|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 26 lis 2021, 15:05 |
|
|
Čitam danas šalju opet neke dopise uobičajeno po svijetu ovi nasi domaći mujguri, smeta im Dodik kazu pravi ih magarcima, izvlaci im usi i kara ih na suvo, no zapade mi za oko sljedece:  prevazisli su sebe, ćuj više stotina adresa isto pismo, Ne znam dal bi se nadrealisti sjetili ovoga. Sta vi mislite o ovoj diplomatiji bosanskih muslimana ateista, dva se faktora kristališu: 1. Da im neko sa strane odradi nešto za njih, umjesto njih. 2. Pismo, i to ne bilo kakvo protestno, sa kuknjavom i podsjećanjem.Kako vam se čini ovaj mujgurski diplomatski brod, šta još primjećujete, ima i anketica lol.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Zanimljiv word cloud sigurno.
Aggression, War, Genocide, Joint Criminal Enterpise, 1990s, Citizens, Russia, China
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:09 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 21:13 Postovi: 2227 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
|
1. Kad ste najslabiji među suparnicima, morate pozvati nekoga ko je jači od njih da pomogne upravo vama. 2. Podsjetiti onoga kome se obraćate ko ste vi, a ko oni protiv koga želite da se oni bore, može biti vrlo efikasno.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pegaz
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aggression, War, Genocide, Joint Criminal Enterpise, 1990s, Citizens, Russia, China
Ja, bolan, raja traže veselo, ko će slušat' tuđu muku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Obe opcije su prigodne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90133 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Spam.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:23 |
|
|
|
Ne kužim šta se imaju dopisivati sa ljudima sa kojima su maltene jučer sjedili u Sarajevu i pričali. To sve govori da su oči u oči kukavice i na pitanja gostiju ne znaju adekvatno odgovore dati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90133 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ovo "poslali na nekoliko stotina adresa", znači da su sa Bakirovog emaila poslali na 300 emailova?
Možda ga je gmail blokirao, i pisma nisu došla, ili su pak završila u Spam folderu, slati toliko emailova je spam.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47188 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Spam diplomacija.
Nadaju se da će barem od 100 mailova netko pročitati.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 15:26 |
|
|
|
Neka se drže Bode Webera i profesora Daniela Serwera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 18:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo "poslali na nekoliko stotina adresa", znači da su sa Bakirovog emaila poslali na 300 emailova?
Možda ga je gmail blokirao, i pisma nisu došla, ili su pak završila u Spam folderu, slati toliko emailova je spam. Zamišljam SDA email server na crnoj listi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 19:16 |
|
|
|
Veća im je šansa za uspjeh ako pošalju e-mail. Da pošalju Biserku da strancima tuli o gladi i dženosajdu šanse bi im bile znatno manje. Plus ne moraju plaćat dva avionska mjesta
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 26 lis 2021, 20:53 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Dobra tema! Mujina diplomatija zaslužuje posebnu analizu. I za žaljenje i za sprdanje. Pošto su bezobrazni kreteni, pa ih ne mogu žaliti, glasao sam za sprdanje. Mene su iznenadili svojim potezom od prošle godine kad su sjetili da iznenada otkažu susret Lavrovu. Odgovor se nije dugo čekao: već koji dan poslije Sarajlijama se tresla pička da će ostati bez grijanja za zimu. 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Suština diplomatije bosanskih muslimana ateista Postano: 27 lis 2021, 01:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo "poslali na nekoliko stotina adresa", znači da su sa Bakirovog emaila poslali na 300 emailova?
Možda ga je gmail blokirao, i pisma nisu došla, ili su pak završila u Spam folderu, slati toliko emailova je spam. Vjerojatno koristi https://mailchimp.com/features/email/Složiš jednom poruku, i ide na hrpu adresa, nudi tracking da vidi ko je otvorio email, ko je forwardirao i sl. Problem je taj što sadrži HTML elemente u emailu, pa većina mail servera i klijenata to prepozna kao "promociju", pa ignorira. Ali da, smiješno je, pogotovo ideja "otvorenih pisama", ili "telegrama" u današnje doba. A, ako si pao na to da šalješ emailove okolo, to otprilike znači da su ti sva druga vrata zatvorena, jer je to najmanje djelotvoran način za dolaska do željene osobe.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 05:53 |
|
|
A u Zagreb i Beograd jel šalju? Srbi inače jako retko čitaju mejlove.To je prevaziđeno kao pejdžer. Kao,poslao sam ti mejl. Ma daaaaj.. 
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 11:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64234 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Je li imaju mailchimp za slanje ovoliko mailova? Jesu li bar profići da su sve primatelje stavili u bcc?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 11:41 |
|
|
|
Dokaz da nemaju vise kud, umorili se, icrpili sve opcije a ne žele priznati da su se Za*ebali s politikom prema dva naroda s kojima žive.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 11:46 |
|
|
dudu je napisao/la: Je li imaju mailchimp za slanje ovoliko mailova? Jesu li bar profići da su sve primatelje stavili u bcc? Mislim da nisu toliko pametni, ali prate ovaj forum i sad si im ustedio posao.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 11:48 |
|
|
|
Sprdanje apsolutno. Na klix komentarima opet o đenosajdu i ratu. Potpuno su poludjeli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 11:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Dokaz da nemaju vise kud, umorili se, icrpili sve opcije a ne žele priznati da su se Za*ebali s politikom prema dva naroda s kojima žive. Slabo se ti kontas, nisu se oni umorili, oni funkcionisu na takav nacin, I politiku drugačiju od ove nemaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 11:51 |
|
|
Harezm je napisao/la: Sprdanje apsolutno. Na klix komentarima opet o đenosajdu i ratu. Potpuno poludio narod. Nisu poludjeli vec im je to normalni nacin funkcioniranja, to sto tebi nije ne znaci da su oni poludjeli vec da drugačije funkcionisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 27 lis 2021, 11:53 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 14 stu 2021, 17:52 |
|
|
Citat: Ramiz Salkić, potpredsjednik bh. entiteta Republika Srpska, uputio je pismo Uredu visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (OHR), ambasadorima zemalja članica UO Vijeća za provedbu mira (PIC), Misiji OSCE-a u Bosni i Hercegovini i šefu Delegaciji Evropske unije u Bosni i Hercegovini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 14 stu 2021, 17:57 |
|
|
|
Čovjek sa Uskršnjeg Otoka opet spama
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Suština diplomacije Bošnjaka Postano: 14 stu 2021, 18:02 |
|
|
|
Mislim da ta njihova sranja više niko i ne čita. Ljudima uzimaju vrijeme da to pročitaju. Te mail adrese su na spam listama, ode u Spam folder i nakon 7 dana se automatski briše. Jebo vas vaš genocid i rat majmuni.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr, OAI-SearchBot, Tomba17 i 52 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|