beneficije. Licno Robi je tvrdio da ve Donald i USA donositi iskljucivo odluke koje ce pogodovati Srbima i Hrvatima. I to je uključio i Kosovo ne samo BiH. Sva predvidjanja pokazala su se jalova. Srbi nikad nisu uspjeli doći do Donalda. I ti ne Dodik, nego Vucic. Tako da mi nemamo razloga vjerovati da ce se bilo šta za Donaldovog mandata promjeniti u korist Srba ili vas. Bih je kao i Kosovo USA čedo. Možda nismo u fokusu, no na nasoj su strani uvijek i zauvjek. I vi tu ništa ne možete.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Hambasada radi na održavanju protektorata, to odgovara više muslimanima nego srbekima sure, ali nemojte pjakat kad ummetnu, neće vam hambasada nikad dat hunitarnu :(
A slušaj, trump ne zna još možda mu šune jedan dan da vam još podupla carine nikad ne znaš sa njime.
Vi ste kao i Srbi radovali se izbori Donalda. Jer ste mislili sebi priskrbiti neke politicke beneficije. Licno Robi je tvrdio da ve Donald i USA donositi iskljucivo odluke koje ce pogodovati Srbima i Hrvatima. I to je uključio i Kosovo ne samo BiH. Sva predvidjanja pokazala su se jalova. Srbi nikad nisu uspjeli doći do Donalda. I ti ne Dodik, nego Vucic. Tako da mi nemamo razloga vjerovati da ce se bilo šta za Donaldovog mandata promjeniti u korist Srba ili vas. Bih je kao i Kosovo USA čedo. Možda nismo u fokusu, no na nasoj su strani uvijek i zauvjek. I vi tu ništa ne možete. Ja se nisam osobno radovao izboru Donalda, ali nebi puno vjere povjeravao u Hamere, oni se sve vise povlace u izolacionizam meni se cini, naravno nece to naglo biti, no opet. Ne drže hameri u krajnju ruku vašu stranu nego stranu postojanja protektorata, a to je više manje čuvanje status quoa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44072 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
To su mislili i oni u Afganistanu, prije toga u Vijetnamu. Trumpa ne zanima vukojebina, pogotovo da se miješa u plemenske obračune. Jedino ako se pokoljemo pa da glumi mirotvorca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Hambasada radi na održavanju protektorata, to odgovara više muslimanima nego srbekima sure, ali nemojte pjakat kad ummetnu, neće vam hambasada nikad dat hunitarnu :(
A slušaj, trump ne zna još možda mu šune jedan dan da vam još podupla carine nikad ne znaš sa njime.
Vi ste kao i Srbi radovali se izbori Donalda. Jer ste mislili sebi priskrbiti neke politicke beneficije. Licno Robi je tvrdio da ve Donald i USA donositi iskljucivo odluke koje ce pogodovati Srbima i Hrvatima. I to je uključio i Kosovo ne samo BiH. Sva predvidjanja pokazala su se jalova. Srbi nikad nisu uspjeli doći do Donalda. I ti ne Dodik, nego Vucic. Tako da mi nemamo razloga vjerovati da ce se bilo šta za Donaldovog mandata promjeniti u korist Srba ili vas. Bih je kao i Kosovo USA čedo. Možda nismo u fokusu, no na nasoj su strani uvijek i zauvjek. I vi tu ništa ne možete. jesu, jesu rađe rađaj šehide kao palistinske kurvetine, da nekakva korist od tebe bude srpska je neovisna vrlo skoro a kao što je predsjednik rekao: kad odu srbi, hrvati isto idu
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:52 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Vi ste kao i Srbi radovali se izbori Donalda. Jer ste mislili sebi priskrbiti neke politicke beneficije. Licno Robi je tvrdio da ve Donald i USA donositi iskljucivo odluke koje ce pogodovati Srbima i Hrvatima. I to je uključio i Kosovo ne samo BiH. Sva predvidjanja pokazala su se jalova. Srbi nikad nisu uspjeli doći do Donalda. I ti ne Dodik, nego Vucic. Tako da mi nemamo razloga vjerovati da ce se bilo šta za Donaldovog mandata promjeniti u korist Srba ili vas. Bih je kao i Kosovo USA čedo. Možda nismo u fokusu, no na nasoj su strani uvijek i zauvjek. I vi tu ništa ne možete.
Ja se nisam osobno radovao izboru Donalda, ali nebi puno vjere povjeravao u Hamere, oni se sve vise povlace u izolacionizam meni se cini, naravno nece to naglo biti, no opet. Ne drže hameri u krajnju ruku vašu stranu nego stranu postojanja protektorata, a to je više manje čuvanje status quoa Pokazalo se da Donald nikakve promjene na nasu štetu nece uvoditi. I vi ste razocarani. Srbi Očajni. To je tako.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Ja se nisam osobno radovao izboru Donalda, ali nebi puno vjere povjeravao u Hamere, oni se sve vise povlace u izolacionizam meni se cini, naravno nece to naglo biti, no opet. Ne drže hameri u krajnju ruku vašu stranu nego stranu postojanja protektorata, a to je više manje čuvanje status quoa
Pokazalo se da Donald nikakve promjene na nasu štetu nece uvoditi. I vi ste razocarani. Srbi Očajni. To je tako. Ja se da pravo kažem nisam ni puno nadao, donald je pedofilčina jaka na jeziku slaba igdje drugo, no ipak je dobra stvar da polako se počinju povlačit, ali kažem ništa preko noći. Donalda ovo ne zanima, a američka politika nastavlja djelovati po inerciji, no barem je ukinio USAid, iako je zbog toga prijateljica od roditelja dobila šut kartu iz nekog vašeg sadaka instituta pa mi je i pinku žao, šehidila je i Aljazeera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 18:58 |
|
|
|
Ja sam se nadao povlačenju Amera iz BiH, to se i dogodilo. Druga stvar što su se hrabri Srbi usrali pjegavaca i babe Uršule i što sami pale Srbiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:00 |
|
|
|
Umjesto da iskoriste situaciju i destabiliziraju BiH genijalci Srbi destabilizirali Srbiju. Nikada im strategija nije bila jača strana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:03 |
|
|
daramo je napisao/la: Umjesto da iskoriste situaciju i destabiliziraju BiH genijalci Srbi destabilizirali Srbiju. Nikada im strategija nije bila jača strana. Povjesno gledajuci, meni se cini da su Srbi izgubili bilo kakvu strategiju nakon atentata na kralja Aleksandra. Do tada su dosta stvari planski radili, a nakon potpuni kaos koji traje do danas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:07 |
|
|
Pokazalo se da Donald nikakve promjene na nasu štetu nece uvoditi. I vi ste razocarani. Srbi Očajni. To je tako.
Ja se da pravo kažem nisam ni puno nadao, donald je pedofilčina jaka na jeziku slaba igdje drugo, no ipak je dobra stvar da polako se počinju povlačit, ali kažem ništa preko noći. Donalda ovo ne zanima, a američka politika nastavlja djelovati po inerciji, no barem je ukinio USAid, iako je zbog toga prijateljica od roditelja dobila šut kartu iz nekog vašeg sadaka instituta pa mi je i pinku žao, šehidila je i Aljazeera. Ma Donald je već imao mandat predhodno. I samo lud čovjek poput Dodika mogao se po drugi put nadati da ce zbog verbalne podrske profitirati. I Vučić je bio optimističan dok gradonalečnika nije fino izofirao pa se vratio po..ran u Srbiju lazuci da mu pozlilo. Jednostavno Donald sebe smatra prevažnim da se bavi takasikom balkanskom. I to je kraj sage.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:10 |
|
|
|
Nova Njemačka vlada smatra da bi Hrvatska trebala biti glavna za Zapadni Balkan. To je pozitivno za Hrvate, blago pozitivno za Bošnjake i negativno za Srbe.
Trumpa nije briga za Balkan, EU je bitnija trenutno ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Ja sam se nadao povlačenju Amera iz BiH, to se i dogodilo. Druga stvar što su se hrabri Srbi usrali pjegavaca i babe Uršule i što sami pale Srbiju. Ameri se nisu povukli iz BiH, nego se Donald ne bavi balkanskom talasikom. To sto ste vi biki umislili da Std partneri USA po Robikinom pripovijedanju i sto ste izignorirami kao i Srbeki je normala. Donald je egomanijak lik. A vi talasika za njegovo veličanstvo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Ja se da pravo kažem nisam ni puno nadao, donald je pedofilčina jaka na jeziku slaba igdje drugo, no ipak je dobra stvar da polako se počinju povlačit, ali kažem ništa preko noći. Donalda ovo ne zanima, a američka politika nastavlja djelovati po inerciji, no barem je ukinio USAid, iako je zbog toga prijateljica od roditelja dobila šut kartu iz nekog vašeg sadaka instituta pa mi je i pinku žao, šehidila je i Aljazeera.
Ma Donald je već imao mandat predhodno. I samo lud čovjek poput Dodika mogao se po drugi put nadati da ce zbog verbalne podrske profitirati. I Vučić je bio optimističan dok gradonalečnika nije fino izofirao pa se vratio po..ran u Srbiju lazuci da mu pozlilo. Jednostavno Donald sebe smatra prevažnim da se bavi takasikom balkanskom. I to je kraj sage. Velika je razlika između tog i ovog mandata, donald je triput luđi i neobuzdaniji(a i senilniji) jel on 2016 pritia o Grenlandu ili sada, jer tada možda šiba tarife. Donald je u međuvremenu totalno preuzeo stranku od neokonzervativaca i još uzdigao kult ličnosti oko sebe. Ako ne vidiš razliku kupi ocale.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:15 |
|
|
Ma Donald je već imao mandat predhodno. I samo lud čovjek poput Dodika mogao se po drugi put nadati da ce zbog verbalne podrske profitirati. I Vučić je bio optimističan dok gradonalečnika nije fino izofirao pa se vratio po..ran u Srbiju lazuci da mu pozlilo. Jednostavno Donald sebe smatra prevažnim da se bavi takasikom balkanskom. I to je kraj sage.
Velika je razlika između tog i ovog mandata, donald je triput luđi i neobuzdaniji(a i senilniji) jel on 2016 pritia o Grenlandu ili sada, jer tada šiba tarife. Donald je u međuvremenu totalno preuzeo stranku od neokonzervativaca i još uzdigao kult ličnosti oko sebe. Ako ne vidiš razliku kupi špekule. Ma lik lupa ko Maksim po diviziji. Od sveg tog lupanja ni 10% nije ni pokušao sprovesti u praksi. Tako da.. glupan.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|