HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 ožu 2025, 13:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Prosvjedi u Mostaru
PostPostano: 09 sij 2022, 04:41 

Dobro oceli netko odgovorit zasto se ne na napravi neki jebeni prosvjed u Mostar u ili ce se opet palit lampasi poslije izbora a ovi vas ismijavao. Kad se toliko lizete sa Srbima (sto i podržavam) bar se ugledajte na njih u Crnoj Gori sto su napravili. Ja sam vam od pocetak rekao da od izbornog nema nista. Covic je u cijenjeni stakor ko i Plenkovic. Pa zar nije sramota da se onom liku Dali u skupi 50000 ljudi za jebeni docek a za Hrvatski opstanak...

Vrh

Naslov: Re: Prosvjedi u Mostaru
PostPostano: 09 sij 2022, 09:27 

Kako si nam rekao od početka ako imaš ukupno dva posta?

Glede teme, da mogli bismo puno toga puno bolje. Trebamo se poboljšati.

1122 of 2558 - 43.86%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 09:35 

I budala zna da od izbornog nema ništa.

A glede prosvjeda, nije da ih nije bilo. Parije par godina su prosvjednici okružili zgradu HDZa i gađali Čovića flašama kad je izlazio.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 10:54 

NikolaZagreb je napisao/la:
Dobro oceli netko odgovorit zasto se ne na napravi neki jebeni prosvjed u Mostar u ili ce se opet palit lampasi poslije izbora a ovi vas ismijavao. Kad se toliko lizete sa Srbima (sto i podržavam) bar se ugledajte na njih u Crnoj Gori sto su napravili. Ja sam vam od pocetak rekao da od izbornog nema nista. Covic je u cijenjeni stakor ko i Plenkovic. Pa zar nije sramota da se onom liku Dali u skupi 50000 ljudi za jebeni docek a za Hrvatski opstanak...

Nikola iz zagreba, hmmm??

Ocekivao sam nesto jednostavnije poput Hrvoje iz Posavine.

:D

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 13:46 

Zašto je problem Nikola iz Zagreba?
Bio bi manji problem (ili čak veliki plus) Nikola iz Beograda?

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 13:46 

Bolje da se izborni ne donese!
Treba tražiti način kako spriječiti održavanje izbora, a ako se i održe, kanalizirati njihov utjecaj na 23 % teritorija BiH.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 14:04 

Nevezano tgko je pokretac teme, apsolutna je istina da Hrvatima trebaju radikalnije mjere.

Jesu nas pokrali u Uskoplju, jesu, kako su Hrvati reagirali, molitva sa svijecama. Pokralo nas u Mostaru, nije bilo ni svijeca.

Sta smo mi, narod ili religijska skupina molitvenika sa svijecama. Jel se kaze molitvenika.

Ali zato svi trce u klub na Daru Bubamaru i Miu Borisavljevic.

Vjerojatno je shema da one od Hita na zapad ni ne interesira toliko, njima muslimani nece i ne mogu nista u njihovom mini mikro svijetu zupanije. A sto ce pederacija biti islamska, ni ne tangira ih previse, dok ih ne zatangira.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 14:19 

Pokradu nas u Uskoplju Travniku Mostaru 3 puta Komšić 2 puta DN a od svega toga 200 baba pali svijeće

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 14:26 

Svi su se pasivizirali, pa i Muslimani ne okupe više od 15ak ljudi ispred ambasada. I nije stvar u tome da se nemaju oko čega buniti, kod njih je po medijima i politici vanredno, sudbonosno stanje svaki dan. Baš su oni možda dali najveći signal da se ne misle boriti za BiH ako ih vodi Bakir. I sve to uz 20x više medija i NVO od Hrvata.

Apropos Hrvata, većini ljudi je vrlo teško razdvojiti borbu za neka nacionalna prava od borbe za HDZ.

Hrvati su uvijek bili malo više apatičniji i apolitičniji, ali mislim da su se i ostali narodi sinkronizirali, pa ne bih rekao da smo na gubitku.

Hrvate bi na ulice mogla dignuti samo crkva, ili pak ako bi došlo do neke velike ugrozbe sigurnosti (zadnji masovniji prosvjed je bio nakon napada Hordi Zla na narod Širokog).

Definitivno bi ojačalo našu pregovaračku poziciju kada bi strani faktor vidio nešto masovnije (za naše uvjere bi to bilo možda 20ak tisuća ljudi u Mostaru), ali to nije realno.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 14:32 

Masovniji će biti kada bude potrebe za tim, neću izlaziti na ulicu jer se THu i POLu prohtjelo.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 14:54 

Jebeš prosvjede. Bitno je izaći na izbore i spriječiti da muslimani izaberu hrvatske predstavnike u Domu naroda i predsjedništvu a ne sjediti doma i grijati guzicom fotelju!

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 15:01 

Dutch01 je napisao/la:
Jebeš prosvjede. Bitno je izaći na izbore i spriječiti da muslimani izaberu hrvatske predstavnike u Domu naroda i predsjedništvu a ne sjediti doma i grijati guzicom fotelju!

nema izbora po starom IZ . nema

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 15:22 

Dutch01 je napisao/la:

Sakibe dosadan si.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 15:23 

Sudeći po nicku uvodničara i nepismenosti sigurno je i ovaj purger muki...

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 15:30 

Kad je drugi put Komšić izabran 2010 možda se tada trebalo radikalizirat ali danas nema nikakvog razloga za radikalne poteze kad Muslimani gube demografsku, ekonomsku i političku snagu. Pomnožili su sami sebe sa nulom i treba ih pustiti.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:05 

Naša Kvačica je napisao/la:
Kako si nam rekao od početka ako imaš ukupno dva posta?

Glede teme, da mogli bismo puno toga puno bolje. Trebamo se poboljšati.

Prije sam bio Nikola zg zagubio sam lozinku. Pa to ti prica zamisli jedno 50000 ljudi u Mostar u to bi prenijele sve televizije i bila bi veca promidžba od svih pregovora i "lobiranja" političara zajedno. Dobro mi Hrvati kako u Hrvatskoj tako i u Bih poznati da reagiramo tek kad nam dode noz pod grlo

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:08 

Bobovac je napisao/la:

A glede prosvjeda, nije da ih nije bilo. Parije par godina su prosvjednici okružili zgradu HDZa i gađali Čovića flašama kad je izlazio.

Pa to je smiješno par desetaka ljudi i to jos zbog aluminija potpuno nebitno sa ovim pitanjem biti ili nebiti

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:10 

Bobovac je napisao/la:

Pa to je smiješno par desetaka ljudi i to jos zbog aluminija potpuno nebitno sa ovim pitanjem biti ili nebiti

Bitno je da imamo podršku Zagreba i Hrvatske 100 % .

Lako ćemo za ostalo ako imamo to mi smo pobjednici .

a ne da se okoliša .

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:13 

Nećemo nikad ništa dobiti, ako se muslimanima na naš spomen ne tresu kosti.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:17 

Ministry of Sound je napisao/la:
Svi su se pasivizirali, pa i Muslimani ne okupe više od 15ak ljudi ispred ambasada. I nije stvar u tome da se nemaju oko čega buniti, kod njih je po medijima i politici vanredno, sudbonosno stanje svaki dan. Baš su oni možda dali najveći signal da se ne misle boriti za BiH ako ih vodi Bakir. I sve to uz 20x više medija i NVO od Hrvata.

Apropos Hrvata, većini ljudi je vrlo teško razdvojiti borbu za neka nacionalna prava od borbe za HDZ.

Hrvati su uvijek bili malo više apatičniji i apolitičniji, ali mislim da su se i ostali narodi sinkronizirali, pa ne bih rekao da smo na gubitku
Hrvate bi na ulice mogla dignuti samo crkva, ili pak ako bi došlo do neke velike ugrozbe sigurnosti (zadnji masovniji prosvjed je bio nakon napada Hordi Zla na narod Širokog).

Definitivno bi ojačalo našu pregovaračku poziciju kada bi strani faktor vidio nešto masovnije (za naše uvjere bi to bilo možda 20ak tisuća ljudi u Mostaru), ali to nije realno.
Ali care 50000 u Livnu Na Dali u. Pozovite Tomsona pa ce biti 100000 garantirao pola iz Hrvatske

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:20 

..kako se panjina iz mosta oglašavaju nebi me čudilo da je Nikola Nino...

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:27 

[color=#804000][/color]
neretvanin je napisao/la:
Sudeći po nicku uvodničara i nepismenosti sigurno je i ovaj purger muki...

Prvo muki te napravio jel bi inace imao vise kulture,drugo jebiga nismo svi pazili na Hrvatskom a ti gramaticari citaj streberi su nas i doveli do ovakve situacije dok je priprosti narod bio u robu. Trece sta sam trebao staviti sliku rafala i sve cemo zapaliti do Grcke

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:34 

Fela Kuti je napisao/la:
Kad je drugi put Komšić izabran 2010 možda se tada trebalo radikalizirat ali danas nema nikakvog razloga za radikalne poteze kad Muslimani gube demografsku, ekonomsku i političku snagu. Pomnožili su sami sebe sa nulom i treba ih pustiti.
Ali to nije radikalizam to je miran ali bucan prosvjed znaci minimum. Jebote ako je to radikalizam onda smo nankulturniji narod na planeti

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:36 

Ministry of Sound je napisao/la:

Hrvati su uvijek bili malo više apatičniji i apolitičniji, ali mislim da su se i ostali narodi sinkronizirali, pa ne bih rekao da smo na gubitku

Ali care 50000 u Livnu Na Dali u. Pozovite Tomsona pa ce biti 100000 garantirao pola iz Hrvatske

..sto fali skorici.. :zubati

Vrh

PostPostano: 09 sij 2022, 16:40 

laganini je napisao/la:
..kako se panjina iz mosta oglašavaju nebi me čudilo da je Nikola Nino...

Provalio si me samo nije ni o nego Grmoja :palacgore1

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: dunno, hoblatopla, mrnjav, SavaSavanovic i 67 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: