HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 11 pro 2023, 03:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 07:48 
Offline

Pridružen/a: 08 srp 2009, 20:37
Postovi: 1795
Citat:
Portal koji se smatra medijskim krilom stranke DF i drugog bošnjačkog člana predsjedništva Željka Komšića, objavio je danas anti-američki i anti-izraelski pamflet, optužuje Ameriku za izazivanje nestabilnosti u Tajvanu, crnogorskog političara Dritana Abazovića nazivaju američkim špijunom, a prijeti i da će "gorjeti sve do Brisela" ako se Hrvatima vrati ukradeni dio hrvatskog kluba u Domu naroda i hrvatski član Predsjedništva, te najavljuju "najveću svjetsku kataklizmu" ako se to dogodi. Pamflet čiji je autor Rasim Belko prenosimo u cijelosti, bez komentara i intervencija.https://www.dnevnik.ba/vijesti/komsicev ... ci-2639970

_________________
Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 07:53 
Offline

Pridružen/a: 08 srp 2009, 20:37
Postovi: 1795
Ovo je u biti neslužbeno priopćenje DF, s obzirom da ovakve tekstove na nap.ba piše Komšićev ured za medije.


Citat:
U drevnoj igri šah kralj se pomjera posljednji, kada je primoran, a sve se čini da ga se zaštiti. Igra se igra pijunima, konjima, lovcima i topovima, uz poneko pomjeranje i kraljice. Svjetska diplomacija najčešće se vodi šahovskim sistemom. Kraljevi, oni veliki uglavnom su zaštićeni i igra ne dolazi u njihova polja, jer bi to značilo apokalipsu. Zato ginu pijuni i svi ostali, uvjetno rečeno mali, pojedu ih igre i igrice velikih.

Balkan je odvajkada polje na kojem su zarad tuđih kraljeva ginuli pijuni, proganjali lovci, pucali topovi... Bosna i Hercegovina na tom Balkanu je skoro uvijek bila epicentar tih igara. I ni sada je to zlo obračuna kraljeva ne zaobilazi. I dok nas, s pravom, plaše sibirskim medvjedom i babarogom, istovremeno nam na Zapadu kroje planove po kojima nam se piše skoro identična sudbina kakvu su nam onomad skrojili u Karađorđevu. Ključni kreator svih tih zapadnjačkih planova skriven je negdje u Washingtonu i igra igru opasnu ne samo po Bosnu i Hercegovinu, već po cijeli Balkan, ali ne i bezopasan po cijelu Europu.

Jer dovede li aktualna diplomacija Sjedinjenih Američkih Država do varničenja u trouglu Priština - Sarajevo - Podgorica, vatra koja će potom planuti mogla bi spaliti sve do Brisela. Možda figurativno, a možda i ne samo tako. Jer, američka diplomacija sve se češće poigrava s mirom na različitim tačkama krize po meridijanima i paralelama.

Ovih dana svjedočimo kako je na ivici da tu iskru upali u odnosima Kine i Tajvana, nakon nepromišljene ili možda ciljano provokativne posjete Nensi Pelosi Tajvanu. Kina digla i avione i brodove i vojsku, pa sad Tajvan strahuje od ukrajinskog scenarija, dok Pelosi negdje u svetom američkom miru uživa u koktelu i prati CNN.

Jutros je na sličan način i profesor Esad Duraković opisao i američku igru oko Ukrajine, kazavši da je cilj SAD bio oslabiti energetski i Europsku uniju i Rusiju. I, reći će prof. Duraković, očito je da su u tome uspjeli. Marioneta u liku Volodimira Zelenskog savršeno je tome poslužila, iako je taj komičar izbore dobio obećavajući mir na jugoistoku, posve u Donbasu. Šta se poslije zbilo i šta se tamo danas zbiva svjedočimo svi.

Amrička diplomacija sve su prilike istim pristupom nastoji naštetiti Europskoj uniji i na Zapadnom Balkanu, a to što smo mi kolateralna šteta zanima ih ko i sudbina američkih domorodaca. Tako smo više puta svjedočili posjetama specijalnog namjesnika za ovo naše područje Gabriela Escobara Zagrebu. Nakon svake od tih posjeta imali smo sve jače talase iz Zagreba koji su nas u Bosni i Hercegovini zatrpavali moranjem rješavanja Izbornog zakona isključivo u korist Dragana Čovića i njegovog HDZ-a. U pauzama tih aktivnosti, Escobar ali i drugi dijelovi američkog establišmenta insistirali su na kvaliteti regionalne inicijative Otvoreni Balkan. Inicijative kreirane na hegemonističkim željama Tirane i Beograda, uz aminovanje SAD-a. Za sada je uz nju stala jedino Sjeverna Makedonija, koju trenutno vode također američki učenici. Protiv nje su odlučno BiH i Kosovo, pa se vrši sve veći pritisak da se pristane. Još jedan balkanski špijun Washingtona sve otvorenije zagovara pristupanje toj inicijativi, Dritan Abazović tako odgovara na podršku preko bare, iako mu odavno najveći dio crnogorskog društva želi vidjeti leđa.

Otvoreni Balkan je kontrapandan Berlinskom procesu, dakle još jedan mehanizam usporavanja integracijskih procesa zemalja Zapadnog Balkana ka EU. A kada na to dodate sve žešću podršku remetilačkim faktorima mira i dobrosusjedskih odnosa na ovim prostorima jasno je da američka politika ovdje igra igru više protiv EU, nego protiv Moskve, jer je i Rusija iz svojih razloga stala uz tu inicijativu Vučića i Rame.

Zato samo neupućenima iznenađujuće može djelovati američka podrška diskriminacijskim planovima Christiana Schmidta da nametne Plenković - Čović Izborni zakon. Jer, Escobar je to očito davno isplanirao, a Michael Murphy u sadejstvu s Britancima i Schmidtom to odlučio progurati pod svaku cijenu. Ništa slučajnog nema ni u izraelskoj podršci zakonu protiv kojeg se jedan bosanski Jevrej izborio ped Evropskim sudom. Jer, izraelski saveznici žele pomoći SAD-u u stvaranju privida o širokoj podršci aparthejd zakonu, ali i malo rasteretiti Ambasadu SAD od pritiska javnosti.

Izborni zakon nije najvažnije životno pitanje neke države, Hrvatska ga nikada nije do kraja riješila, ali prođe li na način na koji ga trenutno gura konglomerat američke birokratije mogao bi biti putokaz opasnim tendencijama podjele Bosne i Hercegovine, baš kao što je Temeljni ugovor sa SPC-om zakotrljao novu krizu u crnogorskom društvu. Ili kao što je priča o tablicama dovela do oružanog incidenta na Kosovu.

Jer, ovdje nikada nije trebalo puno da plane. Mala iskra i gori, a često i mnogo dalje, jer takvi vjetrovi pušu ovim našim vjetrometinama. Stoga bi se američka diplomatija, za koju u Bosni i Hercegovini već tri decenije vjerujemo da je prijateljska, a Boga mi ima puno kontra dokaza, mora porazmisliti može li izazivati kontroliranu krizu kao s Ukrajinom. Osim ako joj u izvornom obliku nije cilj da ta iskra spali mnogo šire područje. Istovremeno se postavlja pitanje koliko nas to onda Zapad predvođen SAD-om čuva od sibirskog medvjeda? Ili je možda ona ženevska kafa Bidena i Putina definisala nove tokove, a mi treba da budemo pojedeni i bestraga nestanemo?

Kako god da jeste, jedno bi ti kraljevi sa Zapada i Istoka morali znati. Progutale su ove vrleti ili kako nas neki dan Guardian nazva "divlji istok" mnoge kraljeve i kraljevine, a opet ostale pod imenom Bosna i Hercegovina. Jer naša je historija hiljadu godina, a nigdje nas i niko nije mogao nazvati ni barbarima ni agresorima. Njihova je nekih dva i pol stoljeća, a domoroci, Iračani, Afganistanci... i brojni drugi ih baš tako zovu. Ne bih želio da ih i mi počnemo tako zvati.

I da, uskoro je za očekivati nove igrice društva spektakla, u kojem ćemo medijski biti predstavljani kao kakvi primati, necivilizirane zajednice i slično. Jer, kako to u posljednjoj kolumni primjeti Miljenko Jergović "Annie Leibovitz je tokom opsade dolazila u Sarajevo, ali nije fotografirala Bakira ni Bakirova oca, pa čak ni Harisa nije fotografirala, koji je tih godina bio veoma markantan i fotogeničan. Fotografirala je obične ljude, prijatelje, živi svijet. U Kijev je, pak, došla da snima modni editorijal za Vogue, koji uz zgodne ženske krpice i jednu mušku samozvanu uniformu, modistički prikazuje ljubav dvoje ljudi. Mnogo toga se promijenilo od Sarajeva 1994. do Kijeva 2022. Dakle, za potrebe opravdanja američkih milijardi u Ukrajini slika se bračni par Zelenski. Šta li će se tek kod nas slikati i snimati. Hoće li nas i, kako smo predugo vjerovali, zapadni saveznici, početi slikati kao kakvu "unitarističku rulju" kako nas nazivaju zapadne komšije.

Ono što bi također SAD morale pripaziti, a primjećuje to i prof. Duraković, najveće kataklizme u svijetu nastale su zbog pogrešnih procjena pojedinih ljudi. Nije da historija ne bilježi korijene svjetskih kataklizmi baš u ovim našim, balkanskim trouglovima!

_________________
Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 08:13 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
Realno terorizam im je ostao kao jedina preostala karta na koju mogu igrati. :neznam

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 08:14 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 16:49
Postovi: 28729
Nije im ništa ostalo. Terorizam će ih diskreditirati i odriješiti ruke Hrvatskoj i Srbiji.

_________________
Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

676 of 2558 - 26.43%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 08:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 31527
novovrijeme je napisao/la:
Realno terorizam im je ostao kao jedina preostala karta na koju mogu igrati. :neznam

Mislim da im to nije opcija iz prostog razloga okrenutosti zapadu, nije im to u mentalitetu. Verbalni proseri manje više.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 08:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
Mar-kan je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Realno terorizam im je ostao kao jedina preostala karta na koju mogu igrati. :neznam

Mislim da im to nije opcija iz prostog razloga okrenutosti zapadu, nije im to u mentalitetu. Verbalni proseri manje više.


Pa na to i mislim.
Verbalne prijetnje terorizmom.
Sumnjam da bi se baš usudili raznositi po Evropi. Nemaju oni muda za to.

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 08:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 31527
novovrijeme je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Mislim da im to nije opcija iz prostog razloga okrenutosti zapadu, nije im to u mentalitetu. Verbalni proseri manje više.


Pa na to i mislim.
Verbalne prijetnje terorizmom.
Sumnjam da bi se baš usudili raznositi po Evropi. Nemaju oni muda za to.

Nisu ludi, kakav bi im bio motiv?
Eto jedva čekaju da se ubiju zbog bakira ili željka.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 08:26 
Offline

Pridružen/a: 08 srp 2009, 20:37
Postovi: 1795
Mar-kan je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Realno terorizam im je ostao kao jedina preostala karta na koju mogu igrati. :neznam

Mislim da im to nije opcija iz prostog razloga okrenutosti zapadu, nije im to u mentalitetu. Verbalni proseri manje više.


A i radi se o jednoj nacističkoj stranci (DF), te radikalnom krilu SDA, koji je spona sa DF.

Ostali ne smiju ovakve stvari govoriti.

_________________
Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 09:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38
Postovi: 9446
Lokacija: Tu negde
Reis Sejdo je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Mislim da im to nije opcija iz prostog razloga okrenutosti zapadu, nije im to u mentalitetu. Verbalni proseri manje više.


A i radi se o jednoj nacističkoj stranci (DF), te radikalnom krilu SDA, koji je spona sa DF.

Ostali ne smiju ovakve stvari govoriti.

Ko pripada radikalnom krilu SDA?

_________________
Popis 2022-ge 99,99%Srbendi .
"Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage".
"Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 10:14 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 lis 2010, 15:06
Postovi: 26288
Mar-kan je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Pa na to i mislim.
Verbalne prijetnje terorizmom.
Sumnjam da bi se baš usudili raznositi po Evropi. Nemaju oni muda za to.

Nisu ludi, kakav bi im bio motiv?
Eto jedva čekaju da se ubiju zbog bakira ili željka.


Kakav je ovom bio motiv?

slika

_________________
- Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022.
- Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP.
- Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 10:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 svi 2012, 22:49
Postovi: 1252
Citat:
U drevnoj igri šah kralj se pomjera posljednji, kada je primoran, a sve se čini da ga se zaštiti.

Ono kada neuka carsija pokusava ispasti pametna.
U zavrsnici igre kralj postaje iznimno aktivna figura, napadacki jaca od lovca ili skakaca.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:05 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 66968
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
alh84001 je napisao/la:
Citat:
U drevnoj igri šah kralj se pomjera posljednji, kada je primoran, a sve se čini da ga se zaštiti.

Ono kada neuka carsija pokusava ispasti pametna.
U zavrsnici igre kralj postaje iznimno aktivna figura, napadacki jaca od lovca ili skakaca.


Kralj u završnici vrijedi oko 4 pijuna.

_________________
Pokazalo se: Bošnjaci su kula od karata.
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:11 
Offline

Pridružen/a: 20 sij 2012, 12:49
Postovi: 8640
Zaboravili su jednu bitnu stvar, USA ne pregovara sa teroristima, nikada, nigdje.

Bogami ni Izrael.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Za to napisano bi na svim američkim socijalnim mrežama imao doživotno izbrisan account.
Ne da želim komentirati sadržan napisanog ili pravdati ponašanje tih retarda na socijalnim mrežama. Već govorim kako muslimani ekstremno lutaju u politici. Jedan dan politika sa velikim "M", drugi dan politika sa velikim "B", treći dan "I".

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:13 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Mar-kan je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Realno terorizam im je ostao kao jedina preostala karta na koju mogu igrati. :neznam

Mislim da im to nije opcija iz prostog razloga okrenutosti zapadu, nije im to u mentalitetu. Verbalni proseri manje više.


To je stvar par pojedinaca koji konspiriraju u tajnosti. Posao ostalih je da kažu "Morao je", "Sami ste krivi".

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:16 
Offline

Pridružen/a: 26 pro 2021, 19:59
Postovi: 4514


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:31 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 vel 2020, 00:17
Postovi: 932
Da se razumijemo. DF ne govori u svoje ime i iz obijesti. DF govori u ime svih pro-bosanskih snaga i prije svega SDA, Bakira Izetbegovića i Islamske Zajednice. U ime ogromne većine dakle. U ime većine islamskog svijeta.
Zaboravili su Amerikanci da su Bošnjaci do 1994 bili integrirani u pakistansko-iranski sustav pod zapovjedništvom generala Sulejmanija i generala Mušarafa.

Ljudi koji su zaduženi zato, ih sada podsjećaju na to.

_________________
Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ne davi nas sa stvarima koje znamo već odavno. Napiši nešto novo.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 11:42 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 16:49
Postovi: 28729
Valhalla je napisao/la:
Da se razumijemo. DF ne govori u svoje ime i iz obijesti. DF govori u ime svih pro-bosanskih snaga i prije svega SDA, Bakira Izetbegovića i Islamske Zajednice. U ime ogromne većine dakle. U ime većine islamskog svijeta.
Zaboravili su Amerikanci da su Bošnjaci do 1994 bili integrirani u pakistansko-iranski sustav pod zapovjedništvom generala Sulejmanija i generala Mušarafa.

Ljudi koji su zaduženi zato, ih sada podsjećaju na to.


Još bolje. :palacgore1

_________________
Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

676 of 2558 - 26.43%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 12:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 66968
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Apsolutni meltdown muslimanske vanjske politike.

_________________
Pokazalo se: Bošnjaci su kula od karata.
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 13:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 vel 2020, 00:17
Postovi: 932
Robbie MO je napisao/la:
Apsolutni meltdown muslimanske vanjske politike.


Ma kakav meltdown. Jednostavno je došlo vrijeme da svi pokažu svoje pravo lice.
Neka svi izaberu stranu kako im odgovara, ali sjedenja na dvije stolice neće biti.
Nama će biti dobro kako god da se svi odluče.
:neznam

_________________
Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 13:11 
Offline

Pridružen/a: 08 sij 2020, 16:34
Postovi: 23760
Valhalla je napisao/la:
Ljudi koji su zaduženi zato, ih sada podsjećaju na to.


molim vas, podsjetite ih što češće na to.

usput se i prisjetite kako vam je divno bilo u tom periodu do 1994.
https://commons.wikimedia.org/wiki/Cate ... :Bih94.JPG

_________________
Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 13:12 
Offline

Pridružen/a: 08 sij 2020, 16:34
Postovi: 23760
Valhalla je napisao/la:
Nama će biti dobro kako god da se svi odluče.
:neznam


ma oće, kako da, Alah će se pobrinuti

_________________
Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 13:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Valhalla je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Apsolutni meltdown muslimanske vanjske politike.


Ma kakav meltdown. Jednostavno je došlo vrijeme da svi pokažu svoje pravo lice.
Neka svi izaberu stranu kako im odgovara, ali sjedenja na dvije stolice neće biti.
Nama će biti dobro kako god da se svi odluče.
:neznam


Poslije 30 godina laganja i varanja morate platiti visoku cijenu. Pa vi pokazujte kakvo hoćete lice.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Komšićev portal prijeti Americi
PostPostano: 10 kol 2022, 16:43 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54
Postovi: 2017
Koji sve napadači na WTC su bili pripadnici Armije BiH?

Bio je i onaj neki poslije, što je htio na godišnjicu 9/11 izvesti napad. Bošnjak odrastao u Americi.

_________________
Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu.
_________________
Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO