|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 148 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Postano: 18 lis 2024, 15:49 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 15:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60689 Lokacija: DAZP HQ
|
Austrijanac se nije dao, Švabo naš kao da mu je mater ispod Zavelima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 15:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26228 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/381414/analiza_uglednog_austrijskog_lista_schmidt_je_tajni_visoki_predstavnik_hrvatske_ko_placa_rusenje_presude.html Ja, i?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 15:57 |
|
|
Vidjecemo jos. Morace on da se ocituje o mnogo cemu. On jeste VP u BiH. No o transparentnosti sredstva i ostalog ne idgovara Plenkiju. Znas ti to odlicno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 15:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/381414/analiza_uglednog_austrijskog_lista_schmidt_je_tajni_visoki_predstavnik_hrvatske_ko_placa_rusenje_presude.html Ja, i? VP sngazirao odvjetnicki ured, da srusi presudu Kovacevic? Je li to pravno dozvoljeno? Plus platio je sredstvima u cije se porijeklo sumnja i provjerava.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:00 |
|
|
Neka samo dok Biden sazna za ovo, odmah će reagirati.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1140 of 2558 - 44.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:01 |
|
|
Ti @Sarajka znaš da VP samo radi ono što mu Zapadnjaci, napose Amerikanci kažu. Znaš ti to odlično.
I svi ovi jadi i smijurije od prosvjeda nisu ni bili zamišljeni kao prosvjedi protiv Schmidta, već da se pokazali zubi Zapadu.
Nažalost, prosvjed je uglavnom bio bezub.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:01 |
|
|
Vidjecemo. Pred nama je. No kao sto rekoh USA i „Vase saveznistvo“ nema veze s transakcijama. Nego ste po belosvjetskim salonima na drzavnoj razini korimpirali Svabu. Basta!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:03 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7221 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/381414/analiza_uglednog_austrijskog_lista_schmidt_je_tajni_visoki_predstavnik_hrvatske_ko_placa_rusenje_presude.html Odluke Visokog Predstavnika se ne komentarišu.Mogu se samo sprovoditi.Drugim riječima,njegova se ne poriče.Njegova je zadnja.Šta on kaže tako ti je. Ha ja.Vrhovnik i padišah.
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:03 |
|
|
Po prvi put Srbi mogu biti u pravu, ovo je prava američko-njemačko-vatikansko-ustaška ujdurma. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa ne znam što je bolje za nas, da smo ga kupili ili da nismo.
Što god, bitno da funkcionira i da smo mnogo jaki.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:04 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ti @Sarajka znaš da VP samo radi ono što mu Zapadnjaci, napose Amerikanci kažu. Znaš ti to odlično.
I svi ovi jadi i smijurije od prosvjeda nisu ni bili zamišljeni kao prosvjedi protiv Schmidta, već da se pokazali zubi Zapadu.
Nažalost, prosvjed je uglavnom bio bezub. Ke, ke nemaju Ameri nista s korupcijom trecerazrednog evropskog cinovnika. No ima drzava HR i Plenki. Zar ne? Ovo nece biti samo skandal. Lika ce opozvati i njegove odluke.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Po prvi put Srbi mogu biti u pravu, ovo je prava američko-njemačko-vatikansko-ustaška ujdurma.  Vi bi to zeljeli. No nazalost, ovo je korupcija drzave koja se spustila na kriminalnu razinu. I podplstila evropskog cinovnika. Samo to.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40742 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne znaju Ameri i Biden šta Schmidt radi. Žele tupave krezave SDFAlije reći da VP u BiH ne postavlja SAD nego Hrvatska. Ovo samo džamijski mozak može prihvatiti kao realnost.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ti @Sarajka znaš da VP samo radi ono što mu Zapadnjaci, napose Amerikanci kažu. Znaš ti to odlično.
Nažalost, prosvjed je uglavnom bio bezub. Ke, ke nemaju Ameri nista s korupcijom trecerazrednog evropskog cinovnika. No ima drzava HR i Plenki. Zar ne? Ovo nece biti samo skandal. Lika ce opozvati i njegove odluke. Dobit ćete bombe po glavama.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:09 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ke, ke nemaju Ameri nista s korupcijom trecerazrednog evropskog cinovnika. No ima drzava HR i Plenki. Zar ne? Ovo nece biti samo skandal. Lika ce opozvati i njegove odluke.
Dobit ćete bombe po glavama. Koji sitnoćsrski prevarantski kriminalci. Drzavni vrh zemlje. Kad se krenete ubuduce kurciti, sjetite se da ovo sto ste uradili Nema no u Burundiju. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:09 |
|
|
Kmeeeeeeeeeee
Izdaja
Trebate morate nećete ne smite
Tenisice
Đihad miliuniljetne
Hamas basna od rijeke do mora
Daj sadakeeeeeeeeeeeeeeee
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40742 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vatikansko-ustaško-nacistička zavera sproću Srba muslimanske veroispovesti BA. Vidi se od koga su nastali, to guta teorije zavera ko parizer.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:12 |
|
|
Zamisli jada, Schmidt naš konjušar :)
Mislim da je jednostavan odgovor da ste potrošili sve kredite. Schmidt je samo uvidio što budućnost donosi, Zlatno doba Herceg-Bosne, slobodu, prosperitet i baby boom unatoč političkim malverzacijama na našu štetu.
Pragmatik.
_________________ -Poljska-Češka-Slovačka-Mađarska-Slovenija-Hrvatska-HercegBosna-
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Ne znaju Ameri i Biden šta Schmidt radi. Žele tupave krezave SDFAlije reći da VP u BiH ne postavlja SAD nego Hrvatska. Ovo samo džamijski mozak može prihvatiti kao realnost. Sigurno ste USA podplatili takodjer da vam instalira ovog kriminalca. I da Plenki kovertu ubaci Bajdenu licno. Koji prevarantski mentalitet. I onda se to ovdje pjeni, kako su oni posteni federalni partneri. A zle Bosnje ih tlace. Dokazali ste fakat za vijeke vijekova. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:14 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17728 Lokacija: Drina je na granici!
|
U čemu je problem ako nije pod Bošnjačkim utjecajem jedan od mnogih VP koji to jesu bili?
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 16:14 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Po prvi put Srbi mogu biti u pravu, ovo je prava američko-njemačko-vatikansko-ustaška ujdurma.  Vi bi to zeljeli. No nazalost, ovo je korupcija drzave koja se spustila na kriminalnu razinu. I podplstila evropskog cinovnika. Samo to.
Došao mu Amer da mu da naputak da rasturi sve, a ne samo jednu presudu i pita ga koliko hoćeš.
Još se opireš.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
|
|
Da sam na vasem mjestu. Razmislila bi o sebi. Pa kad se krenete pjeniti o tudjoj povarenosti i nepostenju, da se sjetite svog. :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ke, ke nemaju Ameri nista s korupcijom trecerazrednog evropskog cinovnika. No ima drzava HR i Plenki. Zar ne? Ovo nece biti samo skandal. Lika ce opozvati i njegove odluke.
Dobit ćete bombe po glavama. Muslimanci ne kuže da je Schmidt tu da čuva njih a ne nas.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1140 of 2558 - 44.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|