_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Ovo nije samo financiralo DF, Našu stranku, i razne multi-kulti lažne ljevičare u BiH već je financiralo i hrvatsku ljevicu koja je radila dosta da se nas hrvate Herceg-Bosne zanemari a često i demonizira, obično uz neke stereotipe.
Kako mi je drago vidjeti da se ta grana siječe. Zato sam uvijek bio pro-Trump!
Nikakve tarife prema EU i aneksija Grenlanda neće promijeniti činjenicu da je za nas, hrvate, kršćane, katolike, ovo odlična vijest. Pa i ako nisi vjernik, i samo si hrvatski nacionalist, opet odlična vijest.
Ljevičarske udruge i organizacije su ubrzano radile na razgradnji nacionalnog osjećaja i obiteljskih vrijednosti općenito, pa tako i naših, a to je naročito opasno za neku naciju koja ostaje negdje manje brojna.
Realan sam pa ipak mislim da bi povratak ljevice na vlast dolio dosta ulja na vatru i da bi pronašli modalitete da financiraju sve ovo, ako ne kroz USAID onda kroz nešta drugo, ali je ipak udarac toj libtardskoj mašineriji koja je dosta uzela maha.
Ponovljeni desni mandat u Bijeloj kući bi im obezglavio mnogo toga.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.