|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 08 lis 2020, 12:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: Rasim Belko: Umišljenost bh. katolika da su Hrvati je politička kuga koja ih vodi u propast
26/06/2020 Agencija Patria
Nismo mi istočni susjedi, mi smo Hrvati glasila je poruka ovdašnjih politikanata što se nazivaju Hrvatima, onim tamo Hrvatima što im zatvoriše granice.
U Zagrebu, onom političkom, niko se zbog tih izjava nije ni počešao, nastavili u svom stilu provođenju sile prema Bosni i Hercegovini.
Ni činjenica da je izborna kampanja, a glasačko tijelo iz BiH najjača hrvatska dijaspora, nije omela rukovodstvo Hrvatske i njihov krizni štab da nam zabrani ulazak.
Neću govoriti o pogubnosti takve odluke na hrvatski turizam, na politiku vodećih stranaka i nekorektno optuživanje susjedne države, odnosno laž da smo im uveli koronu.
Mislim da je još jedan zagrebački šamar Cvitanovićima, Čovićima, Zelenikama i onim njima sličnim dokaz da su oni samo ljudska ruda za eksploatisanje u provođenju velikohrvatske politike.
I to bi bosanskohercegovački katolici konačno trebali da shvate. Hrvati su u Hrvatskoj i ovom odlukom to je jasno naglašeno. U suprotnom bi se zabrana odnosila na one koji nemaju hrvatsku putovnicu i državljanstvo, ali se odnosi na sve one koji ulaze u Hrvatsku.
I uzaludna su kukanja i onih što slijede Čovića i svih drugih. Čak je sinoć kukala i Zapadnohercegovačka županija. To je ona županija u kojoj dominiraju hrvatske zastave i grbovi. Ali i to im bi džaba.
I nije ovo prvi, a neće biti ni zadnji put da Hrvatska okrene leđa onima koji umišljaju da su Hrvati. A zapravo su za sve one preko granice Bosanci i Hercegovci.
Zašto se već jednom ne dozovu, zašto dozvoljavaju poniženja i maltretiranja od zemlje koju zovu drugom domovinom. Kakva je to domovina koja ti ne dozvoljava da pređeš njenu granicu.
Vrijeme je da bh. katolici shvate da im je Bosna i Hercegovina jedna i jedina domovina, da im ona recimo neće i ne može zatvoriti granice. Ali, vrijeme je da se počnu više boriti za Bosnu i Hercegovinu, jer ta borba će biti na dobrobit tih bh. katolika i svih nas koji ovdje živimo.
Ono što sada zovu borbom za BiH je put u podjelu jedine im/nam domovine, a sve po željama Hrvatske i velikohrvatskih planova Zagreba.
U Sarajevu im niko nije i neće zalupiti vrata, baš kao što ni meni, bh. muslimanu niko u Mostaru ne zatvara vrata.
Vrijeme za okupljanje oko ideje dobrog življenja umjesto oko politike kvazimodo vođa, koje vode u podjele dok nas pljačkaju, siromaše, iseljavaju.
Štete svih poteza političkog Zagreba prema BiH odražavaju se na sve nas u Bosni i Hercegovini. Oni koji imaju imovinu u BiH a žive u Hrvatskoj ne mogu doći na svoje i obratno, a puno je i drugih problema za ljude van politike, uzrokovanih ovom odlukom.
Zato bi bosanskohercegovački katolici umjesto potrošenih sluga politika iz Zagreba trebali birati one koji će raditi da nam na ognjištu bude bolje. Sunce tuđeg neba je uvijek hladnije od onog našeg, čak i ako govorimo istim jezikom.
Uskoro će dvoji izbori. Prvo oni u Hrvatskoj, na kojima bh. katolici imaju pravo glasati, pa neka dobro razmisle hoće li i zašto glasati. Jer, koga god da izaberu u parlament druge države on neće štititi interese tih bh. katolika nego Hrvatske. Praksa to već godinama pokazuje, možda je vrijeme da otvore oči.
Nekoliko mjeseci nakon izbora kod susjeda uslijedit će izbori u Bosni i Hercegovini, domovini bh. katolika.
I tu bi se trebali dobro zamisliti i preispitati decenije zaokruživanja Dragana Čovića i njegovog HDZ-a. Ta politika skoro ih je rastjerala po bijelom svijetu, pa bi uskoro mogli biti svedeni na nivo nacionalne manjine u državi kroz čiju su historiju bili bitan faktor.
Umišljenost je bolest, a umišljenost bh. katolika da su Hrvati je politička kuga koja ih vodi u propast.
Borba u samom sebi je teška, ali za opstanak i preživljavanje presudna.
Piše: Rasim Belko
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 08 lis 2020, 13:09 |
|
|
Da barem svi Muslimani tako pocinju razmisljati i da uz to budu šovinisticko agresivni. To bi bio odlican autogol. Da svijet konacno vidi sa kakvim narodom prisiljavaju ostala dva naroda iz BIH da zive.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 08 lis 2020, 15:38 |
|
|
25 godina propagande stvara mentalne bolesnike. Ovaj je kao dijete odrastao u tom svakodnevnom bombardiranju kako su oni "graDŽani" a ovi drugi "ustaše" i "ćetnici". Taj Rasim je na kraju rata imao 9 godina. FTV / Klixlam mladež.
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 10:54 |
|
|
https://sarajevskasehara.com/2020/06/ra ... u-propast/Ovaj bolesnik Belko koji nažalost dijeli prezime sa Hrvatima dobro zna kako se opstaje i preživljava. Promijeniš vjeru, asimiliraš se i onda radiš u interesu drugih. Nije važno kakvu masku koristiš, svaka je dobra da prevariš one od kojih si potekao. Rano djetinjstvo proveo u četničkom obruču, jeo hranu koja mu je došla preko Caritasa ili hrvatskog teritorija, oslobođen nakon hrvatskih pobjeda u ratu. I sada bi u znak zahvalnosti čitavom narodu ukinuo ime. Sveo ga na molitvenu zajednicu katolika koja bi u dogledno vrijeme dobila status kakvog je imala stoljećima pod islamom kada braća Bošnjaci muslimani nisu dali da se katolici zovu Bošnjacima nego rajom bošnjačkom i zimijama. Šteta za mlada čovjeka koji je nažalost mali žurnalist ali veliki šovinist da ne kuži tko mu sjedi na brdu iznad Sarajeva a tko mu čuva leđa.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 11:00 |
|
|
Pro bono je napisao/la: https://sarajevskasehara.com/2020/06/rasim-belko-umisljenost-bh-katolika-da-su-hrvati-je-politicka-kuga-koja-ih-vodi-u-propast/
Ovaj bolesnik Belko koji nažalost dijeli prezime sa Hrvatima dobro zna kako se opstaje i preživljava. Promijeniš vjeru, asimiliraš se i onda radiš u interesu drugih. Nije važno kakvu masku koristiš, svaka je dobra da prevariš one od kojih si potekao.
Rano djetinjstvo proveo u četničkom obruču, jeo hranu koja mu je došla preko Caritasa ili hrvatskog teritorija, oslobođen nakon hrvatskih pobjeda u ratu. I sada bi u znak zahvalnosti čitavom narodu ukinuo ime. Sveo ga na molitvenu zajednicu katolika koja bi u dogledno vrijeme dobila status kakvog je imala stoljećima pod islamom kada braća Bošnjaci muslimani nisu dali da se katolici zovu Bošnjacima nego rajom bošnjačkom i zimijama.
Šteta za mlada čovjeka koji je nažalost mali žurnalist ali veliki šovinist da ne kuži tko mu sjedi na brdu iznad Sarajeva a tko mu čuva leđa. Tko mu čuva leđa? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1245 of 2558 - 48.67%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 11:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tko mu čuva leđa?  Pardon, "čuva leđa" ili tko mu je iza leđa. Je li sada jasnije ?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 11:13 |
|
|
Pro bono je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tko mu čuva leđa?  Pardon, "čuva leđa" ili tko mu je iza leđa. Je li sada jasnije ? Ne znam gdje ti vidiš leđa. Bakir frontalno ide na Hrvate i prijeti oduzimanjem prava nakon izbora 2022. Prije bih rekao da su im Srbi iza leđa, mada islamisti u načelu mrze sve nevjernike jednako i bez diskrimanacije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1245 of 2558 - 48.67%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 11:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42137 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jebote čak sam i ja stariji od njegove nacije koja je nastala 1993. u Holiday Innu i on će nekome govoriti šta je.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 11:23 |
|
|
daramo je napisao/la: Jebote čak sam i ja stariji od njegove nacije koja je nastala 1993. u Holiday Innu i on će nekome govoriti šta je. Pa i on je stariji od svoje nacije.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 11:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42137 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nek pokaže babin dokument u kojem se izjasnio da je Bošnjak a da je stariji od 1993. Bosanski muslimani umislili da su Bošnjaci. Još Musliman spominje hrvatsku riječ domovina, jad i bijeda, uskoro će ukrasti i hrvatsku himnu, plagijat nacija.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:09 |
|
|
Bolesna islamska ideja dominacije je vrlo izražena u ovom mladiću. Preporučio bih mu nekakvu deradikalizaciju. Čvarci i brlja za početak, smanjen unos hodžinih bulažnjenja u organizam te dublje istraživanje nastanka tzv Bošnjaka.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:23 |
|
|
 vidi se ta inteligentna crta na Rasimovom celu
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24515 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nebitan lik. Da se mi odvojimo od njih, tko bi uopce obracao pozornost na njih. Ne bi nitko citao ni njihove mainstream medije, a kamoli ovakve bizarne likove.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
belky
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:33 |
|
|
Sta ce jado! Kuhat ce se ko zabe u kotlicu!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:34 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
belky je napisao/la: Sta ce jado! Kuhat ce se ko zabe u kotlicu! Dobrio dosao Belko
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:38 |
|
|
lider30 je napisao/la: Nebitan lik. Da se mi odvojimo od njih, tko bi uopce obracao pozornost na njih. Ne bi nitko citao ni njihove mainstream medije, a kamoli ovakve bizarne likove. Kako nebitan, ovaj treba u registar domacih terorista, kad ga sretnu na ulici da ga pljunu, a na poslu da dobije prijavu i otkaz. Ta politika sta me briga je zakurac.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:39 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la:  vidi se ta inteligentna crta na Rasimovom celu De jos koju informaciju o njemu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:48 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pro bono je napisao/la: Pardon, "čuva leđa" ili tko mu je iza leđa. Je li sada jasnije ?
Ne znam gdje ti vidiš leđa. Bakir frontalno ide na Hrvate i prijeti oduzimanjem prava nakon izbora 2022. Prije bih rekao da su im Srbi iza leđa, mada islamisti u načelu mrze sve nevjernike jednako i bez diskrimanacije. Da. Ovdje si u pravu. Samo ne vjerujem da će se islamisti zaustaviti na Hrvatima u BiH i poklapanju federacije. Političko šaketanje sa RS pretvorit će se u pravo kad-tad ako se ne pomire sa činjenicom da nikada neće vladati sa pola BiH ili ako se Srbi ne pomire sa činjenicom da RS nikada neće biti dio Srbije. U tom slučaju vidim "hrvatska leđa" a ne vidim nikakav razlog da se islamistima pomogne baš zbog ovakvog odnosa kakav Belko propagira. Dapače.
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:50 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: lider30 je napisao/la: Nebitan lik. Da se mi odvojimo od njih, tko bi uopce obracao pozornost na njih. Ne bi nitko citao ni njihove mainstream medije, a kamoli ovakve bizarne likove. Kako nebitan, ovaj treba u registar domacih terorista, kad ga sretnu na ulici da ga pljunu, a na poslu da dobije prijavu i otkaz. Ta politika sta me briga je zakurac. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 12:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Nek pokaže babin dokument u kojem se izjasnio da je Bošnjak a da je stariji od 1993. Ma neka svoju nenu prvo uvjeri da mora koristiti rijec "Bosnjak", pa onda zapadne medije ( Bosnian Muslims), pa tek onda nas na kraju. A veliko je pitanje i kako mu se u kuci govori, to da koriste rijec Bosnjak u obicnom govoru to je dio propagande i izmisljotina. Taj naziv se koristi koliko i "zrakoplov" kod Hrvata. Mi kazemo avion, a oni za sebe kazu musliman.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 13:34 |
|
|
Natjerali ga sad na overdrive takiju. Nek se Rasim pripazi da ne umislimo da smo genocidaši.
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 16:21 |
|
|
Cesto citam RSE i tamo neki kolumnist Kruspahic gotovo u svakom svom clanku pljuje po RH, i po BH Hrvatima i stalno govori o UZP, o zlocinackoj HB itd. Inace doticni mi se cini intelektualno "podkapacitiran". U tim svojim kolumnama napada bh Hrvate jer se budne sto Muslimani Hrvatima biraju predsjednika. Kaze da je to legalno, i "Da HDZ nema autorsko pravo da bude exkluzivni zastupnik bh Hrvata". Kurspahić: Ko to koga 'dekonstituira'https://www.slobodnaevropa.org/a/kurspa ... 84029.htmlOstali tekstovi doticnog Mujezina https://www.slobodnaevropa.org/author/k ... ahic/$-ipq
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 16:24 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2453 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Marko80 je napisao/la: Cesto citam RSE i tamo neki kolumnist Kruspahic gotovo u svakom svom clanku pljuje po RH, i po BH Hrvatima i stalno govori o UZP, o zlocinackoj HB itd. Inace doticni mi se cini intelektualno "podkapacitiran". U tim svojim kolumnama napada bh Hrvate jer se budne sto Muslimani Hrvatima biraju predsjednika. Kaze da je to legalno, i "Da HDZ nema autorsko pravo da bude exkluzivni zastupnik bh Hrvata". Kurspahić: Ko to koga 'dekonstituira'https://www.slobodnaevropa.org/a/kurspa ... 84029.htmlOstali tekstovi doticnog Mujezina https://www.slobodnaevropa.org/author/k ... ahic/$-ipqKakve veze ima ovo sa temom i ako je po tebi podkapacitiran zašto to postavljaš uopće i zašto pišeš glavne muslimanske bljuvotina-argumente iz perspektive nekog mufljuza koji je po tebi podkapacitiran.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 16:31 |
|
|
Zato jer nisam mogao naci topic gdje da postavim ovog muslimanskog klipana. Tema je slicna. Razmisljanja Muje i Hase i nihov islamizam, bljuvotine protiv bh Hrvata i RH.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rasim Belko: bh. katolici umislili da su Hrvati Postano: 09 lis 2020, 16:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Marko80 je napisao/la: Zato jer nisam mogao naci topic gdje da postavim ovog muslimanskog klipana. Tema je slicna. Razmisljanja Muje i Hase i nihov islamizam, bljuvotine protiv bh Hrvata i RH. Nekako mi taj tvoj trud da "pričaš protiv muslimana" izgleda umjetno, pišeš neinspirirane postove bez nekog toka misli ali koji sadrže "key words", kao da ih je neki loši AI generirao da imitira ljudski govor. Kad ćeš početi muslimanske teze suptilno ubacivati, oko 300.-og posta ili prije? Možda griješim... ali zadržavam svoju sumnju privatno. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|