|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Patriota
|
Naslov: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 14:46 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3363 Lokacija: Gora Romanija
|
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 14:48 |
|
|
Sve je to dogovoreno jucer s Dodikom.  Taj zakon je miljama udaljen od konačnog usvajanja (prije će BiH crknuti nego biti usvojen).
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 14:55 |
|
|
Patriota je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/nacrt-zakona-o-vstv-u-usvojen-na-vijecu-ministara-bih-iako-su-snsd-ovi-ministri-glasali-protiv/250304104 I https://www.klix.ba/vijesti/bih/vijece- ... /250304087Ne bi mogli preglasat, da SNSD to nije dopustio da se to uvrsti u dnevni red, a mogao je blokirat. SNSD izašao u susret HDZ-u. Musliman ponovno glup. Čak je vidio vijest s drugog linka, i svejedno mu ništa nije jasno. Idemo dalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 14:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46339 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Dogovor, HDZ će gurati proeuropske zakone, SNSD to neće blokirati. SNSD-u i ne smeta EU jer čak i unutar nje imaju saveznike.
U biti i ovo je fokaz da se s Dodikom i SNSD lakše dogovoriti nego s Trojkom, pogotovo sa SDA.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 14:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Čović i Dodik jučer:
“… pa da ispadne da mi kao….”
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 14:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Dogovor, HDZ će gurati proeuropske zakone, SNSD to neće blokirati. SNSD-u i ne smeta EU jer čak i unutar nje imaju saveznike. SNSD je zato dobio proračun. Financiraju rušenje "države", parama "države". Muslimani misle da su pobijedili. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Muslimani razvučeni na sve strane ko jufka, ne znaju više šta se više dešava ni u BiH ni u svijetu.
Stvari se izmjenjuju brže nego što mogu pohvatati.
Kao što rekoh, nakon 30 godina potpunog zanemarivanja i neodržavanja odnosa sa susjedima, kad je nestao topli šupak bivše woke ambasade, “porodili” se u bazen sa piranama.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46339 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Partner je partner, kad imaš pouzdanog partnera sve je lakše. Dogovor je dogovor, jasno tko ne krši dogovor i ne vrti u krug.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:02 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Da ovo Kojovic nije najavio jos jucer, mogli biste i spinati. Nego lik fino kaze, vidjecemo kako ce HDZ glasati.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:03 |
|
|
|
Pazi mislili su da će moć antagonizirat čitavo susjedstvo, i da je Clintonova ruka pomoći i diplomatska sadaka, ustvari vječna pretplata i vječna potpora izvana ko da su Izrael.
Sada se nakon “afganistanskog” tipa povlačenja (jedino nisu se hvatali za točkove aviona) našli u bazenu s piranama, LOL.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:04 |
|
|
|
I kako je to povlacenje iz institucija?
Mlaka presuda a mlaka I reakcija s obzirom na obecanja
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:05 |
|
|
|
Morali ste povuc vodu za Dodom. Jos jucer najavljeno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:06 |
|
|
|
Vjerujem da elite u Kabulu nisu umislile da imaju vječnu potporu “Buš administracije” ko da su Izrael.
Ovi naši suniti sebe uvjerili u to lol
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63958 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Čović i Dodik jučer:
“… pa da ispadne da mi kao….” Igrat ćemo zrende dok ne padnu s nogu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:07 |
|
|
|
Mi igramo, a vi tumačite šta igramo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vjerujem da elite u Kabulu nisu umislile da imaju vječnu potporu “Buš administracije” ko da su Izrael.
Ovi naši suniti sebe uvjerili u to lol https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40 ... _sata.html
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vjerujem da elite u Kabulu nisu umislile da imaju vječnu potporu “Buš administracije” ko da su Izrael.
Ovi naši suniti sebe uvjerili u to lol https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40 ... _sata.htmlTo su narativi i izjave za vas, a ne za nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:08 |
|
|
Citat: Ali se HDZ ne slaže s tim planom?
Ja bih sačekao sutra…
Da li imate neke najave?
Mislim da bi sutrašnje glasanje za evropske zakone (u Vijeću ministara BiH) mogao biti konačni znak Čović ako želi, kao što je to govorio mnogo puta, BiH u EU. Želja za EU i partnerstvo sa Dodikom više ne mogu zajedno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To su narativi i izjave za vas, a ne za nas. Citat: Ali se HDZ ne slaže s tim planom?
Ja bih sačekao sutra…
Da li imate neke najave?
Mislim da bi sutrašnje glasanje za evropske zakone (u Vijeću ministara BiH) mogao biti konačni znak Čović ako želi, kao što je to govorio mnogo puta, BiH u EU. Želja za EU i partnerstvo sa Dodikom više ne mogu zajedno. Dodina glava u kanalizacionom otvoru bila zapala. Covke pogurao dva puta stusnuo dugme na vodokotlicu!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:11 |
|
|
P.S. Nemate državu
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Morali ste povuc vodu za Dodom. Jos jucer najavljeno. I ti ga zaglupljujes! 500 puta to najavljujes I vidila si 500 puta da od toga nema nista. Ko oni debilitating pustinjaci sto svake godine ocekuju nekog mahdija ili smak svijeta. Maximalno zatucano. Nema ko hapsit dodu nebudi retardirana.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:14 |
|
|
|
I ubuduce ovako. Bice i clan presjednistva onda. Samo radite u korist drzave!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: To su narativi i izjave za vas, a ne za nas.
Citat: Ali se HDZ ne slaže s tim planom?
Ja bih sačekao sutra…
Da li imate neke najave?
Mislim da bi sutrašnje glasanje za evropske zakone (u Vijeću ministara BiH) mogao biti konačni znak Čović ako želi, kao što je to govorio mnogo puta, BiH u EU. Želja za EU i partnerstvo sa Dodikom više ne mogu zajedno. Dodina glava u kanalizacionom otvoru bila zapala. Covke pogurao dva puta stusnuo dugme na vodokotlicu! Građanska od četvrtka. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Dodina glava u kanalizacionom otvoru bila zapala. Covke pogurao dva puta stusnuo dugme na vodokotlicu!
Građanska od četvrtka.  Zar nije lijepo kad se federalni partneri slazu? I rade u korist drzave?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: HDZ i Trojka preglasali SNSD Postano: 04 ožu 2025, 15:19 |
|
|
|
Samo jedno pitanje u vezi ovoga; Ako je RS prije par dana odstranila VSTV sa teritorija Srpske; što ih je onda briga za daljnju sudbinu te ustanove? Došli da izglasaju budžet tzv Bejha i ajde kući.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|