|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 14:34 |
|
|
Prof. dr Jelena TrivićDoktor nauka – ekonomske nauke. Udata je i majka dva sina. Aktivno govori engleski i italijanski jezik. Od 2016. godine u Partiji demokratskog progresa. Skromna, poštena, radna, inteligentna.... da nam svi zavide na izboru!  Ajd sad Novovrijeme ti! Meni nije mrsko, ali mi drhti ruka...
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 14:37 |
|
|
Uvijek ljuta, kao mala agresivna chihuahua. 
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 14:43 |
|
|
Na listi za izbor predsjednika bi se mogao naći i aktuelni ministar policije, Dragan Lukač.Učesnik rata i dobar poznavalac svih prilika i neprilika, tako da ne bi morao da starta od abecede.  Nije ni on puno ,,vedriji,, od Jelene. Ovakvom narodu i treba malo više reda, rada i discipline!
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 14:44 |
|
|
Daj Sarovicevu biografiju!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 14:59 |
|
|
zbl je napisao/la: Daj Sarovicevu biografiju! On nikada neće biti predsjednik RS!
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:00 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Mislim da je Lukač odličan izbor. U njemu vidim pravog Srbina. Ni Jelena nije loša, mada je u zadnje vrijeme značajno manje gotivim nego prije. Oboje su bolji od Cvijanovićke.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:03 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: zbl je napisao/la: Daj Sarovicevu biografiju! On nikada neće biti predsjednik RS! Nece, ali to ne znači da nikad neće biti kandidat.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:04 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Mislim da je Lukač odličan izbor. U njemu vidim pravog Srbina. Ni Jelena nije loša, mada je u zadnje vrijeme značajno manje gotivim nego prije. Oboje su bolji od Cvijanovićke. Ja ću da razmislim između njih dvoje!
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:06 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Mislim da je Lukač odličan izbor. U njemu vidim pravog Srbina. Ni Jelena nije loša, mada je u zadnje vrijeme značajno manje gotivim nego prije. Oboje su bolji od Cvijanovićke. Lukač bi bio katastofalan izbor. Policajac uskih pogleda na svijet, nedovoljno namazan jer nije prirodno inteligentan...čak ni seljački mudar. Idealan za direktora policije.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:10 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Lapo-lapo je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Mislim da je Lukač odličan izbor. U njemu vidim pravog Srbina. Ni Jelena nije loša, mada je u zadnje vrijeme značajno manje gotivim nego prije. Oboje su bolji od Cvijanovićke. Ja ću da razmislim između njih dvoje! Bolji je muškarac, pandur u ratna vrijemena, još moj imenjak...teško da je pokvarenjak imaće i suvetnike ... Zar ne glasuješ za Hessen, federaciju i USK???
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:13 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Đevad Galijašević Kad odselite za 10 g Đevad će iz federalne muja kvote u predsedništvo....pošten Bošnjak harmijaš.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:14 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
zbl je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Mislim da je Lukač odličan izbor. U njemu vidim pravog Srbina. Ni Jelena nije loša, mada je u zadnje vrijeme značajno manje gotivim nego prije. Oboje su bolji od Cvijanovićke. Lukač bi bio katastofalan izbor. Policajac uskih pogleda na svijet, nedovoljno namazan jer nije prirodno inteligentan...čak ni seljački mudar. Idealan za direktora policije. Nisam stekao utisak da je glup. Ne sjećam se da sam gledao neki njegov intervju da se nešto izvalio. Niti će on nešto u suštini odlučivati, predsjednik Srpske je svakako ceremonijalna funkcija. Govorio sam u smislu da kao borac, patriota je dobar za lik za predsjednika.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:14 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Mislim da je Lukač odličan izbor. U njemu vidim pravog Srbina. Ni Jelena nije loša, mada je u zadnje vrijeme značajno manje gotivim nego prije. Oboje su bolji od Cvijanovićke. Ja ću da razmislim između njih dvoje! 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:15 |
|
|
zbl je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Mislim da je Lukač odličan izbor. U njemu vidim pravog Srbina. Ni Jelena nije loša, mada je u zadnje vrijeme značajno manje gotivim nego prije. Oboje su bolji od Cvijanovićke. Lukač bi bio katastofalan izbor. Policajac uskih pogleda na svijet, nedovoljno namazan jer nije prirodno inteligentan...čak ni seljački mudar. Idealan za direktora policije. Ne bih se složila s tobom! Kakve poglede ima Željka, Borenović, Nenad Stevandić, Šarović... i mnogi drugi likovi kojima nije mjesto ni u politici, ni u javnom životu. Meni ne izgleda tupo, naprotiv, jako lukavo i čvrsto, a to ,,treba,,!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:16 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ja ću da razmislim između njih dvoje! Bolji je muškarac, pandur u ratna vrijemena, još moj imenjak...teško da je pokvarenjak imaće i suvetnike ... Zar ne glasuješ za Hessen, federaciju i USK??? Jesi gladan! Zini! Izaći ću ove godine na glasanje, u RS.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: K..M je napisao/la: Bolji je muškarac, pandur u ratna vrijemena, još moj imenjak...teško da je pokvarenjak imaće i suvetnike ...
Zar ne glasuješ za Hessen, federaciju i USK??? Jesi gladan! Zini! Izaći ću ove godine na glasanje, u RS. Ja bi glasovao za kandidaticu Maju....ima jedna dobra cica maca...capnuo BiH je.....i zaokružio za više mandata.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:20 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jesi gladan! Zini! Izaći ću ove godine na glasanje, u RS. Ja bi glasovao za kandidaticu Maju....ima jedna dobra cica maca...capnuo BiH je.....i zaokružio za više mandata. Misliš na ovo?  E, moj KiMi.....
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:21 |
|
|
K..M je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Đevad Galijašević Kad odselite za 10 g Đevad će iz federalne muja kvote u predsedništvo....pošten Bošnjak harmijaš. Zajebavam se ba. Prije da bi mogli onaj medicinar ili Šulić, Đevad nije u vinklu uopšte. Tip ko da je na horsu.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:23 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: K..M je napisao/la: Ja bi glasovao za kandidaticu Maju....ima jedna dobra cica maca...capnuo BiH je.....i zaokružio za više mandata. Misliš na ovo?  E, moj KiMi..... Njoj je Mile bog Dakle, ništa za KiMija A i nije bogznašta.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:23 |
|
|
Šta bi se dogodilo kada bi Lukač bio izabran, u smislu kako bi Dodo reagovao i da li bi se složio s tim izborom?
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: K..M je napisao/la: Ja bi glasovao za kandidaticu Maju....ima jedna dobra cica maca...capnuo BiH je.....i zaokružio za više mandata. Misliš na ovo?  E, moj KiMi..... No, no, nix, grozan kljun tko Hrkalovićka...jednu drugu mnogo lepšu, nježniju i karizmatičniju.....više preko društvenih mreža dejstvuje.....a znaš je.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:26 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jesi gladan! Zini! Izaći ću ove godine na glasanje, u RS. Ja bi glasovao za kandidaticu Maju....ima jedna dobra cica maca...capnuo BiH je.....i zaokružio za više mandata. Tako i moj tetak. Srbenda priča o politici non stop. Na kraju baci glas na neku koja mu je najzgodnija.
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:28 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: zbl je napisao/la: Lukač bi bio katastofalan izbor. Policajac uskih pogleda na svijet, nedovoljno namazan jer nije prirodno inteligentan...čak ni seljački mudar. Idealan za direktora policije.
Ne bih se složila s tobom! Kakve poglede ima Željka, Borenović, Nenad Stevandić, Šarović... i mnogi drugi likovi kojima nije mjesto ni u politici, ni u javnom životu. Meni ne izgleda tupo, naprotiv, jako lukavo i čvrsto, a to ,,treba,,! Željka je neuporedivo bolji izbor. Sem toga treba nam žena na jednoj tako bitnoj funkciji. Između vjecito mrzovoljnog policajca i jedne prirodne dame, uvijek biram ovo drugo.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kandidati za predsjednika Republike Srpske Postano: 28 pro 2021, 15:59 |
|
|
Ljudi, pa Dodik bi mogao da se vrati na mesto predsednika RS. Mislim da u je ta pozicija draza od pozicije clana predsednistva. Naravno, ukoliko ima pravo da se kandiduje.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 77 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|