|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 77 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Planina
|
Naslov: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 17 tra 2022, 22:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Baš sam objašnjavao nekome ovo pitanje. Ne postoji još izgrađen nekakav identiten Hrvata BiH. Postoji hrpa mikro identiteta koji vrijede u radijusu od nekih 10-20km od rodnog mjesta. Na razini BiH ih ima barem 20ak relevantnih za Hrvate BiH. Ti mikro identiteti su onda dio općeg hrvatskog identiteta. Dakle, ide lokalno, pa globalno, preskače se ta srednja razina (republičke granice ionako nikad nisu bile relevantne).
No, i to je rješivo, mogu se svi ti identiteti povezati, ali kao i sve što vrijedi, treba vremena, ljudi i vrlo malo novca. Mogu se ljudi organizirati oko mikro razine i onda usmjeriti na prave stvari. Ministry of Sound je napisao/la: divizija je napisao/la: ono što mogu primjetiti je da vi dolje imate očajan odnos s vašom dijaposorm ovdje i ona s vam dolje.
Hercegbosanaca ima u Hrvatskoj na raznim mjestima i utjecajni su i mogu dosta. Međutim, oni uopće ne koriste svoj utjecaj u vama koristan politički smisao, a ni ekonomski. Više se bave nekim drugima stvarima, koje mogu biti koristne, ali nisu suštinske. Pođi od činjenice da je "HercegBosanac" jedna virtuelna konstrukcija, pa će sve biti jasnije. Nemam nikakve sumnje da dotični pomažu svojim "zemljacima" ili čak "rodnom kraju", ali to je mikroidentitet. Otvaram zasebnu temu potaknut ovim postovima. Zašto ne postoji HercegBosanski identitet kod BiH Hrvata? Zašto se mi sami u Kifli ili drugdje ne izjašnjavamo kao ponosni HercegBosanci? Zašto imamo samo 20ak mikroidentiteta? Zašto je sramota reći ja HercegBosanac, moja HercegBosna, moja HRHB? Je li to dokaz da smo i sami prihvatili i potpali pod antiHB antiBiH Hrvati medijsku propagandu koja drma Kiflom i ispire mozak Kiflićima već 20+ godina? Po čemu smo onda bolji od njih? Zašto smo toliko šugavi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 17 tra 2022, 22:32 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Podrska za novu staru identitetu HB....nece vas Zg tlaciti i prodavati i prostituirati minderasima iz Sarajeva.
HB se nece savijati....obranili su RH dok su ovi begali na zapad, danas je demografski isusuju, politicki devalviraju i devastiraju.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 17 tra 2022, 22:41 |
|
|
|
Najgluplje je mešati se u unutarhrvatska posla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 17 tra 2022, 23:11 |
|
|
|
Ti pojmovi nisu zaživjeli u svakodnevnom životu.
Nikad nisam čuo nešto u stilu ovih primjera: "Imamo novog kolegu u firmi, Hercegbosanac, diplomirao prošle godine." "Njih trojica su se ispred kafića potukli s nekih Hercegbosancima." "Brat se ženi u srpnju, mlada je naša, Hercegbosanka." "Završio sam na hitnoj i bio je u smjeni neki mladi doktor Hercegbosanac."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 17 tra 2022, 23:44 |
|
|
|
Nisu, ali pitanje je zašto?
Zbog medijske sotonizacije HercegBosne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 17 tra 2022, 23:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Imate identitet, "Hrvati". To drugo je za zajebavanje zapjenjenih muslimana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
borak
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 17 tra 2022, 23:55 |
|
|
|
Slažem se sa BBC-jem. Jedini identitet koji imamo je Hrvatski. Možemo bit Hercegovci, Bosanci, Mostarci, Vitežani, Livnjaci itd.
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 00:23 |
|
|
|
To spona medju hrvatima je sve veca zahvaljujuci islamskim fasistima koji su svojim djelovanjem zadnjih godina otvorili oci vecini istinskih hrvata s kakvim ljudskim sljamom ovde imamo posla. Dovoljno je vidjeti koliko je jedan ljevicar Milanovic izgubio zivce s njima zadnjih godina. Jucer zrinjski osvojio naslov, na portalima dolaze pohvale iz dalmacije, iz svih krajeva hrvatske od nasih ljudi, vidi se da je drago svim pravim hrvatima kako gazimo na sportskom planu islamsku nejac i nabijamo im komplekse u tom pogledu. Prije par godina bili bi komentari tipa, sta nas briga za te bosance dole, kakve to ima veze s hr i slicno, danas cak i na indexu progledali komentatori i udaraju po islamskim fasistima. Jos jedan mandat komsica i gazenje nasih prava i ic ce pjena svima na usta polako. Samo naprijed zeljko, idemo do kraja tkz bih
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 00:27 |
|
|
Planina je napisao/la: Nisu, ali pitanje je zašto?
Zbog medijske sotonizacije HercegBosne? Ne, da se radi o tome onda bi se neki dio populacije sa snažnim pro-HB stavovima identificirao s hercegbosanskim nazivima. Na primjer, koliko god to bilo medijski nepopularno i sotonizirano, nagađam da postoji 5% stanovništva HB koji se identificira kao "ustaše", ali kao hercegbosanci se identificira 0%. Ima i drugi primjer iz BiH: Republika Srpska postoji već 30 godina i u svakodnevici funkcionira kao država s vlastitim državnim aparatom, javnošću, političkim procesima, policijom, sudstvom itd. Nedostaje im samo stolica u UN i nogometna reprezentacija. Ali se niti oni ne nazivaju Srpščani, nego ili kao Srbi ili regionalno kao Hercegovci, Podrinjci, Semberci, Krajišnici itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 01:34 |
|
|
|
Zašto Srbi nemaju identitet "RepublikoSrpščani"? Zato što je dovoljno što su Srbi. Hrvati HB nemaju problem s identitetom, već s političkim pristupom. Da je politički pristup bolji i odnos prema hercegbosanskom naslijeđu bi bio bolji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aiwprton
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 03:20 |
|
|
Ja sam ponosan hercegbosanac, izjasnjavam se kao hrvat, zivim u hercegovini eventualno u bosni, hercegbosni, federaciji, u Bosni i Hercegovini, pravi sam hrvat i ne ginem za tudje ideale, dajem casnu rijec da cu cvrsto braniti teritorijalni integritet zemlje mi hercbosne u bosni u federaciji u mom kantonu a i u opstini 
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 04:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Planina je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Baš sam objašnjavao nekome ovo pitanje. Ne postoji još izgrađen nekakav identiten Hrvata BiH. Postoji hrpa mikro identiteta koji vrijede u radijusu od nekih 10-20km od rodnog mjesta. Na razini BiH ih ima barem 20ak relevantnih za Hrvate BiH. Ti mikro identiteti su onda dio općeg hrvatskog identiteta. Dakle, ide lokalno, pa globalno, preskače se ta srednja razina (republičke granice ionako nikad nisu bile relevantne).
No, i to je rješivo, mogu se svi ti identiteti povezati, ali kao i sve što vrijedi, treba vremena, ljudi i vrlo malo novca. Mogu se ljudi organizirati oko mikro razine i onda usmjeriti na prave stvari. Ministry of Sound je napisao/la: Pođi od činjenice da je "HercegBosanac" jedna virtuelna konstrukcija, pa će sve biti jasnije. Nemam nikakve sumnje da dotični pomažu svojim "zemljacima" ili čak "rodnom kraju", ali to je mikroidentitet.
Otvaram zasebnu temu potaknut ovim postovima. Zašto ne postoji HercegBosanski identitet kod BiH Hrvata? Zašto se mi sami u Kifli ili drugdje ne izjašnjavamo kao ponosni HercegBosanci? Zašto imamo samo 20ak mikroidentiteta? Zašto je sramota reći ja HercegBosanac, moja HercegBosna, moja HRHB? Je li to dokaz da smo i sami prihvatili i potpali pod antiHB antiBiH Hrvati medijsku propagandu koja drma Kiflom i ispire mozak Kiflićima već 20+ godina? Po čemu smo onda bolji od njih? Zašto smo toliko šugavi? Nadam se da ovo "HercegBosanski" ne koristiš kao zamjenu za hrvatski, valjda je jasno da je samo riječ o nekom srednjem identitetu koji bi se nalazio iznad mikroregionalnog, a ispod nacionalnog. Zašto ga nema? Pa republičke granice u YU uopće nisu bile relevantne. Čak i ove granice BiH, i cijeli ovaj okvir "zajedničke sudbine", gdje su granice prema RH dosta tvrđe, traje možda nekih 10ak godina. Nadoći će to, mada će dakako Posavina za neke svakodnevne stvari npr uvijek biti bliža susjednoj županiji u RH, nego Hercegovini, i obratno. A taj zajednički identitet vjerojatno kroz faks na Mostaru, zajedničke medije i političke stranke. Ti mikro identiteti još nisu rezultirali u jačanju nekih "autonomaških" ili regionalnih opcija. I u Posavini i srednjoj Bosni je bilo nekih pokušaja, ali se izjalovilo. Dakle, politički se ipak djeluje kroz zajednički okvir.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 06:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Nema zajedničke svijesti o pripadanju jednom jedinstvenom korpusu. Prosječan stanovnik Z. Hercegovine u praksi ne smatra svojim nekoga iz Orašja i obrnuto.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 07:58 |
|
|
Planina je napisao/la:
Otvaram zasebnu temu potaknut ovim postovima. Zašto ne postoji HercegBosanski identitet kod BiH Hrvata? Zašto se mi sami u Kifli ili drugdje ne izjašnjavamo kao ponosni HercegBosanci? Zašto imamo samo 20ak mikroidentiteta? Zašto je sramota reći ja HercegBosanac, moja HercegBosna, moja HRHB? Je li to dokaz da smo i sami prihvatili i potpali pod antiHB antiBiH Hrvati medijsku propagandu koja drma Kiflom i ispire mozak Kiflićima već 20+ godina? Po čemu smo onda bolji od njih? Zašto smo toliko šugavi?
E imaš pored gimnazije u Duvnu baš nedavno nanovo uređenu srpskopravoslavnu crkvu a ima i nova na Mandinoj gradini. Ne znam jel.paroh stalno prisutan al doći će zbog tebe garant. I povedi obavezno kojeg Muslimana za svjedoka da bude baškl ko u Osmanlijsko vrijeme. Novo ime ćeš sam odabrati ali ja predlažem Srboje.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 08:02 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Zašto Srbi nemaju identitet "RepublikoSrpščani"? Zato što je dovoljno što su Srbi. Hrvati HB nemaju problem s identitetom, već s političkim pristupom. Da je politički pristup bolji i odnos prema hercegbosanskom naslijeđu bi bio bolji. Što se tog tiče, mora im se odati priznanje. Mrnjavčevići ne padaju na regionalizme, već su svuda Srbi. Recimo da je to nekakva zdrava osnova za sve ostalo. Model na koji bi se i mi trebali ugledati. Na žalost, i kod Hrvata u Vojvodini ima tih HB momenata "svako selo za sebe"... Nedavno sam čitao nešto o pokladnim običajima Hrvata u Petrovaradinu, moram priznati da apsolutno ništa nisam znao o tome, naši stari to tako nisu radili. Hrvate iz Sonte ili Kukujevaca (selo kod Šida) bih svakako držao na većoj distanci od mojih Tavankućana... Bar u nekom početku, dok ne vidim kakvi su ljudi općenito. Ne znam zašto je tako, ali generacijama živimo s tim. Slažem se da je sve ispod odrednice "Hrvat" i politički i etnički besmisleno. Mislim da bi trebalo sustavno raditi više na objedinjavanju interesa i zajedništva Hrvata, gdje god oni živjeli. Ugled i utjecaj KC slabi u suvremenom svijetu, mi to sad moramo više sami nego što smo prije morali...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 08:11 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Ja sam ponosan hercegbosanac, izjasnjavam se kao hrvat, zivim u hercegovini eventualno u bosni, hercegbosni, federaciji, u Bosni i Hercegovini, pravi sam hrvat i ne ginem za tudje ideale, dajem casnu rijec da cu cvrsto braniti teritorijalni integritet zemlje mi hercbosne u bosni u federaciji u mom kantonu a i u opstini  Jebomajkuuu! Ni u virtuali neznaju sta su.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 09:30 |
|
|
|
HercegBosanac je samo arhaična verzija pojma Bosna i Hercegovina.
To je isto kad netko za sebe kaže da je ponosni Bosanac i Hercegovac.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 10:35 |
|
|
|
Pripadamo hrvatskom korpusu ne izborom vec sudbinom. Nacije su se vec formirale davno ne moze se to mijenjati a i ne treba. S obzirom na specificnost situacije postoji potreba da se vise vodi samostalna politika u BiH jer je nerijetko situacija u BiH neshvaćena od Zagreba. Niti su oni veci niti manji Hrvati zbog povijesnih okolnosti koje su nas snasle.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 15:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Planina je napisao/la:
Otvaram zasebnu temu potaknut ovim postovima. Zašto ne postoji HercegBosanski identitet kod BiH Hrvata? Zašto se mi sami u Kifli ili drugdje ne izjašnjavamo kao ponosni HercegBosanci? Zašto imamo samo 20ak mikroidentiteta? Zašto je sramota reći ja HercegBosanac, moja HercegBosna, moja HRHB? Je li to dokaz da smo i sami prihvatili i potpali pod antiHB antiBiH Hrvati medijsku propagandu koja drma Kiflom i ispire mozak Kiflićima već 20+ godina? Po čemu smo onda bolji od njih? Zašto smo toliko šugavi?
Nadam se da ovo "HercegBosanski" ne koristiš kao zamjenu za hrvatski, valjda je jasno da je samo riječ o nekom srednjem identitetu koji bi se nalazio iznad mikroregionalnog, a ispod nacionalnog. Zašto ga nema? Pa republičke granice u YU uopće nisu bile relevantne. Čak i ove granice BiH, i cijeli ovaj okvir "zajedničke sudbine", gdje su granice prema RH dosta tvrđe, traje možda nekih 10ak godina. Nadoći će to, mada će dakako Posavina za neke svakodnevne stvari npr uvijek biti bliža susjednoj županiji u RH, nego Hercegovini, i obratno. A taj zajednički identitet vjerojatno kroz faks na Mostaru, zajedničke medije i političke stranke. Ti mikro identiteti još nisu rezultirali u jačanju nekih "autonomaških" ili regionalnih opcija. I u Posavini i srednjoj Bosni je bilo nekih pokušaja, ali se izjalovilo. Dakle, politički se ipak djeluje kroz zajednički okvir. U trenutcima kad mi se Pereci zgade preko svake mjere onda mislim kao zamjenski, jer mi se sve češće i češće čini da nismo nećemo i ne želimo biti isti narod. Ovako inače hladne glave, da, barem kao neki srednji identitet, Hrvat iz BiH, Herceg Bosanac, HRHB. Ne duvnjak livnjak varešak posavljak, to su Perecima strani pojmovi. Treba baš furati ovo HB i HRHB. Ali iz nekog razloga sve nas je to sramota reći. Po čemu ispada da nismo ništa bolji od Pereca jer smo i sami potpali pod istu medijsku propagandu i sramimo se Herceg Bosne, sramimo se NAS SAMIH. Jadno i žalosno... Nema veze što hercegovac nema ništa sa posavljakom, bit je da trebamo imati taj zajednički HRHB nastup u Kifli i drugdje a mi ga nemamo. Jednostavno HRHB je sotonizirana i to smo i sami prihvatili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 15:53 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: E imaš pored gimnazije u Duvnu baš nedavno nanovo uređenu srpskopravoslavnu crkvu a ima i nova na Mandinoj gradini. Ne znam jel.paroh stalno prisutan al doći će zbog tebe garant. I povedi obavezno kojeg Muslimana za svjedoka da bude baškl ko u Osmanlijsko vrijeme.
Novo ime ćeš sam odabrati ali ja predlažem Srboje. Imaš i ti novu džamiju u Mandinom Selu. Btw. ja sam prvi lajao i protiv jednog i protiv drugog, a neki drugi zemljaci su stajali u obranu novih nekatoličkih bogomolja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 15:56 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: HercegBosanac je samo arhaična verzija pojma Bosna i Hercegovina.
To je isto kad netko za sebe kaže da je ponosni Bosanac i Hercegovac. To je tako bilo prije HRHB. Sad je taj pojam vlasništvo BiH Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 16:09 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Identitet se veže za teritoriju. Obzirom da je Herceg Bosanska teritorija imaginaran/virtualni pojam teško, je odnosno nemoguce vezivati se za takve “konstrukcije”.
Najveća Alijina greška nije potpis s kojim je prodao Republiku. Nego priznavanje RS. Time je Srbima dozvolio da svoj identitet vezu za naziv entiteta. A ostala dva naroda su zakinuta. Ime RS trebalo je osporiti odmah.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 16:09 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 11:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
|
Hej bre spuštajte tenzije, vi ste Rvati sve drugo su lokaliteti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 16:12 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 11:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Identitet se veže za teritoriju. Obzirom da je Herceg Bosanska teritorija imaginaran/virtualni pojam teško, je odnosno nemoguce vezivati se za takve “konstrukcije”.
Najveća Alijina greška nije potpis s kojim je prodao Republiku. Nego priznavanje RS. Time je Srbima dozvolio da svoj identitet vezu za naziv entiteta. A ostala dva naroda su zakinuta. Ime RS trebalo je osporiti odmah. A kako bi se to provuklo? Ja ću ti reći: nikako. Dva naroda imaju svoj identitet i kulturu koja je građena stotinama godina i ti bi to kao zabranila. Kao da si u Podveležju rasla a ne u Beču.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Nepostojeći HercegBosanski identitet BiH Hrvata Postano: 18 tra 2022, 16:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Identitet se veže za teritoriju. Obzirom da je Herceg Bosanska teritorija imaginaran/virtualni pojam teško, je odnosno nemoguce vezivati se za takve “konstrukcije”.
Najveća Alijina greška nije potpis s kojim je prodao Republiku. Nego priznavanje RS. Time je Srbima dozvolio da svoj identitet vezu za naziv entiteta. A ostala dva naroda su zakinuta. Ime RS trebalo je osporiti odmah. Na tragu si nečega. Ukidanjem / unošenjem HRHB u FBiH + 20 godišnjom medijskom sotonizacijom pojmovi HRHB / HB su pokopani čak i među samim HB Hrvatima... Meni je ovo za plakat.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Tomba17 i 43 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|