Kampanja Bošnjaka za popis stanovništva u Hrvatskoj: Šta će reći Emir?
U Hrvatskoj se ovih dana provodi popis stanovništva, a na Zagrebačkim ulicama pojavili su se zanimljivi plakati koji građanima sugerišu kako da se nacionalno opredjele. Tako su u glavnom gradu hrvatske postavljeni plakati na kojima stoji zanimljiv sadržaj.
"Josip će se izjasniti kao Hrvat, Dušanka kao Srpkinja. Što će reći Emir?" stoji na plakatu. Plakate je postavilo Bošnjačko nacionalno vijeće i Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Nadam se da će Bošnjaci dobit 1 garantiranog zastupnika. To bi bilo lijepo.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Emir če reči da je agnostik i gradžanin. Emir če reči da je nad njim izvršen trocifreni holokaust. Emir če reči da mu je omiljeni hobi kada izmedžu dvije džume loži čelave gume.
Izvodžač Mujo je odlikovan zlatnom felugom, srebrnim kateterom i bosanskim pravopisom u meHkom povezu - "Bampers" (svaka sličnost sa Pampers je najnamjernija).
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
Emir će reći, Josipe, Dušanka, ajte bolan pomozite, veliko ili malo "M"?!
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Emira se upozorava da nema nesto sto kjafiri imaju - nacionalnost.
Zato i Emir mora nabaviti nacionalnost. Ne zato sto ju cijeni ili sto ju uopce zeli, nego zato sto ne moze podnijeti da nema nesto sto dusmani imaju.
Emir nije Bosnjak zato sto Emir jeste Bosnjak. Emir treba postati Bosnjak zato sto Srbi i Hrvati jesu Srbi i Hrvati. A tko si, pak, ti Emire?
Plakat pozuruje, potice, kao da govori Emiru: "Pogledaj Hrvati i Srbi znaju tko su i sto su, kasnis Emire, kasnis!"
Istovremeno plakat podsvjesno govori Emiru da on nije ni Hrvat ni Srbin, to mora iskljuciti, jer to su kjafiri Josip i Dusanka. On, Emir, on neka bude nesto trece.
"Evo snaha će napraviti kahvu, de sjednite, uzmite koju tufahiju".
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Ja sam cijelo vrijeme mislio da muslimani žele ukidanje etničkog prefiksa, a kad ono na moje opće zaprepaštenje oni odmah preko granice inzistiraju baš na tome. Inače, ni jednog Mukija na temi. Valjda ih još drže “nuspojave” bilborda u kojima ih je SDA poučavala tko su od tad pa nadalje. Šteta. Mislim da bi njihov doprinos temi bio stvarno hvalevrijedan. “Iskustva” svakako imaju
Žele građansku državu , bez etničkih prefiksa a onda 2 km dalje od granice tvrdi "bošnjaci" . Samo nacionalizam i što će emir reći . Koji smradovi , i u turskoj će te smetat idioti
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
Trenutno korisnika/ca: Banya, OAI-SearchBot i 31 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.