|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 01:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75801 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 01:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75801 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 01:30 |
|
|
Dominantna ko Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 10:00 |
|
|
Slažem se. Staložena, logična, artikulirana i jasna.
Ne piše (izgleda) mnogo o njoj na svemreži. Ima da je rođena u Sa i išla tu u glazbenu školu i prvu gimnaziju, pa nastavak školovanja u Split, pa nazad.
Ima žena, kao i svaka osoba, pravo na privatnost. Ne zanima me točna adresa i broj, imena eventualne djece i slično. Njena stvar. I sigurnosna.
Mene zanimaju opširnije stvari kao: - gdje trajno živi, u zapadno ili istočno Sa, ili drugdje? - članica HDZ ili druge stranke? - školsko usavršavanje kao doktorat, znakovite priznate radove itd? - podrijetlo roditelja? - udata? - i slično.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 10:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23893 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Veliko osvjezenje na politickoj sceni BH Hrvata. Lijepo je razvalila unitariste na slucaju Kovacevic.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 10:19 |
|
|
Čuo sam dio izlaganja, i primijetio ono da CIK, SIP, nije dostavio podatak o Kovačevićevom nacionalnom izjašnjenju, što je službeno zatraženo, radi sudskog postupka, kojeg je on sam pokrenuo.
Svi zakonski preduvjeti da se taj podatak dostavi su ispunjeni, i zanima me da li će biti podnesena prijava, tužba, nešto da se kazne odgovorni iz CIK-a.
Najbolja kazna bi bila raspuštanje i imenovanje nove komisije, povjerenstva.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 10:40 |
|
|
potocnj je napisao/la: Čuo sam dio izlaganja, i primijetio ono da CIK, SIP, nije dostavio podatak o Kovačevićevom nacionalnom izjašnjenju, što je službeno zatraženo, radi sudskog postupka, kojeg je on sam pokrenuo.
Svi zakonski preduvjeti da se taj podatak dostavi su ispunjeni, i zanima me da li će biti podnesena prijava, tužba, nešto da se kazne odgovorni iz CIK-a.
Najbolja kazna bi bila raspuštanje i imenovanje nove komisije, povjerenstva. Isto se pitam nakon odgledanog videa. Šta se čeka sa tužbom prema CIKu za protuustavno djelovanje
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 10:45 |
|
|
Diablo je napisao/la: Isto se pitam nakon odgledanog videa. Šta se čeka sa tužbom prema CIKu za protuustavno djelovanje Može biti da su oni iskoristili činjenicu da je CIK nekooperativan pa imali dodatan motiv da uključe i Hrvatsku u slučaj, jer su preko RH došli do njegovog državljanstva, i nacionalnosti. Iskreno nevjerujem da je on mogao, kao nehrvat koji ne živi u Hrvatskoj zatražiti RH državljanstvo bez da se izjasnio kao hrvat. To što ti baba ili djed "vuče korijene" ne znači ništa, tom logikom bi uobičajeno bilo imati po 3,4 državljanstva ex-Yu republika. Veza je trebala biti ili direktna s teritorijem ili nacionalna za državljanstvo.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 10:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
Ogromni plus je imati svog čovjeka iz Sarajeva, to su dupli bodovi, čisti prestiž.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 10:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Spominjao sam to na drugoj temi, Monika je sa mnom išla na fax, tj prvu godinu a onda se prebacila u Split.
Izmjenila se malo, za razliku od mene.
Bila je ono... neprimjetna. Sa njom sam razgovarao jedino onda kada sam joj zvao cimericu telefonom pa se javila ona da mi kaže da Sanele nema (Sanela Butigan, ove što je bila kandidatkinja za VSTV). E Sanelica je već... ali to nije tema... :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 11:05 |
|
|
Profesionalna i racionalna bez suvišnih emocija. Takve osobe su uvik plus, takvi nam fale ko kap vode u pustinji.
I bavi se pravom a ne politikom, što kreteni iz DFa nikako ne razume. Taj sud se bavi ljudskim pravima a ne političkim uređenjima.
Žalosno je što se ijednoj toj presudi dala ikakva važnost po unutrašnje uređenje bih, to je rezultat naše pasivnosti, posebno Republike Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 11:57 |
|
|
Najbolja je isprika što je politički aktivizam Deceiver Fronte uopće dospio u ESLJP. Sorry for wasting your time.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 15:01 |
|
|
Pogledao sam vecinu saslusanja. Preporucam svima. Doslovce u par sati stane maltene sudbina jednog naroda (nije da zelim reci da je ovaj sucaj bas toliko snazan i relevantan, ali nije ni bezazlen). I onda se pojavi zena koja spasi stvar. Spasi stvar time sto se kroz zivot obrazovala za tu tematiku, sto ima znanje i zna ga primjeniti, sto govori engleski jezik, i sto je marljivo radila i pripremala se sa svojim teamom tome da dodje do cilja tj. uspjeha.
Interesatno je to, ovaj slucaj lijepo pokazuje koliko je bitan pojedinac i zasto je potrebno ulagati u svoje ljude. Nadam se da na Sveucilistu u Mostaru prate sve ovo i odgajaju novu generaciju kvalitetnih pravnika i politicara (i medicinara, poduzetnika, gradjevinara itd.) koji ce znati jacati poziciju hrvatskog naroda. Jer, nista ne dolazi samo po sebi. Ne mogu institucije same po sebi rijesiti hrvatsko pitanje u BiH. HNS, HDZ, ministarstva, Vlada RH su samo (manje ili vise apstraktne) institucije, prava snaga dolazi iz svakog pojedinca - njegove strucnosti, obrazovanosti, kompetentnosti, morala, odgoja...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 15:23 |
|
|
Još je Staljin ustvrdio da je kadrovska politika jedina prava politika. Kadrovi su sve.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 19:50 |
|
|
U Splitu bila studentica generacije, znači ima kapacitete... Dobro nisu postavili nekog sa logosa....
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 19:57 |
|
|
Monika je pametna nek uči na Gordani Tadić (Živinice), njoj su aid i parapodzemlje ozvučili stan... Nek joj netko pregleda nekretnine i mobitele/kompjutere...
Ja bi radije živio u Kiseljaku gdje je sigurnije i manje pritiska....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
Monika Mijić u velikom intervjuu za Slobodnu Bosnu u egzilu progovara iz svog stana u Sarajevu o svojim memoarima "Kako sam srušila BIH".
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 20:36 |
|
|
Danas ti je dan, sretan ti Rođendan, Monika!
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 20:39 |
|
|
Imota je napisao/la: Profesionalna i racionalna bez suvišnih emocija. Takve osobe su uvik plus, takvi nam fale ko kap vode u pustinji.
I bavi se pravom a ne politikom, što kreteni iz DFa nikako ne razume. Taj sud se bavi ljudskim pravima a ne političkim uređenjima.
Žalosno je što se ijednoj toj presudi dala ikakva važnost po unutrašnje uređenje bih, to je rezultat naše pasivnosti, posebno Republike Hrvatske. DF kao i Sarajevo te općenito Trokutistan su društvo loših đaka što bi rekao Poskok.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 21:25 |
|
|
Ne bi me čudilo da krene neka paraobavještajna akcija, da krene neka afera. Suludo je ženu ostavit bez zaštite.
Bila bi sigurnija u Kiseljaku definitivno.
Splitska studentica moja kolegica, lipo za čut, dobro se radi u Splitu nije bez veze par puta na Šangajskoj listi Splitsko sveučilište bilo najbolje rangirano Hrvatsko sveučilište.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 22:26 |
|
|
Imota je napisao/la: Ne bi me čudilo da krene neka paraobavještajna akcija, da krene neka afera. Suludo je ženu ostavit bez zaštite.
Splitska studentica moja kolegica, lipo za čut, dobro se radi u Splitu nije bez veze par puta na Šangajskoj listi Splitsko sveučilište bilo najbolje rangirano Hrvatsko sveučilište. Nek joj stan, auto i telefone pretresu od buba... Nebi bilo prvi put #aid
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 22:28 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Imota je napisao/la: Ne bi me čudilo da krene neka paraobavještajna akcija, da krene neka afera. Suludo je ženu ostavit bez zaštite.
Splitska studentica moja kolegica, lipo za čut, dobro se radi u Splitu nije bez veze par puta na Šangajskoj listi Splitsko sveučilište bilo najbolje rangirano Hrvatsko sveučilište. Nek joj stan, auto i telefone pretresu od buba... Nebi bilo prvi put #aid A ko će, mi neki naš aparat sigurnosti nemamo. A bliskoistočno sarajevo je zmijsko leglo.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 22:32 |
|
|
Imota je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Nek joj stan, auto i telefone pretresu od buba... Nebi bilo prvi put #aid A ko će, mi neki naš aparat sigurnosti nemamo. A bliskoistočno sarajevo je zmijsko leglo. Sarajlabad.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 22:35 |
|
|
Telgetiju su špijunirali dok je živio u sarajevu, a budala imala Istočno Sarajevo na pljunomet...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Monika Mijić Postano: 28 stu 2024, 22:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37716 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovaj Bobovac ima više propuštenih prilika od Liverpoola sinoć. Mene nekako podsjetila na Marinka Čavaru, sva je naelektrizirana, ne može dočekat ni da novinarka dovrši pitanje... Je li to dobro ili loše kad ne čekaš kraj pitanja? Meni je to nekulturno ali opet, sekunde na TV su dragocjene.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, Marko80 i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|