|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 12:19 |
|
|
MORALA IZAĆI IZ VODE Bh. rediteljica razočarana jer se na panonskim jezerima nije mogla kupati u burkiniju Bh. rediteljica Nejra Latić-Hulusić jučer je doživjela neugodnu situaciju, kada joj je na kompleksu panonskih jezera u Tuzli zabranjeno kupanje u burkiniju. Prema stavu uprave ovog javnog preduzeća, to je na snazi, kako kažu, iz higijenskih razloga. Svoje iskustvo, vidno razočarana Latić-Hulusić široj bh. javnosti prepričala je putem društvene mreže Facebook, između ostalog, navodeći da joj je tokom protekle nedjelje službena osoba kompleksa panonskih jezera u Tuzli naredila izlazak iz vode jer se kupala u burkiniju. https://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-redi ... /210726039
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 12:22 |
|
|
Ko bi rekao za Tuzlu, ČESTITAM.
Tuzla koracima ispred modernih destinacija tko rvacka obala gdje ovakve i dalje plase malu djecu i potapaju se u punoj spremi.
Tuzla > rvacka obala
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 12:27 |
|
|
zbog ovakvih poput redara sa pištaljkom inzko bi trebao nametnuti zakon o zabrani negiranja brčkanja osoba omotanih u plahte
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 12:28 |
|
|
Negatori kupanja ne miruju. Incko ako je čovjek i želi otići izbosne dignuta čela mora donijeti Zakon o kupanju
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 12:28 |
|
|
Bulence glavna na odjelu za zalbe, recituje kuran u jednom dahu.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 12:39 |
|
|
Kao tuzlak moram da pohvalim upravu panonskog jezera. Dosta je islamskog nametanja u svaku jebenu sferu. Koji si *** uopšte došla gdje su svi polugoli.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 16:48 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
HusoBaznijek je napisao/la: Kao tuzlak moram da pohvalim upravu panonskog jezera. Dosta je islamskog nametanja u svaku jebenu sferu. Koji si *** uopšte došla gdje su svi polugoli. Koliko imate dzamija u toj vasoj Tuzli?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 16:50 |
|
|
DrMag je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Kao tuzlak moram da pohvalim upravu panonskog jezera. Dosta je islamskog nametanja u svaku jebenu sferu. Koji si *** uopšte došla gdje su svi polugoli. Koliko imate dzamija u toj vasoj Tuzli? Sigurno vise nego Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 16:51 |
|
|
DrMag je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Kao tuzlak moram da pohvalim upravu panonskog jezera. Dosta je islamskog nametanja u svaku jebenu sferu. Koji si *** uopšte došla gdje su svi polugoli. Koliko imate dzamija u toj vasoj Tuzli? Ne znam, nisam brojao i ne zanima me.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 16:51 |
|
|
belky je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Koliko imate dzamija u toj vasoj Tuzli?
Sigurno vise nego Hrvata. Ima li i jedan sekularni dio te carsije da njome ne odzvanjaju ezani i zvona?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 16:53 |
|
|
A zasto ne date zeni da se okupa? Je li onda dozvoljeno u tangama i mini badicima se kupati?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 17:23 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Kao tuzlak moram da pohvalim upravu panonskog jezera. Dosta je islamskog nametanja u svaku jebenu sferu. Koji si *** uopšte došla gdje su svi polugoli. Upropastio vas je Beslagic kad je 1992. odbio da budete autonomija u sastavu trece Jugoslavije. A lepo biste se uklopili. Pozdravili ste lepo onomad "Boze Pravde", volite cetnika Stanivukovica, ne volite islamiste...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 17:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Puno muslimana će u allahov pakao zbog toga. Svi oni koji šute na ovo i prave se da ne vide. Odprilike 80% Tuzle ide u pakao. Takav je islam, takva je teologija. Nema hvatanja krivina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 17:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Kao tuzlak moram da pohvalim upravu panonskog jezera. Dosta je islamskog nametanja u svaku jebenu sferu. Koji si *** uopšte došla gdje su svi polugoli. Upropastio vas je Beslagic kad je 1992. odbio da budete autonomija u sastavu trece Jugoslavije. A lepo biste se uklopili. Pozdravili ste lepo onomad "Boze Pravde", volite cetnika Stanivukovica, ne volite islamiste... Macek ih nije htio u Hrvatsku banovinu zbog muslimanskog srpstva.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 18:34 |
|
|
bulence se bezbrižno brčkalo u plićaku
ne sluteći kakav joj se teror sprema
čuvar plaže je zazviždao jako u zviždaljku
skrenuvši svu pažnju kupača na bulence
štrec je prostrujao njenim tijelom
crvenilo u licu
pokazivanje prstima obližnjih kupača u njenom smjeru i glasan smijeh
bolovi u predjelu abdomena
jedini izlaz joj je bio bijeg sa genocidnog jezera
pravdu je potražila na fejsbuku.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 18:56 |
|
|
Zanimljivo, meni to uopšte ne smeta. Kako će se ko kupati u Zenici, Tuzli, Teočaku, njihovi adeti, njihova stvar. Tj. njima njihovo, nama naše. Zato drage moje pokrivene konfederalke, što se mene tiče - bujrum.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 21:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 21:37 |
|
|
Danas procita u komentarima da su jezero napravili u srpskoj varosi, porusli stare srpske kuce i naravili jezero, genocidno jezero.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 21:43 |
|
|
DrMag je napisao/la: Danas procita u komentarima da su jezero napravili u srpskoj varosi, porusli stare srpske kuce i naravili jezero, genocidno jezero. Mora da si od krepanog Jovana Deretića to pročitao :
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 21:44 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4050 Lokacija: Granica je na Drini!
|
DrMag je napisao/la: Danas procita u komentarima da su jezero napravili u srpskoj varosi, porusli stare srpske kuce i naravili jezero, genocidno jezero. Pogrešno si pročitao, pitaj onoga ko zna. Neka su hanumu natjerali, Tuzla je bila i ostala ateistička, zato i jeste slijepo crijevo Bakirove politike. Ne razumijem te vjernike koji dođu na ateističko okupljanje i nađu se kao uvrijeđeni.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 21:44 |
|
|
Ne razumijem ovo. Nisam ni m od islama ali nek se oblaci kako god ko hoce. Fakat. Sve da je gola dosla. Ustvari dobro bi bilo da je gola dosla..
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: U Tuzli ne moze u burkiniju na kupanje, bula ostala suha i u šoku! Postano: 26 srp 2021, 21:52 |
|
|
Deislamizacija u Tuzli u toku
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|