|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 190 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
laganini
|
Naslov: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:09 |
|
|
|
.. Europska unija traži od Bosne i Hercegovine da se ove godine pozabavi ključnim reformama, prije svega izmjenom izbornog zakona. Tako, među ostalim, piše u dokumentu Europske službe za vanjsko djelovanje, koja upravlja diplomatskim odnosima s državama izvan Unije i provodi vanjsku i sigurnosnu politiku, sastavljenom prije današnjeg sastanka ministara vanjskih poslova u Bruxellesu. Tema je to koju Hrvatska intenzivno promiče, a koja je i navedena u hrvatskom non-paperu predanom u ožujku ove godine, a sada je postala i službena EU politika. U EU se napokon aktivirala tema zapadnog Balkana, koju je pokrenula Hrvatska, i lanjskim summitom u Zagrebu za predsjedanja Vijećem EU te političkim i diplomatskim putem, kao i non-paperom koji je tu temu napokon stavio na dnevni red Vijeća za vanjske poslove nakon dvogodišnje pauze. U dokumentu Europske službe za vanjsko djelovanje o pojačanom angažmanu EU na zapadnom Balkanu, u koji smo imali uvid, ugrađene su teme i stajališta Hrvatske, koja će izlaganjem ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana i otvoriti današnji sastanak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:18 |
|
|
|
Je li kliklsam prenio svojim gradZanima ovu vijest, ili se jos uvijek bave novim dzenosajdom u Jajcu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:21 |
|
|
|
Osnovna greška hrvatske strategije oslannjanja na EU je ta što ne shvamo da muslimane boli uvo za EU.
Naša je strategija vuijek trebala biti slična Dodikovoj - ili će poštivati Dayton ili odosmo iz FBIH:
S EUnijskim zahtjevom će se muslimani popišati po avliji.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:22 |
|
|
|
Bitno je ovo, u slucaju da muslici odbiju suradnju, HNS treba blokirati izbore. A u tom slucaju je bitno jer nije isto kad imas osude iz EU ili kad su na tvojoj strani, svi znamo kako se nasi lako povlace kad ih netko osudjuje.
Treba navuci situaciju da su muslici krivci, pa neka oni trpe pritiske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:24 |
|
|
divizija je napisao/la: Osnovna greška hrvatske strategije oslannjanja na EU je ta što ne shvamo da muslimane boli uvo za EU.
Naša je strategija vuijek trebala biti slična Dodikovoj - ili će poštivati Dayton ili odosmo iz FBIH:
S EUnijskim zahtjevom će se muslimani popišati po avliji. Pa neka ih boli. EU ima sredstva prisile. To što mislimo što mislimo o EU ideološki nema veze sa snagom EU prema trećim državama pogotovo nedržavama ako se odluči na pritisak. Ne treba to podcjenjivati. Nema Dodik ništa jaču poziciju osim lajanja.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:27 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Pa neka ih boli. EU ima sredstva prisile.
To što mislimo što mislimo o EU ideološki nema veze sa snagom EU prema trećim državama pogotovo nedržavama ako se odluči na pritisak. Ne treba to podcjenjivati.
Nema Dodik ništa jaču poziciju osim lajanja.
Koja sredstva prisile, EU može samo lajati na oe, kojima je bitno što EU laje. Dodikova je pozicija da će napraviti belaj ako budu previše srali, i onda budalu puste na miru. I to je i muslimanska politika. I kad muslimani uzurpiraju DN i uspostave protuustavnu vladu i predsjendka FBIH, mi ćem ose POVINUTI da ne stvaramo NESTABILNOST i upravo će EU to tražiti od nas. Nama je bitno što EU traži, njima nije, a EU uvijek više potuje one koji je yebu u šupak nego one poslušne. Ipak je to pederska organizacija. Tako da je to ideološki jako bitno.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:38 |
|
|
|
Jasno je od pocetka da se neces obraniti bez sile, ako nasi pristanu na sve sto muslici traze, onda i ne zasluzuju vise od izgona iz tijela vlasti a Federacija da bude islamska.
Svi znamo sto je ciniti, ili izborni zakon ili blokada proracuna, nema izbora. Ako ides na izbore po ovom IZ, onda ces i popusiti, muslimani niti ne skrivaju svoje namjere. Sve ja na HDZ odnosno HNS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:38 |
|
|
divizija je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Pa neka ih boli. EU ima sredstva prisile.
To što mislimo što mislimo o EU ideološki nema veze sa snagom EU prema trećim državama pogotovo nedržavama ako se odluči na pritisak. Ne treba to podcjenjivati.
Nema Dodik ništa jaču poziciju osim lajanja.
Koja sredstva prisile, EU može samo lajati na oe, kojima je bitno što EU laje. Dodikova je pozicija da će napraviti belaj ako budu previše srali, i onda budalu puste na miru. I to je i muslimanska politika. I kad muslimani uzurpiraju DN i uspostave protuustavnu vladu i predsjendka FBIH, mi ćem ose POVINUTI da ne stvaramo NESTABILNOST i upravo će EU to tražiti od nas. Nama je bitno što EU traži, njima nije, a EU uvijek više potuje one koji je yebu u šupak nego one poslušne. Ipak je to pederska organizacija. Tako da je to ideološki jako bitno. To je tačno. Al Čović je od 2018. istrajan i rezultati se vide. To što ne maše rukama i ne galami ne znači da nije poslao jasnu poruku da se ne namjerava povući.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:39 |
|
|
|
Blokada svega ako ne pristanu. A do tad takijat EU kako smo za BiH, za EU, za vladavinu prava, za pederske parade itd itd
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:57 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Blokada svega ako ne pristanu. A do tad takijat EU kako smo za BiH, za EU, za vladavinu prava, za pederske parade itd itd Moze. Mi cemo promovisati građansku i multietnicku kulturu, a vi to blokirajte. Taman da se vidi ko je kakav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:58 |
|
|
|
Uostalom, sav muslimanski bezobrazluk i proizlazi iz podrske koju su do sada imali, malo se prodaju kao multikulti graDZani, malo uloga zrtvice iz rata dzenosajd i to, a malo i arapi podmazu hincka i jos mnoge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 12:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Blokada svega ako ne pristanu. A do tad takijat EU kako smo za BiH, za EU, za vladavinu prava, za pederske parade itd itd Moze. Mi cemo promovisati građansku i multietnicku kulturu, a vi to blokirajte. Taman da se vidi ko je kakav. To je to. Kršite ustav i silom namečite unitarnu
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Blokada svega ako ne pristanu. A do tad takijat EU kako smo za BiH, za EU, za vladavinu prava, za pederske parade itd itd Moze. Mi cemo promovisati građansku i multietnicku kulturu, a vi to blokirajte. Taman da se vidi ko je kakav. Gdje ćete promovisati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:01 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Blokada svega ako ne pristanu. A do tad takijat EU kako smo za BiH, za EU, za vladavinu prava, za pederske parade itd itd Moze. Mi cemo promovisati građansku i multietnicku kulturu, a vi to blokirajte. Taman da se vidi ko je kakav. Tako je, bitno je da stranci vide da mi želimo ravnopravnost i pizde materine. Samo treba nastaviti sa lažima, do sada su pušili to, ne vidim razlog zašto ne bi i dalje. Naravno da od izbornog nema ništa, bez obzira koliki su pritisci u pitanju, a 2022 g. po starom obićaju ćemo im izabrati ćlana predjedništva.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:01 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Moze. Mi cemo promovisati građansku i multietnicku kulturu, a vi to blokirajte. Taman da se vidi ko je kakav. To je to. Kršite ustav i silom namečite unitarnu Mi cemo promovisati evropske vrijednosti, jedan covjek jedan glas, demokratiju. Bez podjela po vjerskoj i etnickoj liniji. Vi to blokirajte 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: To je to. Kršite ustav i silom namečite unitarnu Mi cemo promovisati evropske vrijednosti, jedan covjek jedan glas, demokratiju. Bez podjela po vjerskoj i etnickoj liniji. Vi to blokirajte  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:04 |
|
|
|
Nego reci. Tko će spriječit blokadu. Biden tenkovima, nato i Hrvatska s tenkovima ili islamski teroristi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: To je to. Kršite ustav i silom namečite unitarnu Mi cemo promovisati evropske vrijednosti, jedan covjek jedan glas, demokratiju. Bez podjela po vjerskoj i etnickoj liniji. Vi to blokirajte  Hoćete da vam ukinemo konstitutivnost u RS a vi onda to promovišite tamo gdje promovišete? Te neke vaše ideje su nama jako zanimljive u RS. Rado mi ih primjenili na lokalnim Muslimanima. A možemo to da vam odradimo za jedno popodne. Kod nas nema blokada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:07 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Moze. Mi cemo promovisati građansku i multietnicku kulturu, a vi to blokirajte. Taman da se vidi ko je kakav. Tako je, bitno je da stranci vide da mi želimo ravnopravnost i pizde materine. Samo treba nastaviti sa lažima, do sada su pušili to, ne vidim razlog zašto ne bi i dalje. Naravno da od izbornog nema ništa, bez obzira koliki su pritisci u pitanju, a 2022 g. po starom obićaju ćemo im izabrati ćlana predjedništva. Naravno, samo ja ne bih rekao da su to laži. Mi to stvarno želimo. To su evropske i civilizacijske vrijednosti. Bez podjela. Hrvati traže aparthejd, to je prevazidjeno, pogotovo evropi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mi cemo promovisati evropske vrijednosti, jedan covjek jedan glas, demokratiju. Bez podjela po vjerskoj i etnickoj liniji. Vi to blokirajte  Hoćete da vam ukinemo konstitutivnost u RS a vi onda to promovišite tamo gdje promovišete? Te neke vaše ideje su nama jako zanimljive u RS. Rado mi ih primjenili na lokalnim Muslimanima. A možemo to da vam odradimo za jedno popodne. Kod nas nema blokada. Da možete vi bi to odradili do sada, zato šuti i budi sretan dok RS još postoji.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Tako je, bitno je da stranci vide da mi želimo ravnopravnost i pizde materine. Samo treba nastaviti sa lažima, do sada su pušili to, ne vidim razlog zašto ne bi i dalje. Naravno da od izbornog nema ništa, bez obzira koliki su pritisci u pitanju, a 2022 g. po starom obićaju ćemo im izabrati ćlana predjedništva. Naravno, samo ja ne bih rekao da su to laži. Mi to stvarno želimo. To su evropske i civilizacijske vrijednosti. Bez podjela. Hrvati traže aparthejd, to je prevazidjeno, pogotovo evropi. Naravno da želimo sa normalnim Hrvatima i Srbima, ali nikako sa divljacima kao što su ovi sa foruma tipa BBC, novovrijeme, Rika sv Vida itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:15 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Hoćete da vam ukinemo konstitutivnost u RS a vi onda to promovišite tamo gdje promovišete? Te neke vaše ideje su nama jako zanimljive u RS. Rado mi ih primjenili na lokalnim Muslimanima. A možemo to da vam odradimo za jedno popodne. Kod nas nema blokada.
Da možete vi bi to odradili do sada, zato šuti i budi sretan dok RS još postoji. Ma nećemo mi to da uradimo zbog konstitutivnosti Srba i Hrvata u FBiH. Hoćemo da vam preko konstitutivnosti (na jeziku bošnjačkog naroda se kaže kontituentnosti) blokiramo FBiH. Nama ne smeta vaša konstitutivnost u RS jer je mrtvo slovo na papiru. Nego vidim da vi to želite zbog evropskih blablabla pa možemo vam udovoljiti. Možemo vas nazvati i Građanima RS ako želite. Izbrišemo ono Muslimani i budete Građani islamske vjeroispovjeti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:16 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nego reci. Tko će spriječit blokadu. Biden tenkovima, nato i Hrvatska s tenkovima ili islamski teroristi? Necemo sprijeciti. Mi zelimo da vi blokirate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45006 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Tako je, bitno je da stranci vide da mi želimo ravnopravnost i pizde materine. Samo treba nastaviti sa lažima, do sada su pušili to, ne vidim razlog zašto ne bi i dalje. Naravno da od izbornog nema ništa, bez obzira koliki su pritisci u pitanju, a 2022 g. po starom obićaju ćemo im izabrati ćlana predjedništva. Naravno, samo ja ne bih rekao da su to laži. Mi to stvarno želimo. To su evropske i civilizacijske vrijednosti. Bez podjela. Hrvati traže aparthejd, to je prevazidjeno, pogotovo evropi. Naravno da je prevaziđeno u jednoj Švicarskoj gdje Talijani imaju svoje kantone i sva prava. Prevaziđeno u jednoj Belgiji gdje dva puta malobrojniji Valonci imaju jednaka prava kao brojniji Flamanci. I naravno da je normalno da Flamanci prijete Valoncima izborom predstavnika ili Nijemci Talijanima. Europske vrijednosti su da se Bošnjaci izjašnjavaju Bosancima i Muslimanima i uzimaju pozicije autohtonim nacionalnim manjinama.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bruxelles prihvatio hrvatski non paper: EU traži od BiH izmjenu izbornog zakona odma.. Postano: 10 svi 2021, 13:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45006 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I naravno da sarajevska čaršija i krezubi džamijaši koji mašu turskim zastavama znaju šta su europske vrijednosti a ne Brisel i federalna EU i njeno sjedište federalna Belgija.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|