|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 14:25 |
|
|
Zna li se kakva je to bila akcija u Fojnici?
17:20
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 14:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43688 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mislim da je zbog zasluga u Sarajevu, barem je to službeno. Ali tko će ga znati, takvi su se morali dokazivati protiv svojih i jedino su tako mogli dobiti medalje za džihad i dokazati vjernost islamskoj revoluciji. Kad bi se moglo dokazati da je iz Sarajeva izlazio ko štakor i napadao Hrvate to bi bilo super.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 14:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84298 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne bi dobio zlatnog ljiljada da ratovanjem protiv Hrvata prvo nije dokazao lojalnost ID.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 14:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ta dva muslimanska isprdka niko po sivjetu ne zove u posjete, niti im dolazi. Godine im prolaze u sastancima sa veleposlanicima i pisanjem pisama. Svijet je digao ruke od te nakarade.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 14:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43688 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dobro on je i poluSrbin pa je ispunio taj dio, samo ne znam je li dovoljno za zimijski cerifikat.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 14:51 |
|
|
Ranjen je borbama protiv Hrvata. Kruži priča da od hrvatstva u sebi jedino ima geler koji je dobio u tim borbama. Zanimljiva je ova Dodikova rečenica da je zaslužio Liljana tamo oko Fojnice. U svakom slučaju vrhunski džihadist; sve je stigao- i goloruk branio Sarajlabad i goloruk oslobađao Fojnicu od Hrvata i sve to dok je ćućao u četničkom okruženju.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 15:15 |
|
|
Vjerojatno, sumnjam da bi mu dali da se nije dokazao i protiv Hrvata, kao i ostatak latinskih akindžija u sarajevskoj muslimanskoj harmiji. Moralo se dokazati i u ofanzivi na Zapad.
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 13 ruj 2020, 19:29 |
|
|
Ubiju Josipa Gogala, člana HDZ, tada direktora Republičke uprave za prihode i budžet, ubiju Jozu Leutara, ministra i šefa HDZ u Sarajevu i time završe sa HDZ, a ovom šupku Komšiću daju odlikovanje.
Ne znam kako ne kužite da je to bit bošnjačke politike. Skinut će glavu 99 Hrvata, jednog će unaprijediti i postaviti da radi za njihove interese.
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 14 ruj 2020, 02:54 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Komšić je dobio ljiljana prije svega za ratne zasluge u Sarajevu gdje je i najvise ratnog perioda proveo, osim toga dva - tri puta je izlazio i u akcije izvan Sarajeva
Znam lično da je dobar dio proveo na prvoj liniji kod Strojorada prema Grbavici i da je predvodio akciju pokusaja unistavanja dva naša bunkera sa mitraljeskim gnijezdom u prvom neboderu od Strojorada koji gleda prema naselju Hrasno, i da su nam došli položajima jako blizu iskoristivši maglu i korito Miljacke (zima 1992)
Takođe je bio i na Hrasnom brdu u ljeto 1992 kada su se vodile najzesce bitke u tom dijelu Novog Sarajeva, sve u svemu bio je borac, i to jako dobar borac, o tome nema govora
Ono što Komšiću zamjeraju pojedine Sarajlije (Hrvati HVO Sarajevo) jeste da je pokusao "zavaliti" grupu pripadnika HVO 1993 koji su preko nasih polozaja prebjegli na Grbavicu, sreca njihova sto su bili brži nego vojna policija tkzv. armije bih, buduci da su i njemu ponudili prebjeg jer je Hrvat, i jer su se poznavali
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 15 ruj 2020, 10:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne vjerujem u te priče o nekoj borbenoj vještini, prije svega zbog manjka inteligencije. Ne znam nijednog zapovjednika, makar i voda, a da nije iznimno inteligentan i vješt. To što je Sejdo nešto dobio je vjerojatno maslo odsjeka za IPD, za dizanje morala ostalim 99% Muslimana u ABiH u fazonu "nismo sami".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 15 ruj 2020, 10:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vjerojatno je dobio kao kafirska kvota. Morali su nekom drugom to dati radi privida. On im bio najpouzdaniji i provjeren kadar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 15 ruj 2020, 11:06 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne vjerujem u te priče o nekoj borbenoj vještini, prije svega zbog manjka inteligencije. Ne znam nijednog zapovjednika, makar i voda, a da nije iznimno inteligentan i vješt. To što je Sejdo nešto dobio je vjerojatno maslo odsjeka za IPD, za dizanje morala ostalim 99% Muslimana u ABiH u fazonu "nismo sami". Upravo to, sredstvo za pokazivanje i dokazivanje kako su multietnicka armija. Iako su procentualno imali hrvata, manje nego sto je HVO imao muslimana. Procenat srba u muslimanskoj armiji jednak je procentu muslimana u VRS.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 15 ruj 2020, 11:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne vjerujem u te priče o nekoj borbenoj vještini, prije svega zbog manjka inteligencije. Ne znam nijednog zapovjednika, makar i voda, a da nije iznimno inteligentan i vješt. To što je Sejdo nešto dobio je vjerojatno maslo odsjeka za IPD, za dizanje morala ostalim 99% Muslimana u ABiH u fazonu "nismo sami". Na stranu njegove karakterne osobine, ali čini mi se da je njegov trenutni mentalni kapacitet prvenstveno rezultat dugogodišnjeg alkoholizma. Kad se tek pojavio na javnoj sceni nije bio tako spaljen kao sad, mogao je stajati mirno i fokusirati pogled.
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Zbog čega je Željko Komšić dobio Zlatnog ljiljana Postano: 20 ruj 2020, 05:58 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Razumijem i shvatam vašu netrpeljivost prema Sejdi, međutim on je zaista bio dobar borac, i to nije samo priča muslimana, vec i priča sa više strana i pojedinaca iz HVO-a Sarajevo i brigade "Kralj Tvrtko", prije par godina sam imao priliku i slušati o njemu od ni manje ni više nego od "zakletog ustaše" iz Dogloda (pojedinci znaju o cemu govorim pominjuci to Sarajevsko naselje i ustaše)
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|