Naslov: Prkačin kod Bujanca: Bošnjaci se ponašaju nekorektno prema Hrvatima, Milanović će djelovati na njih
Postano: 07 lis 2021, 00:46
Citat:
1:55
Bujanec: Je li vas razočarao Zoran Milanović što je primio predsjednika stranke iz druge države koji nije al pari njegovoj funkciji, predsjednika SDA Bakira Izetbegovića na Pantovčaku?
Prkačin: "Nisam se razočarao ja sam se oduševio. Stipe Mesić je poveo Bakira Izetbegovića sa svojim planom, a tamo ispalo nešto sasvim drugo. On je krenuo sa ciljem da Bakira približi Milanoviću i da napravi nekakav posao za svoje viđenje BiH. A pošto je Mesić, a posebno Bakir Izetbegović naišao na čovjeka jasnih stavova i čvrstog karaktera jer Zoranu Milanoviću je o Bosni jasno sve ispalo je jako dobro jer je Bakir Izetbegović vidio koga ima nasuprot sebe.
Nakon onih koje kakvih jalovih hrvatskih vođa koji su pričali prazne priče o tri naroda neka se dogovore...i onda su Bošnjaci pohasili i prema Hrvatima se ponašali vrlo nekorektno u zadnje vrijeme i to prvenstveno zbog loše politike iz Zagreba.
...
Dakle siguran sam da je Bakir Izetbegović vidio da ima nasuprot sebe čovjeka sa jasnim stavovima. On je nepopustljiv i nepokolebljiv i utjecat će za Bošnjake da mijenjaju svoju politiku prema Hrvatima u BiH i na taj način i spase BiH. Utjecati na Bošnjake jer lako je bilo Bošnjacima dok Hrvati nisu imali zaštitu."
Evo nam i generala HOS-a na Herceg Bosanskim stavovima.
Za dežurne tugaljivce. Ostao Haso sam kao impotentni muslim žetončić u RH.
Još malo će i Bujanec početi mahati sa zastavom Herceg Bosne.
Novo normalno u Hrvatskoj.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Naslov: Re: Prkačin kod Bujanca: Bošnjaci se ponašaju nekorektno prema Hrvatima, Milanović će djelovati na n
Postano: 07 lis 2021, 00:49
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42142 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Zato ja kažem Bošnjaci čine nemoguće čak su uspjeli stavove Hrvatske i Srbije prema BiH usuglasiti 90% Isto vrijedi i za ljevicu i desnicu u Hrvatskoj.
Naslov: Re: Prkačin kod Bujanca: Bošnjaci se ponašaju nekorektno prema Hrvatima, Milanović će djelovati na n
Postano: 07 lis 2021, 01:34
Citat:
37:00 Hrvatsko muslimanski pregovori
Alija hoće Prkačina da ide u hrvatsku delegaciju s Bobanom, Prlićem i Stojićem.
Alija Bobanu: Mate on je vaš ali mi mu vjerujemo.
Prkačin u 2021.: "Mogu oni vjerovati meni i sad ali ne smiju vjerovati nekim svojim vođama. Ja sam u zadnje vrijeme vrlo oštar kritičar bošnjačke politike koja je zapravo preslikana velikosrpska politika."
Postano: 07 lis 2021, 08:49
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Reconquista je napisao/la:
Citat:
1:55
Bujanec: Je li vas razočarao Zoran Milanović što je primio predsjednika stranke iz druge države koji nije al pari njegovoj funkciji, predsjednika SDA Bakira Izetbegovića na Pantovčaku?
Prkačin: "Nisam se razočarao ja sam se oduševio. Stipe Mesić je poveo Bakira Izetbegovića sa svojim planom, a tamo ispalo nešto sasvim drugo. On je krenuo sa ciljem da Bakira približi Milanoviću i da napravi nekakav posao za svoje viđenje BiH. A pošto je Mesić, a posebno Bakir Izetbegović naišao na čovjeka jasnih stavova i čvrstog karaktera jer Zoranu Milanoviću je o Bosni jasno sve ispalo je jako dobro jer je Bakir Izetbegović vidio koga ima nasuprot sebe.
Nakon onih koje kakvih jalovih hrvatskih vođa koji su pričali prazne priče o tri naroda neka se dogovore...i onda su Bošnjaci pohasili i prema Hrvatima se ponašali vrlo nekorektno u zadnje vrijeme i to prvenstveno zbog loše politike iz Zagreba.
...
Dakle siguran sam da je Bakir Izetbegović vidio da ima nasuprot sebe čovjeka sa jasnim stavovima. On je nepopustljiv i nepokolebljiv i utjecat će za Bošnjake da mijenjaju svoju politiku prema Hrvatima u BiH i na taj način i spase BiH. Utjecati na Bošnjake jer lako je bilo Bošnjacima dok Hrvati nisu imali zaštitu."
HercegBosanski stav je kako spasiti tzv BiH? Naravno da nije. Potpuno je supotran.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Postano: 07 lis 2021, 11:53
HHerceg je napisao/la:
HercegBosanski stav je kako spasiti tzv BiH? Naravno da nije. Potpuno je supotran.
Ti stvarno ne možeš prihvatiti nikakvu pozitivnu promjenu koja ti ide u korist ako nije 100% ispravna nego 90%?
A ako se na prvom mjestu zalaže za zaštitu Hrvata kontra Bošnjaka pa onda negdje za opstanak BiH ako ovo prvo krene prema raspadu lagano se i odbaci taj "opstanak BiH".
Uostalom to je i rekao negdje. Da se BiH može i raspasti ako se ne popravi položaj Hrvata.
I ti sad umjesto da se raduješ što je jedna od nacionalnih hrvatskih struja odbacila muslimanske ublehe i približila se HB stavovima ti tu izvlačiš stvari bezveze.
Ovo je dobra stvar.
Muslimani više nemaju efektivnih snaga unutar hrvatske politike koji nešto znače. Izuzev anacionalne protuhrvatske yugo ppdemos ljevice. No oni su protuhrvatsk za svoj ćef i nemaju veze s muslimanima.
Postano: 07 lis 2021, 13:03
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Ti stvarno ne možeš prihvatiti nikakvu pozitivnu promjenu koja ti ide u korist ako nije 100% ispravna nego 90%? A ako se na prvom mjestu zalaže za zaštitu Hrvata kontra Bošnjaka pa onda negdje za opstanak BiH ako ovo prvo krene prema raspadu lagano se i odbaci taj "opstanak BiH". Uostalom to je i rekao negdje. Da se BiH može i raspasti ako se ne popravi položaj Hrvata. I ti sad umjesto da se raduješ što je jedna od nacionalnih hrvatskih struja odbacila muslimanske ublehe i približila se HB stavovima ti tu izvlačiš stvari bezveze. Ovo je dobra stvar. Muslimani više nemaju efektivnih snaga unutar hrvatske politike koji nešto znače. Izuzev anacionalne protuhrvatske yugo ppdemos ljevice. No oni su protuhrvatsk za svoj ćef i nemaju veze s muslimanima.
Naravno da mogu prihvatit ali krivo si definirao HB stav. Naš stav je raspad. A drago mi je da i budale shvaćaju da su pogriješile.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Postano: 07 lis 2021, 13:17
Bujanec nikad nije imao anti HercegBosanske stavove, često spominje Bosnu i Hercegovinu i tamošnje Hrvate.
Koliko je puta samo ugostio i Miju Jelića gdje se govorilo isključivo o tome što Muslimani rade Hrvatima i kako progone HVO časnike.
Druga stvar što su dežurni cveĆari i mali Andrići na forumu imali izljeve bjesa kad bi Bujanec u negativnom kontekstu spomenio Srbe,
Dodika pa i sam ruku na srce udbaški HDZ i HDZ BiH.
Hrvati pereci su svi takvi, od pravaša do jugoljevice u RH, nitko ne voli ni dodika, ni Baznijan Srbe, a u zadnje vrijeme su počeli
shvaćati koliko su nam štete i mujguri nanjeli.
Odnos prema muslimanima je do sada bio ako se gleda iz pozicije ljevice, jadni mali mujguri Tuđman i zli katolibani su ih UZPisali, a desnica je na njih gledala kao potencijalno proširenje nacionalnog hrvatskog krda i lebensrauma.
E sad ih i jedni i drugi gledaju kao na sigurnosni problem i kao na bezobrazne lajave i nezahvalne susjede.
Nema više cvijeća i patetike o "jedinoj žrtvi rata" u BiH.
Postano: 07 lis 2021, 13:18
Pridjevi se pišu malim slovom redikulu.
Postano: 07 lis 2021, 13:46
I Tuđman je krenio sa konfederacijom pa vidi dokle je došao. Ustašama je riječ strategija i taktika, a vidimo na tvom primjeru i vlastiti jezik ostala nepoznata i do današnjih dana.
Postano: 07 lis 2021, 13:47
Jefferson Davis je napisao/la:
Kao kninski milicajci 90-ih.
Ili kao Srbi u BiH? Osim toga to od nnaših političara nitko ne govori na glas.
Postano: 07 lis 2021, 14:02
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Ne da Lale na mujgure svoje .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Postano: 07 lis 2021, 14:08
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Ma poznato je da B-U-ki tu i tamo opoljune po Srbima . Da od 57 minuta koliko mu traje emisija , on 50 minuta posveti opoganjivanji Stba . Nema šta vidi se da to B-U-ki radi kad- kad
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.