|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 56 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 21:38 |
|
|
Kakav otac takav sin.
I šta sad?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 21:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39528 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pa ja sam odmah govorio da od sporazuma nema ništa. Zato su naši i tražili prosustvo stranih veleposlanstva pri potpisu. Ovo je samo potpisao jer su hambasade pritisle da se u Mostaru moraju održati izbori.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 21:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: I šta sad? Ništa, biti će izbori po novim pravilima a ostaje stari statut grada.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 21:44 |
|
|
daramo je napisao/la: Zato su naši i tražili prosustvo stranih veleposlanstva pri potpisu. I? Šta znači prisustvo ove gospode u pozadini? Čemu su oni bili garancija?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 21:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24060 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Stvarno s njima nema pregovora. To uopće nema smisla. Treba razdruživati ovo, jer uopće nije u pitanju europski narod, s europskim vrijednostima.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 21:48 |
|
|
Šta sad? Ljubić objasnio već. Prvo razgovor sa roditeljima nestašnog Mukija. A ukoliko mališana niti roditelji iz MZ-a ne uspiju uvjeriti da se drži potpisa i dogovora- koraci za izlazak iz Washingtonskog sporazuma. Vraćanje na tvorničke postavke. Hrvatima nitko ne može zamjeriti da nisu dali sve od sebe da se dogovore sa islamskim bolesnikom. Dapače bili strpljivi, i previše.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 21:53 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ni prvi ni zadnji sporazum sa kojeg su Izetbegovići povukli paraf.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 22:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: daramo je napisao/la: Zato su naši i tražili prosustvo stranih veleposlanstva pri potpisu. I? Šta znači prisustvo ove gospode u pozadini? Čemu su oni bili garancija? Moja je logika da je sklopio dogovor pred njima svjestan da mu ne mogu ništa, ako Muslimani ne prihvate izborni idemo do kraja.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 22:18 |
|
|
Vjerujem da su i u HDZ-u vjerovali da Bakir neće poštivati potpisano, to mi je logika
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 22:26 |
|
|
Ma ovo se triba ić oštro do kraja i pripajanja Hrvatskoj nima više priče sa gubon muslimanskon! Nek smrde u onom šta in ostane.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 22:39 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Ma ovo se triba ić oštro do kraja i pripajanja Hrvatskoj nima više priče sa gubon muslimanskon! Nek smrde u onom šta in ostane.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 22:41 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Ma ovo se triba ić oštro do kraja i pripajanja Hrvatskoj nima više priče sa gubon muslimanskon! Nek smrde u onom šta in ostane. Tako je Barba Muje!
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 22:48 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Ma ovo se triba ić oštro do kraja i pripajanja Hrvatskoj nima više priče sa gubon muslimanskon! Nek smrde u onom šta in ostane. Samo sabur, polahko kahva uz rahat lokum, vrag odnija prišu!
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 22:55 |
|
|
Evo njih opet..Lipo pišen jer je ovo prišlo svaku miru. Meni je ža jer znan da ima još uvik normalnih prijateljskih muslimana al džaba kad su manjina žestoka a pogotovo mi digne živce ovaj Izetbegović. Ili radikalne mjere il ništa od svega.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:05 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Evo njih opet..Lipo pišen jer je ovo prišlo svaku miru. Meni je ža jer znan da ima još uvik normalnih prijateljskih muslimana al džaba kad su manjina žestoka a pogotovo mi digne živce ovaj Izetbegović. Ili radikalne mjere il ništa od svega. Treba li ih deportirati u Anadoliju?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:08 |
|
|
Zašto obožavate maltretirati novopridošle forumaše, BBC vas je sve nahuškao da se ponašate kao Gestapo. Pustite ih neka pišu neko vrijeme, pravi takijaši se kad tad izlete, do tada nema potrebe lijepiti etikete.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:09 |
|
|
weasel je napisao/la: Zašto obožavate maltretirati novopridošle forumaše, BBC vas je sve nahuškao da se ponašate kao Gestapo. Pustite ih neka pišu neko vrijeme, pravi takijaši se kad tad izlete, do tada nema potrebe lijepiti etikete. Zato što je čovjek napravio račun jučer, nema pojma ni o čemu a napisao je već 50 postova.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: Ma ovo se triba ić oštro do kraja i pripajanja Hrvatskoj nima više priče sa gubon muslimanskon! Nek smrde u onom šta in ostane. Tako je Barba Muje! Čim prati šta ja pišem znaš šta je. Zašto su mi zabranili "allah test". Sve je nekad u djetinjstvu bilo jednostavnije. Ko pita ne skita. Upitaš pa nek odgovore.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:18 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: weasel je napisao/la: Zašto obožavate maltretirati novopridošle forumaše, BBC vas je sve nahuškao da se ponašate kao Gestapo. Pustite ih neka pišu neko vrijeme, pravi takijaši se kad tad izlete, do tada nema potrebe lijepiti etikete. Zato što je čovjek napravio račun jučer, nema pojma ni o čemu a napisao je već 50 postova. Da mi je neko dao samo 1 € svaki put kad su muslimančine na ovom forumu htjeli zavađati Hrvate iz Bosne i Hrvate iz Hercegovine. Bio bih danas solidno bogat.
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:18 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: weasel je napisao/la: Zašto obožavate maltretirati novopridošle forumaše, BBC vas je sve nahuškao da se ponašate kao Gestapo. Pustite ih neka pišu neko vrijeme, pravi takijaši se kad tad izlete, do tada nema potrebe lijepiti etikete. Zato što je čovjek napravio račun jučer, nema pojma ni o čemu a napisao je već 50 postova. A šta se ode specijalno triba znat? Kaže lik koji ima skoro 2000 postova za godinu dana. Ako ja buden ima 1/10 toga pošalji me znaš di.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:23 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Zato što je čovjek napravio račun jučer, nema pojma ni o čemu a napisao je već 50 postova. A šta se ode specijalno triba znat? Kaže lik koji ima skoro 2000 postova za godinu dana. Ako ja buden ima 1/10 toga pošalji me znaš di. Ne uče vas matematiku u Kaštel Novom? Imaš 4 puta više postova dnevno od mene. Malo se i bahatiš a za to se u Kaštel Novome dobije čvoka.
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:28 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: A šta se ode specijalno triba znat? Kaže lik koji ima skoro 2000 postova za godinu dana. Ako ja buden ima 1/10 toga pošalji me znaš di. Ne uče vas matematiku u Kaštel Novom? Imaš 4 puta više postova dnevno od mene. Malo se i bahatiš a za to se u Kaštel Novome dobije čvoka. Normalno kad mi je 20 postova odgovaranje na vaše "takijaš" "muslimančić" odgovaranje na pitanja odakle san kako se zove autobusna linija od Splita..di hitna staje na čevape itd
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:31 |
|
|
Zanimljivo, mene nikad nitko od starosjedilaca nikad nije pitao za Alah test. Šta bi rekao Grampi, okrenimo se dobru.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:37 |
|
|
Oni uopće ne kuže gdje griješe. Stvarno smo mentalno jako različiti čim im to slabo ide za rukom.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Mostarski nesporazum - Bakir zajebao Čovića i MZ Postano: 22 ruj 2020, 23:45 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3810 Lokacija: Stolni grad
|
weasel je napisao/la: Zašto obožavate maltretirati novopridošle forumaše, BBC vas je sve nahuškao da se ponašate kao Gestapo. Pustite ih neka pišu neko vrijeme, pravi takijaši se kad tad izlete, do tada nema potrebe lijepiti etikete. Nije istina, ovdje moram stati u obranu BBCa, ja ti mogu nabrojati sad 5 novih profila što nisu pali na alah testu(evo prvi ja i promatrač). I vidi se da ni ti nisi Herceg Bosanac jer bi ih znao prepoznati, očito samo mi imamo taj dar
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|