|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 15:18 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 15:31 |
|
|
I dalje nekoliko puta manje nego Srbija van Kosova, Hrvatska i Slovenija kroz Fond federacije 1966-1990. Pri čemu je ono bila bespovratna pomoć i novac s kojim su mogli da rade šta hoće, dok je EU ovde uračunala kredite koji se vraćaju i razne špijunske NVO projekte.
Na Kosovu isto raspad sistema jer ni Ameri ni Arapi ni novac iz dijaspore i od droge ne može da nadomesti Brozov i Kardeljev projekat stvaranja ekonomski samostalnih država od BiH, Kosova, CG i Makedonije.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Koji ono zeleni forumaš ovdje govori: 'Al' da vidiš u Saraj'vu auta!', pokrali zeleni sve...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:10 |
|
|
Zato je casni HVO Hercegovne hapo tokom rata, jbg.
(Ti nisi dobar u vugla ako mislis da je EU davala pare da ovi kupuju privatna auta)
U Sarajevu 1996. godine niti jedan jedini krov nije bio citav. Toliko o tome dje su pare otisle. A da se pokralo, sigurno jeste.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:14 |
|
|
Znam da Srbi i Hrvati od tih para nisu skoro ništa vidjeli i opet smo mi bogatiji a i Srbi su vas pretekli, nakon što su nakon rata k'o Ruanda bili.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:19 |
|
|
Ti si smijesan. Jaci je kanton Sarajevo od cijelog entiteta RS. Nije ti dobro, majke mi. Skini se malo s foruma (pl.) i udahni svjeze have, tj. zraka.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
turbotakija je napisao/la: Ti si smijesan. Jaci je kanton Sarajevo od cijelog entiteta RS. Nije ti dobro, majke mi. Skini se malo s foruma (pl.) i udahni svjeze have, tj. zraka. Kaže "Ekonomski institut" iz Sarajeva, privatno registrirana udruga za 200 KM, koji na web stranici nema nijednog imena predsjedništva, uprave ili suradnika. Probudite se, spavate u govnima. (Ne kužim tu muslimansku opsjednutost "Institutima". Kompenziraju velik nedostatak.)
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:28 |
|
|
Prosječna plaća u RS pretekla onu u F. Bila je svojedobmo u F. dupla.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:40 |
|
|
Bačen novac. Iako je vjerovatno dobar dio otišao i nazad u džepove igrača u EU kroz “stražnje kanale” i pranje love.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:44 |
|
|
BBC je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ti si smijesan. Jaci je kanton Sarajevo od cijelog entiteta RS. Nije ti dobro, majke mi. Skini se malo s foruma (pl.) i udahni svjeze have, tj. zraka. Kaže "Ekonomski institut" iz Sarajeva, privatno registrirana udruga za 200 KM, koji na web stranici nema nijednog imena predsjedništva, uprave ili suradnika. Probudite se, spavate u govnima. (Ne kužim tu muslimansku opsjednutost "Institutima". Kompenziraju velik nedostatak.) Da da svi lazu. Zavera bre. De bolan..
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 17:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Obrati se Klix-u. Oni citiraju takve "institute".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 18:52 |
|
|
To mozes i na wikipediji iscitati. Ali ne u tvom paralelnom univerzumu u kojem je zadrigli Duduk glavni gazda.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH Postano: 02 lis 2021, 21:45 |
|
|
Ovdje se vide odnosi ali ovo je 2019. Ove g. je RS prosječna plaća veća od one u F. KS je preko trećine BDP-a BiH, 37 %. Tako da jest tu negdje kao RS ali džaba kad je ostatak FBiH sjebalo Sarajevo. Bošnje se pretvaraju u grad-državu. https://www.irbrs.net/statistika/Upored ... 3&lang=lat
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|