|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 69 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10422) Postano: 30 lip 2016, 17:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77532 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Interesantni podaci popisa.
Sarajevo (275 tisuca stanovnika) ima stanovnika kao Split.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
KiM
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 17:41 |
|
|
To je napuhana i falsificirana brojka. Manje od NS i po radjanjima. Mikro narodnost nezadrživo srlja ka okruglom broju od 1 milijuna.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 17:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sad komotno mogu Sarajevo reklamirati kao najislamiziraniji glavni grad u muslimanskom svijetu, toliki postotak muslimana nema ni Istanbul niti Teheran, po tome su odmah iza Rijada.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 17:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77532 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sarajevo ima 275 tisuca stanovnika skupa s popisanom sarajevskom dijasporom.
Bez dijaspore blize 260 000.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
master_mind_
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 17:59 |
|
|
Koliko je Sarajevo imalo 1991?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
KiM
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 18:00 |
|
|
Najmanje su krali tu. Zg ima 4 puta više puka i mizerni broj Srba. S obzirom da su bili nekoć dominantna vladajuća kasta sloj i elita.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
useless
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 18:12 |
|
|
Odakle čupate to, na zavodu za statistiku samo neke retardirane tablice bez detalja? Nek neku napravi usporedbu sa 1991.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
useless
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 18:19 |
|
|
U Zagrebu je 83% katolika.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 18:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sve potencijalni teroristi. Samo im netko treba objasniti hadiths i što muhammad traži od njih. Za sad je komunistički Pepsi islam.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BarackObama
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 18:49 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
Hahahaha, ovo mi je najjače od svega. Kad se Hrvati brinu za broj Srba u Sarajevu. A Lijepu svoju očistili od istih. U Sarajevo su se svi Srbi mogli vratiti 1996. godine. Karadžić ih je pozvao da se ne vraćaju isto kao što je vas Tuđman pozvao da napustite Srednju Bosnu i Konjic i odselite za južne, toplije, krajeve.
Uspud poredite 17.000 Srba u Gradu Zagrebu koji ima status kantona i koji ima skoro milion stanovnika sa 10.000 Srba u Gradu Sarajevu koji predstavlja samo četiri opštine kantona i koji ima 275.000 stanovnika. Pa dobro ih je i 10 hiljada ostalo kakvu su politiku imali, koliko su samo grantirali Sarajevo 4 godine.
Ali ako je ova tema oponent onima koji tvrde da je Sarajevo multi-kulti i da je evropski Jeruzalem onda uredu. Ja to ni ne tvrdim. Sarajevo je turska mahala i ostat će to inšallah. Nadam se da će uskoro preko 95 % mog šehera biti muslimanske vjere.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 18:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60325 Lokacija: DAZP HQ
|
BarackObama je napisao/la: Hahahaha, ovo mi je najjače od svega. Kad se Hrvati brinu za broj Srba u Sarajevu. A Lijepu svoju očistili od istih. U Sarajevo su se svi Srbi mogli vratiti 1996. godine. Karadžić ih je pozvao da se ne vraćaju isto kao što je vas Tuđman pozvao da napustite Srednju Bosnu i Konjic i odselite za južne, toplije, krajeve.
Uspud poredite 17.000 Srba u Gradu Zagrebu koji ima status kantona i koji ima skoro milion stanovnika sa 10.000 Srba u Gradu Sarajevu koji predstavlja samo četiri opštine kantona i koji ima 275.000 stanovnika. Pa dobro ih je i 10 hiljada ostalo kakvu su politiku imali, koliko su samo grantirali Sarajevo 4 godine.
Ali ako je ova tema oponent onima koji tvrde da je Sarajevo multi-kulti i da je evropski Jeruzalem onda uredu. Ja to ni ne tvrdim. Sarajevo je turska mahala i ostat će to inšallah. Nadam se da će uskoro preko 95 % mog šehera biti muslimanske vjere. gdje ćeš uspoređivati Zagreb, vjekovnu hrvatsku utvrdu sa Sarajevom koje je oduvijek imalo srpsku većinu?!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mogli ste se i vi u istočnu Bosnu ali niste, zašto? Draža pitoma srednja Bosna i udobnije hrvatske kuće? Onda leleči đemosajd na sav glas.
Grad Zagreb popisano Srba: 1991. = 49.965 2011. = 17.526 manje za 32.439
Koliko ono manje Srba u Sarajevu 57.075
Duplo više nestalo Srba u Sarajevu nego Zagrebu Uz to danas više Srba živi u Zagrebu nego Sarajevu, to je taj famozni multietnićki grad.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BarackObama
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:08 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la: Mogli ste se i vi u istočnu Bosnu ali niste, zašto? Draža pitoma srednja Bosna i udobnije hrvatske kuće? Onda leleči đemosajd na sav glas.
Grad Zagreb popisano Srba: 1991. = 49.965 2011. = 17.526 manje za 32.439
Koliko ono manje Srba u Sarajevu 57.075
Duplo više nestalo Srba u Sarajevu nego Zagrebu Uz to danas više Srba živi u Zagrebu nego Sarajevu, to je taj famozni multietnićki grad. Mjeriš područje od skoro milion stanovnika sa područjem četiri puta manjim (nešto više od 250.000). Koliki je procenat Srba u Gradu Zagrebu, a koliki procenat Srba u Gradu Sarajevu? A i to nije usporedivo. Da je Zagreb doživio šta je Sarajevo doživjelo, u Zagrbu bi danas bilo 0 Srba. A i ti Srbi što su ostali u Zagrebu su prohrvatski orijentisani. Kao što su Srbi koji su ostali u Sarajevu probosanski orijentisani. Karadžićevi Srbi su odselili iz Grada Sarajeva, kao što su i proSAO i proYU Srbi odselili iz Zagreba. Usput Srbi nikad nisu bili većina u SarayBosni.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vujadin
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:11 |
|
|
Sve sami dusebriznici. Zalim preostale Srbe u oba grada i s kim su odlucili da zive.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:13 |
|
|
Ne znam ja sam na FTV čuo da Sarajevo ima 600 000 Turaka, neki da eto komentator se hvali da Island ima populaciju kao pola Sarajeva, ja sam ti domoljub, vjerujem sve šta kažu na našoj FTV. Nisu bili većina po turskoj istoriji ali su zato većina bili pravoslavni Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BarackObama
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Ne znam ja sam na FTV čuo da Sarajevo ima 600 000 Turaka, neki da eto komentator se hvali da Island ima populaciju kao pola Sarajeva, ja sam ti domoljub, vjerujem sve šta kažu na našoj FTV. Nisu bili većina po turskoj istoriji ali su zato većina bili pravoslavni Bošnjaci. Drago mi je pročitati da pratiš i gledaš Federalnu televiziju. ![Bihzastava :bihzastava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/bihzastava.gif) Jer mene je jedan momak do neki dan uvjeravao da vi u Mostaru EURO gledate na HRT2. Vidim da me lagao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
KiM
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:44 |
|
|
Intencija je da svi idu doma svojima. Što podržavam. Bolje no asimilacija odmah ili u sledećoj generaciji. I povećati korpus drugome.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:49 |
|
|
Na HTV2 moj Turčine, internet doba jesi čuo za IPTV ima li toga u džamahiriji? Imaš u medijima antologijske provale vaših vrsnih komentatora, muslimani i nogomet gdje si to vidio, da su barem trke deva možda bi i nešto pametnije iskomentarisali, antologijski komentar kad se legendarni Ibrahimović krsti ko pravi Bošnjak na terenu. Volim ti ja pogledati FTV, da vidim šta gradžani kažu, kako bi inače bio uvjeren da živimo u Švici da ne gledam FTV.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 19:54 |
|
|
BarackObama je napisao/la: Drago mi je pročitati da pratiš i gledaš Federalnu televiziju. ![Bihzastava :bihzastava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/bihzastava.gif) Jer mene je jedan momak do neki dan uvjeravao da vi u Mostaru EURO gledate na HRT2. Vidim da me lagao. Kad nekad bacim pogled na FTV, zaključim da se radi o pravoj onoj bošnjačko-turskoj TV, baš po vašem ukusu. I onda se zapitam, da li tu osim Bošnjaka-Turaka ima i nekakvih Hrvata-Šokaca jer iz medija znam da i oni žive tamo. Kapa dole, izmajorizirali ste ih momački. Da ne bi bilo zabune, i RTRS je takva da se verovatno neko sa strane pita da li tu žive i drugi osim Srba-Vlaha jer je u medijima nekad nešto pročitao o tome mada je moj šok ipak veći od šoka takvog jer ipak je u pitanju FBiH koju mnogi iščitavaju kao FBiH (Federacija Bošnjaka i Hrvata) a nešto sasvim drugo je naziv Republika Srpska gde samo ime kaže ko je tu boss a ko nepoželjni prilepak.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 20:01 |
|
|
Da samo je problem što FTV ne može ni uhvatiti pola Hrvata u zapadnoj Hercegovini jer nema signala ili je preslab. Hrvatima jedan veliki plus što se okreću modernim tehnologijama, jedan od razloga zašto je u hrvatskim područjima najmanje nepismenih i najviše informatički pismenih, nekoga boli pimpać za FTV, nek Bošnjaci otkidaju od crkavice i plaćaju kad im draga, nemamo mi ništa protiv.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BarackObama
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 20:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Na HTV2 moj Turčine, internet doba jesi čuo za IPTV ima li toga u džamahiriji? Imaš u medijima antologijske provale vaših vrsnih komentatora, muslimani i nogomet gdje si to vidio, da su barem trke deva možda bi i nešto pametnije iskomentarisali, antologijski komentar kad se legendarni Ibrahimović krsti ko pravi Bošnjak na terenu. Volim ti ja pogledati FTV, da vidim šta gradžani kažu, kako bi inače bio uvjeren da živimo u Švici da ne gledam FTV. Upravu si. Mi bosanski muslimani ne pratimo nogomet. Mi pratimo FUDBAL. Vidi njega hvali mi se kako u Mostaru imaju IPTV hahaha, a svu moguću infrastrukturu HT Eronet uzeo preko našeg BH Telecoma. Još kad bit ti to znao eee. A doduše razumijem što se okrećete IPTV-u, streamovima itd. Zato što nemate kanal na hrvatskom. I nećete nikad imati ne brini ;-) Doduše možete imati privatno kao što je Naša TV, ali pazi da i tu tvoji vrli hrvatski hercegovački poduzetnici ne počnu zapošljavati Bošnjake kao u Mepasu. Neće ti biti dobro hahaha. Samo ti gledaj Federalnu, ipak si stanovnik Federacije BiH u kojoj živi 75 % Bošnjaka-Turaka. Nije ti lako, ali se mora. Šta ćeš. Zeleni zagrljaj bega/age i kmeta u većem entitetu. Sudbina je to jarane moj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 20:19 |
|
|
Normalno da zapošljavaju u Mepasu, tko bi radio 12 sati dnevno do 11h navečer za 400km nego Bošnjakinja i Bošnjo iz istoćnog, ne znam tko je tu kmet a tko beg? Šta ti je sudba, ko bi gori sad doli, potomci nekadašnjih begova sad rintaju za siću kod kockoglave kršćanske raje.
Šta taj privatni nije kanal, pravo vas pukla ta TV, imamo mi preko 10 hrvatskih kanala, tko će gledati propalu FTV za koju skupljaju sadaku pored EU HRT, Nova TV, RTL itd....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BarackObama
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 20:25 |
|
|
daramo je napisao/la: Normalno da zapošljavaju u Mepasu, tko bi radio 12 sati dnevno do 11h navečer za 400km nego Bošnjakinja i Bošnjo iz istoćnog, ne znam tko je tu kmet a tko beg? Šta ti je sudba, ko bi gori sad doli, potomci nekadašnjih begova sad rintaju za siću kod kockoglave kršćanske raje. Gle ne trebaš mi se pravdati za Mepas. To je vaša stvar. Zaboli me briga ko će u Mepasu raditi. Ja samo znam da si se ti žestoko žalio koliko hrvatsko poslodavci zapošljavaju Bošnjake po Mostaru. Žalio, ne likovao. Nemoj da ti izvlačim postove s foruma u kojim kmečiš nad tom činjenicom. Da ne kažem da si paćenićki išao u Bingo koji se otvorio negdje u većinski hrvatskom dijelu grada da vidiš imena zaposlenika za kasom. Znači takve stvari te - bole. A mene jedino što zaboli je - briga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 20:40 |
|
|
Normalno da mi smeta kad uđem u radnju i slušam tipa, bogami nemamo mi to na stanju, samo produžim u neku normalniju i kulturniju. Što se tiče kmetova, nek izvole, mora nekako Jozo sa Širokog zaraditi za Mercedesa, ako ne može preko hrvatskih leđa normalno da će preko bošnjačkih.
Nemam ja ništa protiv kad uđem u Konzum, na kasi Amra a u pozadini Tiha noć, daje baš neki poseban ugođaj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BarackObama
|
Naslov: Re: U Sarajevu 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17526) nego u Sarajevu (10 Postano: 30 lip 2016, 20:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Normalno da mi smeta kad uđem u radnju i slušam tipa, bogami nemamo mi to na stanju, samo produžim u neku normalniju i kulturniju. Što se tiče kmetova, nek izvole, mora nekako Jozo sa Širokog zaraditi za Mercedesa, ako ne može preko hrvatskih leđa normalno da će preko bošnjačkih.
Nemam ja ništa protiv kad uđem u Konzum, na kasi Amra a u pozadini Tiha noć, daje baš neki poseban ugođaj. Znači prestalo ti je smetati??? Hajde drago mi je, popravljaš se. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|