|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aspirin
|
Naslov: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 04:53 |
|
|
BiH nema tako moćnu diplomaciju kao Hrvatska ili Srbija, niti spremnost da troši resurse kao te dvije zemlje na uštrb sirotinje, ali ima silu istine i javnost koja voli istinu, na svojoj strani. Ovo je tek početak onog što tek dolazi. Smijali su nam se 1992 kad su zapadni mediji objavljivali priloge, ali 1995 se više nitko nije smijao. Soft power!
U prilogu je spomenut i Čović kao čovjek koji je držao ratne zarobljenike kao robove, te kao mutikaša kršćansko-demokratskog tipa. Strašna "reklama" pred čitavom Njemačkom i Austrijom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 07:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75318 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Čestitam. Tebi sudjelovanje u humorističnoj večernjoj emisiji na jednom od 100 njemačkih kanala, nama 11-7-4 u Ustavu naše Federacije. Svi smo zadovoljni, i što je najvažnije RELAKSIRANI. Zabilježili smo ovaj uspjeh diplomacije Baščaršije, u utorak hitna sjednica HNS, tek će se analizirati sve posljedice.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
trokut
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 07:54 |
|
|
Nema šta Šmita raskrinkavati. Njega je postavila Angela Markel, a naredili su mu šta da radi Amerikanci.
U međuvremenu, prema svim anketama Šmitova stranka se vraća na vlast u Njemačkoj.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 09:43 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Ništa nije gotovo i ćeraćemo se mi još
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 10:03 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2444 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Pogrešno je pričati o Hrvatskoj, Srbiji i BiH. Ispravno je pričati samo o tri konstiuti na naroda u tronacionalnoj BiH. Ovako ispadoše opet Turci žrtve
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 10:06 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ništa nije gotovo i ćeraćemo se mi još "Može, al´ nemora".
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
trokut
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 10:12 |
|
|
novem je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ništa nije gotovo i ćeraćemo se mi još "Može, al´ nemora". Ovo je dobar meme. Na vrhu neki tekst muslimanskog političara o tome šta "treba", "mora" itd. Ispod na dnu "Može, a i ne mora biti." Taj gornji dio se mijenja za svaku vijest, svaku izjavu šta "treba". Donji tekst je fiksni dio.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 10:18 |
|
|
Švabe Muslimanima umetnu aparthejd i još ih zajebavaju na ZDFu. Muslimani, šta mislite hoće li se prosjećan Njemac naljutiti na Šmita kad pogleda ovu humorističku emisiju ili će se smijati kad čuje šta vam rade i kakva zajebancija od države postoji u Evropi? Zamislimo npr. da mi Srbi imamo Jovu Viskog predstavnika za Džibuti. I on tamo umeće Džibutancima zakone a oni ga gledaju ko boga i pitaju "Šta će uraditi?" Da li bi se ljutili na njega ili bi ga gledali ko legendu i valjali se po podu, što je i smisao humorističke emisije?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 11:07 |
|
|
Jel može netko istražit tko je izlobirao ovu emisiju na temu Schmidta? Voditelj Jan Boehmermann je član SPD-a i zalaže se za sve woke stvari(izbjeglice itd). Samo me zanima jel iza ovog videa Adis Ahmetovic, neki Zeleni?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 11:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39065 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo nekakva emisija slična Šprajcovoj, imaju se čemu i sprdati kad Schmidt u BiH ima super ovlasti, veće nego je kralj Wilhelm II imao u Njemačkoj.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 11:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60679 Lokacija: DAZP HQ
|
trokut je napisao/la: novem je napisao/la: "Može, al´ nemora". Ovo je dobar meme. Na vrhu neki tekst muslimanskog političara o tome šta "treba", "mora" itd. Ispod na dnu "Može, a i ne mora biti." Taj gornji dio se mijenja za svaku vijest, svaku izjavu šta "treba". Donji tekst je fiksni dio. Trebalobišnjaci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 11:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60679 Lokacija: DAZP HQ
|
novovrijeme je napisao/la: Švabe Muslimanima umetnu aparthejd i još ih zajebavaju na ZDFu. Muslimani, šta mislite hoće li se prosjećan Njemac naljutiti na Šmita kad pogleda ovu humorističku emisiju ili će se smijati kad čuje šta vam rade i kakva zajebancija od države postoji u Evropi? Zamislimo npr. da mi Srbi imamo Jovu Viskog predstavnika za Džibuti. I on tamo umeće Džibutancima zakone a oni ga gledaju ko boga i pitaju "Šta će uraditi?" Da li bi se ljutili na njega ili bi ga gledali ko legendu i valjali se po podu, što je i smisao humorističke emisije? Zavaljen Švabo to gleda i mašta, vraća se prirodni poredak, Švabo dominira nad trećim svijetom i sveti se muslimanima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 11:52 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Aferim za zdf.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 11:58 |
|
|
Čestitamo na ovom značajnom uspjehu.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 12:01 |
|
|
Opaaa evo građanske Bosne pred vratima
Samo što nije
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 12:10 |
|
|
Nakon ove emisije više ništa neće biti isto. Videćete. Ćafiri ima da vas nema.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 12:47 |
|
|
Nisam mogao vjerovati kad sam sinoc vidio ovo. Dakle lik gae bukvalno razvalio. Vidjecemo koliko i kakvog ce odjeka ovo imati i da li uopste u njemackoj politici.
Fino je objasnio covjek sve.
No, ja mislim da je Schmidz americko maslo i da je sva ta spika o "sestrinskoj partiji HDZa, CDU", ustvari samo povrsno gledanje stvari jer u BiH ne vlada ni CDU, ni BRD, vec tu vlada USA i "Visoki" ima da radi ono sto mu oni nalazu. Valjda...
Uglavnom posvetio mu lik cijelu emisiju i ucinio time poznatim politicara kojeg do sad niko ovde gotovo da nije znao. Nisam znao da Schmidt voli otici na skupove veterana Wehrmachta. :) Jebo sve svoje pogano, bavarsko.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 12:49 |
|
|
Ali lutka SuperSchmidta with Bonn Powers je ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 13:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39065 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Imat će odjeka kao i ona rezolucija Bundestaga američke kolonije zvane Njemačka, eto jedna humoristična emisija će imati više odjeka nego rezolucija usvojena u parlamentu Normalno da je američko maslo kad je SAD stvorio BiH i Kosovo.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 13:21 |
|
|
Vidit će Nijemci kad ih njijovi Muslimani budu preglasavali u Bundestagu...
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 13:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Imat će odjeka kao i ona rezolucija Bundestaga američke kolonije zvane Njemačka, eto jedna humoristična emisija će imati više odjeka nego rezolucija usvojena u parlamentu Normalno da je američko maslo kad je SAD stvorio BiH i Kosovo. USA stvorili Bosnu i Hercegovinu? Uzmi kakvu jacu tabletu za mozdane vijuge. Kakve gluposti ti valjas. Da nije bilo ArBiH *** bi oni mogli "stvarati". Drugo, zato vazda i kazem da bi se bosnjacki politicari trebali malo u nekom drugom pravcu poceti orijentisati jer je ocigledno da ni od Gayparade nema neke vajde. Uglavnom nije lose da se i njemacka publika, prije svega javnost posto je Böhmermann itekako "neko" (sjebo nam je prije dvije-tri godine vladu u Austriji svojom emisijom), podsjetila malo na koncentracione logore, na genocid, i na sve to sto je islo u paketu i sto se na ovom forumu nerado cuje. ...a vidis nisam ni ja do sad znao da je Covic dilovao s bosnjackim robovima tokom rata. Sad znam. Kompletirana slika: Schmidt koji se ulizuje istovremeno njemackim nacistima i balkanskim concentration camps profiterima.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 13:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24060 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
novem je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ništa nije gotovo i ćeraćemo se mi još "Može, al´ nemora". Ovaj meme treba uvijek riječi "treba duradi"
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 13:45 |
|
|
Haram je napisao/la: Nisam mogao vjerovati kad sam sinoc vidio ovo. Dakle lik gae bukvalno razvalio. Vidjecemo koliko i kakvog ce odjeka ovo imati i da li uopste u njemackoj politici.
No, ja mislim da je Schmidz americko maslo i da je sva ta spika o "sestrinskoj partiji HDZa, CDU", ustvari samo povrsno gledanje stvari jer u BiH ne vlada ni CDU, ni BRD, vec tu vlada USA i "Visoki" ima da radi ono sto mu oni nalazu. Valjda...
Uglavnom posvetio mu lik cijelu emisiju i ucinio time poznatim politicara kojeg do sad niko ovde gotovo da nije znao. Nisam znao da Schmidt voli otici na skupove veterana Wehrmachta. :) Jebo sve svoje pogano, bavarsko. Ajmo ga oćerati iz BiH. Pošto nije pravi VP i lažno se predstavlja, uhapsimo ga i smjestimo u azil sa Abu Hamzom. Al ***... neće Muslimani... vi se još uvijek nadate da će vam Šmit praviti Gradžansku... Eto koliko ste jadni i bijedni...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 13:49 |
|
|
Haram je napisao/la: Nisam mogao vjerovati kad sam sinoc vidio ovo. Dakle lik gae bukvalno razvalio. Vidjecemo koliko i kakvog ce odjeka ovo imati i da li uopste u njemackoj politici.
Uglavnom posvetio mu lik cijelu emisiju i ucinio time poznatim politicara kojeg do sad niko ovde gotovo da nije znao. Nisam znao da Schmidt voli otici na skupove veterana Wehrmachta. :) Jebo sve svoje pogano, bavarsko. ma ja,gospodin! neide na SS vec na wermacht koji je regularna drzavna vojska :)
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemački ZDF javno raskrinkao Schmidta Postano: 18 vel 2023, 13:55 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Haram je napisao/la: Nisam mogao vjerovati kad sam sinoc vidio ovo. Dakle lik gae bukvalno razvalio. Vidjecemo koliko i kakvog ce odjeka ovo imati i da li uopste u njemackoj politici.
Uglavnom posvetio mu lik cijelu emisiju i ucinio time poznatim politicara kojeg do sad niko ovde gotovo da nije znao. Nisam znao da Schmidt voli otici na skupove veterana Wehrmachta. :) Jebo sve svoje pogano, bavarsko. ma ja,gospodin! neide na SS vec na wermacht koji je regularna drzavna vojska :) Da, regularna vojska naZi-drzave. Bio je i Löhr „regularni vojnik“ pa ostade da visi na Balkanu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Patriota i 463 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|