|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Luiđi
|
Naslov: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 12:04 |
|
|
Prije nekoliko dana preminuo je Peter Scholl Latour, čuveni njemački profesor, novinar i publicist. http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Scholl-LatourU posljednjem intervjuu je rekao: "Teror IDIL-a će stići u Europu. Puno bojovnika na Bliskom Istoku su sa Balkana, naročito iz Bosne. Oni će se vratiti i donjeti sukob u kojem bi žrtve mogle biti čitavi gradovi, kao već prije Aleppo. Jedan moj prijatelj i kolega, koji je bio u Sarajevu, glavnom gradu BiH, rekao mi je ´ovo je možebit sljedeći Aleppo´. Bojim se da je on u pravu." ![slika](http://i.imgur.com/JvTSlGy.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 14:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25966 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Malo se zahebo. Jer mi smo odavno bili Alepo. Ne dolazi IDIL teror k nama već je on odvajkada bio sveprisutan.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
i_jopet
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 14:25 |
|
|
Naravno da ne dolazi k nama tu se prešao, u BiH je sukob takve vrste prošao ako je i bio takve vrste.
Teror je mnogo vjerojatniji u muslimanskim predgrađima zapadnoevropskih gradova, istok kontinenta je manje ugrožen takvim terorom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 14:47 |
|
|
Malo je poznato da se tip htio boriti u Titovoj vojsci, ali su ga vratili. Inače nije bio samo Nijemac, nego i Francuz.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Luiđi
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 15:00 |
|
|
Ali EU kuži neobičan turizam bošnjačke omladine u Siriji i Iraku. A neko će morat odgovarati za tamo počinjene zločine. To neće biti, eto ja malo išo vozikat se, a sada će mi babo sredit poslić u gradskoj čistoći. Nego će u aps i na sud u Hag, pa na doživotnu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
chat nick
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 15:25 |
|
|
Neka ISIL-a.Što više ISIL-a pre će se stvar u bih završiti u srpsku korist.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
trcprc
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 18:11 |
|
|
ovo su mu izjave neposredno prije nego sto se raspo
a ovaj kreten gore vidio munaru i odma misli doso isis
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
trcprc
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 18:11 |
|
|
ne mislim na cetnika..cetnik je lud ali nije budala
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hunter
|
Naslov: Re: Posljednje proročanstvo Peter Scholl Latoura: IDIL-teror dolazi k nama Postano: 18 kol 2014, 18:21 |
|
|
If you are a Sunni, you ain't Shiite.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|