|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 71 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Banya
|
Naslov: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:23 |
|
|
|
Davor Ivo Stier - izjavio da Hrvati ne smiju podržat treći entitet kao odgovor na posljednja događanja u Banjoj Luci, stavljajući to visoko na listu prioriteta. Vjeruje u hrvatsko-turski savez, reformirani dodrinaš.
Ima utjecaj i na Plenkovićevu vladu. Došlo vrijeme da Plenković izgubi podršku hb Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:31 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 10294 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Ili su možda sve teorije da nas drže u ovom stanju točne - ne žele muslimansku državu u Europi.
Možda nas samo sprječava da napravimo nešto ludo što će Europa onda skršit a nama ostavit problem jer bi više toga bilo centralizirano.
Teško je reći, ali ni Čović nije skočio na priliku da priča o trećem entitetu, ni Plenković, ni Milanović nisu takvo šta izjavljivali. Nitko od političara zapravo.
Ni meni ne paše što je bacio vodu na tinjajući plamićak nade, ali možda jednostavno nije trenutak za to.
Neću ga prozvati izdajnikom zbog toga, jer nemam sve informacije.
Europa ne može ruse zaustaviti da uzimaju dio Ukrajine, ali sigurno može Hrvatsku spriječiti da intervenira u BiH, ako bi to bilo protivno željama jakih članica EU.
Najgore bi bilo kada bismo pokrenuli priču o tom trećem entitetu pa pokleknuli da ga ne ostvarimo.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:32 |
|
|
|
Priča da ne žele muslimansku državu je odavno izlizana, tako su nam tepali da se osjećamo važno iako smo realno bili namagarčeni. Reformirani dodrinaši se boje Srba. Više mrze Srbe nego što vole Hrvate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:34 |
|
|
Banya je napisao/la: Priča da ne žele muslimansku državu je odavno izlizana, tako su nam tepali da se osjećamo važno iako smo realno bili namagarčeni. Reformirani dodrinaši se boje Srba. Više mrze Srbe nego što vole Hrvate. 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:36 |
|
|
|
Rekoh ja nekidan. Utopit će sve HB Hrvate, ako to znači sigurnost kifle i da Srbija nije na Uni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
potocnj je napisao/la: Ili su možda sve teorije da nas drže u ovom stanju točne - ne žele muslimansku državu u Europi.
Možda nas samo sprječava da napravimo nešto ludo što će Europa onda skršit a nama ostavit problem jer bi više toga bilo centralizirano.
To je prije 30 godina možda bilo moguće, ali danas...? Nakon Kosova i Albanije, nakon milijuna imigranata...? Citat: Teško je reći, ali ni Čović nije skočio na priliku da priča o trećem entitetu, ni Plenković, ni Milanović nisu takvo šta izjavljivali. Nitko od političara zapravo. Sačekajmo da je stanje još više zamuti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:37 |
|
|
|
Hoće nas gurat u rat sa Srbima…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:38 |
|
|
|
Šššššš
Neka se Suniti žeste i takijaju kako i koliko žele, sve dok istovremeno dozivaju nas Hrvate da se borimo i ginemo za njih.
Samoraspad sve rješava. Pa tako i našu tišinu kao i nečiju takiiiiiiju.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:39 |
|
|
|
Ja se čak osjećam počašćeno što se “veliki europarlamentarac” uopće sjetio 3 entiteta. I Hrvata Herceg-Bosne uopće. Makar i u negativnom kontekstu. Ljudi su zadnjih par godina kompletno zaokupirani Ukrajinom i budućnošću homo Europe. Ali tako je to kad račune ne polažeš narodu iz kojega dolaziš nego čudnim ljudima čudnih imena.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:42 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ja se čak osjećam počašćeno što se “veliki europarlamentarac” uopće sjetio 3 entiteta. I Hrvata Herceg-Bosne uopće. Makar i u negativnom kontekstu. Ljudi su zadnjih par godina kompletno zaokupirani Ukrajinom i budućnošću homo Europe. Ali tako je to kad račune ne polažeš narodu iz kojega dolaziš nego čudnim ljudima čudnih imena. Proradila mržnja prema Srbima koja je bila zatomljena mržnjom prema Rusima…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25403 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
potocnj je napisao/la: Ili su možda sve teorije da nas drže u ovom stanju točne - ne žele muslimansku državu u Europi.
Teško je reći, ali ni Čović nije skočio na priliku da priča o trećem entitetu, ni Plenković, ni Milanović nisu takvo šta izjavljivali. Nitko od političara zapravo.
Ni meni ne paše što je bacio vodu na tinjajući plamićak nade, ali možda jednostavno nije trenutak za to.
Europa ne može ruse zaustaviti da uzimaju dio Ukrajine, ali sigurno može Hrvatsku spriječiti da intervenira u BiH, ako bi to bilo protivno željama jakih članica EU.
Najgore bi bilo kada bismo pokrenuli priču o tom trećem entitetu pa pokleknuli da ga ne ostvarimo. Ta teorija nije tocna. Kosovo je jak argument kontra toga. Na Kosovu su vrlo religiozni muslimani za razliku od Albanaca u Albaniji i dosta religiozniji od BH muslimana. Plus sto su vjerski homogeniji od BiH. Mislim da je Islam dole oko 90%. Demokrati su bili jako protiv Srba, jer su ih smatrali dijelom ruskog utjecaja. Jednostavno po inerciji su prosirivali svoj, a suzbijali ruski utjecaj gdje god su mogli. Ovaj dio Europe im nije nesto vazan, ali su mogli dosad s relativno malo resursa drzati BiH pod svojom kapom. I tu su im BH Muslimani bili najbolja opcija za podrzati. U razdobljima kad su Republikanci bili na vlasti (do Trumpa) isti su samo bili nezainteresirani i drzali vec utabanu politiku ili prepustali Europljanima kormilo u BiH. Sva desavanja ovdje govore da je ovo bila neka dosadasnja strateska nit vodilja na Zapadnom Balkanu. Dogadjaji o priznanju Kosova (silazak s kursa svetosti drzavnih granica), rijetko vidjeni precac za Crnu Goru za ulazak u NATO, politika u BiH gdje se konstantno djonom islo na RS uz istovremeno podilazenje BH Muslimanima, gdje se ne moze nazrijeti neki drugi dublji razlog da im podilaze u BiH - govore za ovu stvar. Sad su se malo karte promijenile, vidjet cemo sta ce nova geopoliticka situacija iznjedriti.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:51 |
|
|
|
Poslao sam poruke svima koji su do sada komentirali ovu temu što sam od Stiera dobio danas pa zaključite sami...
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rogle
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:54 |
|
|
lider30 je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ili su možda sve teorije da nas drže u ovom stanju točne - ne žele muslimansku državu u Europi.
Najgore bi bilo kada bismo pokrenuli priču o tom trećem entitetu pa pokleknuli da ga ne ostvarimo. Ta teorija nije tocna. Kosovo je jak argument kontra toga. Na Kosovu su vrlo religiozni muslimani za razliku od Albanaca u Albaniji i dosta religiozniji od BH muslimana. Plus sto su vjerski homogeniji od BiH. Mislim da je Islam dole oko 90%. Demokrati su bili jako protiv Srba, jer su ih smatrali dijelom ruskog utjecaja. Jednostavno po inerciji su prosirivali svoj, a suzbijali ruski utjecaj gdje god su mogli. Ovaj dio Europe im nije nesto vazan, ali su mogli dosad s relativno malo resursa drzati BiH pod svojom kapom. I tu su im BH Muslimani bili najbolja opcija za podrzati. U razdobljima kad su Republikanci bili na vlasti (do Trumpa) isti su samo bili nezainteresirani i drzali vec utabanu politiku ili prepustali Europljanima kormilo u BiH. Sva desavanja ovdje govore da je ovo bila neka dosadasnja strateska nit vodilja na Zapadnom Balkanu. Dogadjaji o priznanju Kosova (silazak s kursa svetosti drzavnih granica), rijetko vidjeni precac za Crnu Goru za ulazak u NATO, politika u BiH gdje se konstantno djonom islo na RS uz istovremeno podilazenje BH Muslimanima, gdje se ne moze nazrijeti neki drugi dublji razlog da im podilaze u BiH - govore za ovu stvar. Sad su se malo karte promijenile, vidjet cemo sta ce nova geopoliticka situacija iznjedriti. Kačit se na treći entitet bila bi zamka za Hrvate i sa Srpske i sa Bošnjačke strane.S tom pričom se kreće kad BiH bude na koljenima i kad već vidimo reakciju međunarodne zajednice. Treba znat birat bitke, a mi ovako rano iz te bitke ne bi ništa dobili. Hrvati će moć nešto napravit tek u slučaju potpunog i službenog odcjepljenja RS od BiH ili u slučaju direktnog sukoba. Do tad, mirno i fokusirano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:55 |
|
|
Banya je napisao/la: Davor Ivo Stier - izjavio da Hrvati ne smiju podržat treći entitet kao odgovor na posljednja događanja u Banjoj Luci, stavljajući to visoko na listu prioriteta. Vjeruje u hrvatsko-turski savez, reformirani dodrinaš.
Ima utjecaj i na Plenkovićevu vladu. Došlo vrijeme da Plenković izgubi podršku hb Hrvata. Plenković je izdajnik na političkom i ekonomskom planu ali alternativa je jos gora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:58 |
|
|
|
Nepotrebna tema, vjerojatno zelja da se Hrvati medjusobno svadjaju.
Ovaj lik je nebitan, uostalom hrvatski politicari su sluge Brisela jednako kao i muslimani, slusaju sta im zapovjeda EU i London.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 22:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25403 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
lider30 je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ili su možda sve teorije da nas drže u ovom stanju točne - ne žele muslimansku državu u Europi.
Najgore bi bilo kada bismo pokrenuli priču o tom trećem entitetu pa pokleknuli da ga ne ostvarimo. Ta teorija nije tocna. Kosovo je jak argument kontra toga. Na Kosovu su vrlo religiozni muslimani za razliku od Albanaca u Albaniji i dosta religiozniji od BH muslimana. Plus sto su vjerski homogeniji od BiH. Mislim da je Islam dole oko 90%. Demokrati su bili jako protiv Srba, jer su ih smatrali dijelom ruskog utjecaja. Jednostavno po inerciji su prosirivali svoj, a suzbijali ruski utjecaj gdje god su mogli. Ovaj dio Europe im nije nesto vazan, ali su mogli dosad s relativno malo resursa drzati BiH pod svojom kapom. I tu su im BH Muslimani bili najbolja opcija za podrzati. U razdobljima kad su Republikanci bili na vlasti (do Trumpa) isti su samo bili nezainteresirani i drzali vec utabanu politiku ili prepustali Europljanima kormilo u BiH. Sva desavanja ovdje govore da je ovo bila neka dosadasnja strateska nit vodilja na Zapadnom Balkanu. Dogadjaji o priznanju Kosova (silazak s kursa svetosti drzavnih granica), rijetko vidjeni precac za Crnu Goru za ulazak u NATO, politika u BiH gdje se konstantno djonom islo na RS uz istovremeno podilazenje BH Muslimanima, gdje se ne moze nazrijeti neki drugi dublji razlog da im podilaze u BiH - govore za ovu stvar. Sad su se malo karte promijenile, vidjet cemo sta ce nova geopoliticka situacija iznjedriti. I da se ne lazemo, Hrvatskoj je opstanak cjelovite BiH vazniji od opstanka Hrvata u njoj. Tako da je i Hrvatska tu bila jedan kotacic u sustavu, zasto je sve dosad ovako bilo u BiH.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rogle
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:02 |
|
|
lider30 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ta teorija nije tocna. Kosovo je jak argument kontra toga. Na Kosovu su vrlo religiozni muslimani za razliku od Albanaca u Albaniji i dosta religiozniji od BH muslimana. Plus sto su vjerski homogeniji od BiH. Mislim da je Islam dole oko 90%.
Demokrati su bili jako protiv Srba, jer su ih smatrali dijelom ruskog utjecaja. Jednostavno po inerciji su prosirivali svoj, a suzbijali ruski utjecaj gdje god su mogli. Ovaj dio Europe im nije nesto vazan, ali su mogli dosad s relativno malo resursa drzati BiH pod svojom kapom. I tu su im BH Muslimani bili najbolja opcija za podrzati. U razdobljima kad su Republikanci bili na vlasti (do Trumpa) isti su samo bili nezainteresirani i drzali vec utabanu politiku ili prepustali Europljanima kormilo u BiH.
Sva desavanja ovdje govore da je ovo bila neka dosadasnja strateska nit vodilja na Zapadnom Balkanu. Dogadjaji o priznanju Kosova (silazak s kursa svetosti drzavnih granica), rijetko vidjeni precac za Crnu Goru za ulazak u NATO, politika u BiH gdje se konstantno djonom islo na RS uz istovremeno podilazenje BH Muslimanima, gdje se ne moze nazrijeti neki drugi dublji razlog da im podilaze u BiH - govore za ovu stvar.
Sad su se malo karte promijenile, vidjet cemo sta ce nova geopoliticka situacija iznjedriti.
I da se ne lazemo, Hrvatskoj je opstanak cjelovite BiH vazniji od opstanka Hrvata u njoj. Tako da je i Hrvatska tu bila jedan kotacic u sustavu, zasto je sve dosad ovako bilo u BiH. Ne pod svaku cijenu, a kamoli pod cijenu Hrvata u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:05 |
|
|
|
Plenković je samo radi ovršnih kuca koji kamatare i iznose novac van Hrvatske a u matičnim zemljama je takva kuca ilegalna i nema po srednika između dužnika i potrazivaca i radi oporezivanja extra profita banaka i trgovačkih lanaca zaslužio titulu veleizdajnika
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rogle
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:07 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Plenković je samo radi ovršnih kuca koji kamatare i iznose novac van Hrvatske a u matičnim zemljama je takva kuca ilegalna i nema po srednika između dužnika i potrazivaca i radi oporezivanja extra profita banaka i trgovačkih lanaca zaslužio titulu veleizdajnika O bokte maza
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:08 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:08 |
|
|
Banya je napisao/la: Davor Ivo Stier - izjavio da Hrvati ne smiju podržat treći entitet kao odgovor na posljednja događanja u Banjoj Luci, stavljajući to visoko na listu prioriteta. Vjeruje u hrvatsko-turski savez, reformirani dodrinaš.
Ima utjecaj i na Plenkovićevu vladu. Došlo vrijeme da Plenković izgubi podršku hb Hrvata. Pročitao sam taj članak, smučilo mi se, pa nisu Vučić i Dodik ti koji rade na pogoršanju odnosa između Hrvata i Bošnjaka, već su Bošnjaci ti koji su najviše zaslužni za to. Hrvatska je u EU, Nato-u, nije mi jasno zbog čega takvi stavovi, kao da opet postoji neki strah od Srba, i Stier i Picula pušu u isti rog. Ne znam od kud tolika bošnjakofilija među hrvatskim političarima i ne vide da su Hrvati u BiH u zagrljaju pitona, pa tako dok nas piton davi, oni nas upozoravaju da bi nas mogla ugrist kobra. Nekad točno požalim što mi dragi Bog nije dao da se rodim kao Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:13 |
|
|
|
Sta je madarska neka veća sila od Hrvatske pa zna pokazat zube a vidim da nisu bankrotirali kako se nama oce prikazati ako odbijemo poslusnost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:15 |
|
|
|
zna i RH da joj bosna nije brana od srbije ako u njoj nema grvata nego je to onda turkosrbski mega imperij! Pa nije niko glup da nezna ko nam je najstariji neprijatelj.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 28 vel 2025, 23:48 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Poslao sam poruke svima koji su do sada komentirali ovu temu što sam od Stiera dobio danas pa zaključite sami... Moze poruka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stier - reformirani dodrinaš i izdajnik Postano: 01 ožu 2025, 00:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64418 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Ili je totalni mamlaz ili je napola pa je samo pas koji laje neku kontru da pokrijemo sve opcije u ova neizvjesna vremena.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|