|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 19:26 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Intencija ovog mog topica je uspoređivanje današnjeg odnosa BiH Hrvata i Bošnjaka sa odnosom Hrvata i Srba u Kraljevini Jugoslaviji od 1918-1941. Na koji način srpske političko-vojno-gospodarske elite su tada terorizirale hrvatsko pučanstvo u Kraljevini Jugoslaviji tako danas bošnjačke političko-gospodarske elite teroriziraju hrvatsko pučanstvo u BiH. I onda je došla 1941. gdje su ustaše se krvavo se svetili nad običnim srpskim seljacima i građanima. Tako ja predlažem da napravimo listu (ovdje na topicu od recimo 50 imena) vodećih bošnjačkih struktura terora nad BiH Hrvatima a ne da našu gnjev i mržnju usmjeravamo na poštara Mujicu, policajca Salema, pekara Azera koji veze s vezom nemaju što se tiče terora nad BiH Hrvatima. Ja ću dati prijedlog 10 prvih mjesta na top-listi a onda drugi forumaši mogu nadopunjavati ili mijenjati mjesta na listi. Isto tako mogu učestvovati i Srbi. Njihovi motivi i imena su drukčija možda od naših ali jedna zajedničku listu bi bilo baš dobro napravit i što se tiče nas i što se tiče njih. Dakle, moj prijedlog za prvih 10 mjesta(konkurencija je žestoka za prvih nekoliko mjesta ali opet se mora nekako izabrati):
1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. ŽELJKO KOMŠIĆ 4. SULEJMAN TIHIĆ 5. NERMIN NIKŠIĆ 6. MUSTAFA CERIĆ 7. DAMIR HADŽIĆ 8. NERMIN DIZDAR 9. ZUKAN HELEZ 10. ANER ŽULJEVIĆ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 19:53 |
|
|
|
Ima l' mjesta za Sefera Halilovića?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 19:58 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ima l' mjesta za Sefera Halilovića? 1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. ŽELJKO KOMŠIĆ 4. SULEJMAN TIHIĆ 5. NERMIN NIKŠIĆ 6. MUSTAFA CERIĆ 7. DAMIR HADŽIĆ 8. NERMIN DIZDAR 9. ZUKAN HELEZ 10. ANER ŽULJEVIĆ 11. SEFER HALILOVIĆ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 20:06 |
|
|
1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. ŽELJKO KOMŠIĆ 4. SULEJMAN TIHIĆ 5. NERMIN NIKŠIĆ 6. MUSTAFA CERIĆ 7. ZUKAN HELEZ 8. MUHAMED FILIPOVIĆ 9. SEFER HALILOVIĆ 10. NERMIN DIZDAR 11. DAMIR HADŽIĆ 12. ANER ŽULJEVIĆ Malo preuređeno, dodao sam Muhameda Filipovića... Možda bi se tu mogao dodat Živorad Budimir, mada... deklarira se kao Hrvat, a doduše i Komšić je... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 20:07 |
|
|
Tuta je napisao/la: 1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. ŽELJKO KOMŠIĆ 4. SULEJMAN TIHIĆ 5. NERMIN NIKŠIĆ 6. MUSTAFA CERIĆ 7. ZUKAN HELEZ 8. MUHAMED FILIPOVIĆ 9. SEFER HALILOVIĆ 10. NERMIN DIZDAR 11. DAMIR HADŽIĆ 12. ANER ŽULJEVIĆ
Malo preuređeno, dodao sam Muhameda Filipovića... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 20:12 |
|
|
Tuta je napisao/la: Malo preuređeno, dodao sam Muhameda Filipovića... Možda bi se tu mogao dodat Živorad Budimir, mada... deklarira se kao Hrvat, a doduše i Komšić je...  Živko Budimir je kvinsling dok je Željko Komšić deklarirani Bošnjak, dakle razlikovati ta dva pojma!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 20:46 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
vipera ammodytes je napisao/la: Intencija ovog mog topica je uspoređivanje današnjeg odnosa BiH Hrvata i Bošnjaka sa odnosom Hrvata i Srba u Kraljevini Jugoslaviji od 1918-1941. Na koji način srpske političko-vojno-gospodarske elite su tada terorizirale hrvatsko pučanstvo u Kraljevini Jugoslaviji tako danas bošnjačke političko-gospodarske elite teroriziraju hrvatsko pučanstvo u BiH. I onda je došla 1941. gdje su ustaše se krvavo se svetili nad običnim srpskim seljacima i građanima. Tako ja predlažem da napravimo listu (ovdje na topicu od recimo 50 imena) vodećih bošnjačkih struktura terora nad BiH Hrvatima a ne da našu gnjev i mržnju usmjeravamo na poštara Mujicu, policajca Salema, pekara Azera koji veze s vezom nemaju što se tiče terora nad BiH Hrvatima. Ja ću dati prijedlog 10 prvih mjesta na top-listi a onda drugi forumaši mogu nadopunjavati ili mijenjati mjesta na listi. Isto tako mogu učestvovati i Srbi. Njihovi motivi i imena su drukčija možda od naših ali jedna zajedničku listu bi bilo baš dobro napravit i što se tiče nas i što se tiče njih. Dakle, moj prijedlog za prvih 10 mjesta(konkurencija je žestoka za prvih nekoliko mjesta ali opet se mora nekako izabrati):
1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. ŽELJKO KOMŠIĆ 4. SULEJMAN TIHIĆ 5. NERMIN NIKŠIĆ 6. MUSTAFA CERIĆ 7. DAMIR HADŽIĆ 8. NERMIN DIZDAR 9. ZUKAN HELEZ 10. ANER ŽULJEVIĆ Е jbga sad ste se setili humanosti i tolerancije kada cela Evropa trpi islamski teror. Pa za koga glasaju poštar Mujica, policajac Salem i pekar Azer ? Da ne glasaju mozda za HDZ i pravaše ? Ili za Dodika ? Pa glasaju za unitarnu BiH, da vas proteraju kada dođe taj trenutak. Danas olovka na glasačkom mestu, sutra puška i nišan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 21:21 |
|
|
|
1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. HARIS SILAJDŽIĆ 4. ŽELJKO KOMŠIĆ 5. SULEJMAN TIHIĆ 6. NERMIN NIKŠIĆ 7. MUSTAFA CERIĆ 8. ZUKAN HELEZ 9. MUHAMED FILIPOVIĆ 10. SEFER HALILOVIĆ 11. NERMIN DIZDAR 12. DAMIR HADŽIĆ 13. ANER ŽULJEVIĆ
I Harisa Silajdžića smetnuh...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:10 |
|
|
|
Otkud na spisku gospodin Sulejman? Po čemu je on extrem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25221 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Sefer bi trebao biti jako visoko. Sefer Halilović, Bakir Izetbegović, Mustafa Cerić, Zukan Helez, Haris Silajdžić i Muhamed Filpović su vrh velikobošnjačke piramide. Abdulah Sidran bi im se također mogao dodati.
Ovi ostali su stepenicu niže na piramidi.
Ili dodavati budalice i potrčkala kao Fatmira Alispahića, Nerina Dizdara, Amera Bahtijara i slične, ali su oni obični klauni, pa nemaju težinu u javnosti.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
-markan-
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:17 |
|
|
|
Ako se ovdje pojavi nešto što i nije ekstrem, lako moguće da će to postati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dew
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:39 |
|
|
Gde je Fatmir alispahic? Sad gledam njegovu emisiju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:51 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Ebeš spisak na kom nema osvjedočenog šoviniste Sejfudina Tokića, Halida Genjca i Senada Hadžifejzovića!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:51 |
|
|
|
Jest da je Turčin, al brate milo mi je slušat Alispahića.
Ima jedna anegdota o starom židovu i njegovom unuku nakon okončanja Drugog svjetskog rata. Čita did hitlerovske propagandne novine, a unuk ga pita: "dide, što ne čitaš naše židovske, što čitaš nacističke novine?", veli mu did: "u našim kukaju kako su židovi ugroženi, ugnjetavani, a u Hitlerovim kako smo bogati, kako imamo sve, kako vladamo svijetom"... iz istog razloga ja volim Alispahića slušat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
-markan-
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:55 |
|
|
Ja ne mogu vjertovat da su kod vas i ženske muslimanke zadojene, mene sve vole , a ja njihov narod ne volim... Nasred kvarta sa najviše muslimana per capita u Hrvatskoj pjevao sam uvredljive pjesme za njih i nikom ništa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 22:57 |
|
|
storaB je napisao/la: Ebeš spisak na kom nema osvjedočenog šoviniste Sejfudina Tokića, Halida Genjca i Senada Hadžifejzovića! Taj rad. Mislim da ga od gospodina Sejfudina nema goreg, barem sa srpske tačke motrišća 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:05 |
|
|
|
gosn Aga, prije popisa sam gledao neku emisiju i naravno čovjek je uobičajenom metodom davao zaključke tipa "Bošnjaci su prvi narod u Svemiru", "Bošnjaci su prvi narod u BiH", " Srba i Hrvata nije bilo u Bosni do 20. vijeka".... i slično.... I onda šansu dobijaju ljudi iz publike, momak iz Istočnog Sarajeva ,student prava ustaje i pita, parafraziram "zašto ste vi šovinistički nastrojeni prema Srbima i Republici Srpskoj, kako možete pričati stvari koje nemaju veze s mozgom?".... Naravno ovaj zapjenio, Hršum po starom dobrom običaju prekinuo momka iz publike,a šovinista krenuo konstantnom tezom o Iliji Garašaninu.... Posle toga u još nekoliko emisija pratio sam dotičnog, ogromna količina mržnje prema Srbima i Republici Srpskoj u svakoj rečenici, zaprosto se čovjek zapita da li je moguće da postoji takva društvena jedinka... Pri tome naglašavam: Na popisu iz 91e se nije izjasnio kao Bošnjak, štaviše ni roditelji mu se nisu izjasnili kao Bošnjaci/Muslimani....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:10 |
|
|
Najjači je kad ga u tom naletu mržnje ufati furset pa se preznoji i zacrveni ko paprika. Tad mi je najslađi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:14 |
|
|
|
madre mu se izjasnila kao Srpkinja muslimanka,a babo kao Hrvat musliman... govorim o 91oj.
Što se njega samog tiče, neviđeno odbojan lik, bez imalo dostojanstva i kompetentnosti, dokaz da u BiH svako može biti bilo šta... Uporediti njega sa recimo Berizom Belkićem (bez obzira što je isti imao takođe neke fašističke ideje) i shvatiti pojam seljačina naspram gospodina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:24 |
|
|
lider30 je napisao/la: Sefer bi trebao biti jako visoko. Sefer Halilović, Bakir Izetbegović, Mustafa Cerić, Zukan Helez, Haris Silajdžić i Muhamed Filpović su vrh velikobošnjačke piramide. Abdulah Sidran bi im se također mogao dodati.
Ovi ostali su stepenicu niže na piramidi.
Ili dodavati budalice i potrčkala kao Fatmira Alispahića, Nerina Dizdara, Amera Bahtijara i slične, ali su oni obični klauni, pa nemaju težinu u javnosti. 1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. HARIS SILAJDŽIĆ 4. ŽELJKO KOMŠIĆ 5. SULEJMAN TIHIĆ 6. NERMIN NIKŠIĆ 7. MUSTAFA CERIĆ 8. ZUKAN HELEZ 9. MUHAMED FILIPOVIĆ 10. SEFER HALILOVIĆ 11. NERMIN DIZDAR 12. DAMIR HADŽIĆ 13. ANER ŽULJEVIĆ 14. ABDULAH SIDRAN 15. FATMIR ALISPAHIĆ 16 AMER BAHTIJAR Islamofašistički medijski ekstremisti ništa manje zlo nisu od islamofašistih političkih ekstremista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:27 |
|
|
storaB je napisao/la: Ebeš spisak na kom nema osvjedočenog šoviniste Sejfudina Tokića, Halida Genjca i Senada Hadžifejzovića! 1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. HARIS SILAJDŽIĆ 4. ŽELJKO KOMŠIĆ 5. SULEJMAN TIHIĆ 6. NERMIN NIKŠIĆ 7. MUSTAFA CERIĆ 8. ZUKAN HELEZ 9. MUHAMED FILIPOVIĆ 10. SEFER HALILOVIĆ 11. NERMIN DIZDAR 12. DAMIR HADŽIĆ 13. ANER ŽULJEVIĆ 14. ABDULAH SIDRAN 15. FATMIR ALISPAHIĆ 16. AMER BAHTIJAR 17. SEJFUDIN TOKIĆ 18. HALID GENJAC Ovo za Senada Hadžifejzovića stavljam za raspravu. Nekako mi ne ide uz ovu ekipu gore. Ne znam zašto, ali imam takav osjećaj!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:31 |
|
|
|
1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. HARIS SILAJDŽIĆ 4. ŽELJKO KOMŠIĆ 5. GOSPODIN LEBOWSKI 5. SULEJMAN TIHIĆ 6. NERMIN NIKŠIĆ 7. MUSTAFA CERIĆ 8. ZUKAN HELEZ 9. MUHAMED FILIPOVIĆ 10. SEFER HALILOVIĆ 11. NERMIN DIZDAR 12. DAMIR HADŽIĆ 13. ANER ŽULJEVIĆ 14. ABDULAH SIDRAN 15. FATMIR ALISPAHIĆ 16 AMER BAHTIJAR
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:34 |
|
|
Lebowski je napisao/la: 1. ZLATKO (zvani Zlaja nacista) LAGUMDŽIJA 2. BAKIR IZETBEGOVIĆ 3. HARIS SILAJDŽIĆ 4. ŽELJKO KOMŠIĆ 5. GOSPODIN LEBOWSKI 5. SULEJMAN TIHIĆ 6. NERMIN NIKŠIĆ 7. MUSTAFA CERIĆ 8. ZUKAN HELEZ 9. MUHAMED FILIPOVIĆ 10. SEFER HALILOVIĆ 11. NERMIN DIZDAR 12. DAMIR HADŽIĆ 13. ANER ŽULJEVIĆ 14. ABDULAH SIDRAN 15. FATMIR ALISPAHIĆ 16 AMER BAHTIJAR Gospodine Lebowski, sačekajte malo, doći ćete i vi na red, ali visoko peto mjesto, stvarno laskate sebi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
habsburg
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:43 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Top lista bošnjačkih ekstremista Postano: 20 stu 2013, 23:46 |
|
|
habsburg je napisao/la: a "nas" dzekonja? Šta s njim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|