|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Gubitak vlasti i fotelja za hdz bih, da li je to nas Bog konačno pogledao? Postano: 08 lip 2022, 00:21 |
|
|
Gotovo 30 godina na vlasti bez opozicije, glavna ispostava zagreba u bih, sve funkcije u njihovim rukama
bez opozicije bez medija bez protesta i bilo koga da im se susprostavi da udari drugačiju misao
svi gradovi pod njihovom kontrolom ogrezli u korupciji i nepotizmu, ništa korisno konkreno nisu napravili
bilo koja sfera života da se uzme sve je to dno ljestvice po bilo kojem pitanju,
glavni plan i program je status quo, i održavanje tala sa partnerima s mygurske strane,
masa poslova i dilova u dogovoru sa njima, neću da pišem ovdje, sve je jasno, da ne
započinjem o hdz poduzetnicima kakva je to sorta.
I na kraju najveća ironija, naravno da hrvati nisu bili u stanju da skinu ovu bulumentu i krimi džimi organizaciju
koza nostra u rangu mile đukanovića, već niko drugi do Šmit uz asistenciju mygura.
Ko bi rekao da će nas Bog pogledati i kako on djeluje na čudne načine.
Fala Biogu, kakav je to narod koji nema opoziciju i proteste revolucije na ulicama, tugica.
Šlag na tortu oni koji su uvijek na pogrešnoj strani forumski desniĆari plačkonje plaču za hdz foteljama
i kako neće moći nesmetano nastaviti handriti hrvatski narod i dalje, plaču i kukumaču hahhahahahhahhahahhahhah
U.Ž.I.V.A.M.
Hvala Šmitu i mygurima, plačkonjama i draganu odjeb!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Gubitak vlasti i fotelja za hdz bih, da li je to nas Bog konačno pogledao? Postano: 08 lip 2022, 00:21 |
|
|
Između Hercegbosne i nehercegbosanskih institucija ne može biti mira
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Gubitak vlasti i fotelja za hdz bih, da li je to nas Bog konačno pogledao? Postano: 08 lip 2022, 00:23 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Između Hercegbosne i nehercegbosanskih institucija ne može biti mira nemoš entitet dobit na guzove postovima na forumu, moraš otići u sarajevo na baščaršiju i zaderati se iz sve snage, ako se ljudi tamo slože dođi nazad pa ćemo vidjeti šta i kako.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Gubitak vlasti i fotelja za hdz bih, da li je to nas Bog konačno pogledao? Postano: 08 lip 2022, 00:24 |
|
|
Mislim da osjećaji protiv HDZ-a, našeg i zagrebačkog, u korpusu bh. Hrvata nikad nisu bili veći. Šta će iz tog ispast, vidit ćemo.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Gubitak vlasti i fotelja za hdz bih, da li je to nas Bog konačno pogledao? Postano: 08 lip 2022, 00:33 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Šlag na tortu oni koji su uvijek na pogrešnoj strani forumski desniĆari plačkonje plaču za hdz foteljama
i kako neće moći nesmetano nastaviti handriti hrvatski narod i dalje, plaču i kukumaču hahhahahahhahhahahhahhah
U.Ž.I.V.A.M.
Hvala Šmitu i mygurima, plačkonjama i draganu odjeb!! Evo neću cijelu noć da spavam radi hdz fotelja. Pa ja pljuljem po njima odkad su mi se spojile dvi tri vijuge u glavi. Ali to ne znači da ću likovat kada se gaženje hdzovaca pretvori u gaženje prava BiH Hrvata. A sjeb je upravo taj što te 2 stvari idu u paketu.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Gubitak vlasti i fotelja za hdz bih, da li je to nas Bog konačno pogledao? Postano: 08 lip 2022, 00:33 |
|
|
Koliko god smatrao HDZ nesposobnim i da im je jos davno bilo vrijeme da ih se makne s političke scene, jer su toliko lošeg napravili da se to ne može ni napisati... ipak sam ovdje na njihovoj strani. Ne zbog njih samih već zbog toga jer je ovdje u igri konstitutivnost. Da je situacija koliko toliko normalna i da im se nudi nekakva reorganizacija oni bi bili protiv jer im je na prvom mjestu vojska uhljeba. Igrom sudbine sada se to iskrižalo jedno s drugim i bore se koliko mogu. Mislim da su svjesni da im dolazi kraj bilo na ovakav grublji način protiv kojeg sam zbog nepoznanica sta nakon toga i kakva je politicka sudbina hrvatskog naroda u BiH, ili bilo da se BiH reorganizira tada bi ih narod kaznio, teško bi bili više u vlasti.
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Gubitak vlasti i fotelja za hdz bih, da li je to nas Bog konačno pogledao? Postano: 08 lip 2022, 00:41 |
|
|
Teško da hrvatski narod može se istisnuti iz okova HDZ-a, jer HDZ drži kompletan ekonomski, sigurnosni i društveni život u većinski hrvatskim općinama.
Moralo bi iza projekta okupljanja hrvatske opozicije stati jedno jako lice poput Milanovića i da se dobar dio sadašnje infrastrukture HDZ-a odvoji od centrale.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|