|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 68 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 15:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Čovjek je Iggy Pop politike. Sa siledžijama se mora ovako. Citat: Escobar: Moram reći da su nove sankcije prema Balkanu predviđene za one koji opstruišu politički, ali i prema onima koji imaju korist od toga.
Dodik: Jebe mi se za sankcije. To sam upoznao već. Ako hoćeš sa mnom razgovarati, nemoj mi prijetiti.
Escobar: To nije prijetnja, ovo je činjenica.
Dodik: Šta god vi uradili, uredu, to je vaša stvar, ali da se vratimo malo na ovu priču o retorici. To slušam već 20 godina, ovdje pokušavate od nas da napravite poslušne ljude koji samo treba da pričaju ono što vama odogovara, a u suštini, sve ovo što danas govorite da je problem u BiH – to ste vi napravili, to su vaše pogrešne politike, nisu naše …".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 15:51 |
|
|
Morao sam progooglati ko je ovaj majmun, zamijenio ga sa onim Palmerom. Toliko su bitni. Vidim muslimanska (i Martinina) heroina Maureen Cormack sad Hrvatskoj čestita na ogromnim uspjesima i uklanjanju viza za USA. Za plaću ti trećerazredni svašta mlate i u svaku ulogu se unesu. I ja bih, dobra je to plaća a malo se radi.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:06 |
|
|
Sad poredite njega sa bezmudim Bakirom koji strancima kao papiga ponavlja, "Komšić se neće složiti sa tim". Bakir zna da laže, stranac preko puta stola zna da Bakir laže. Mislim, kakva korist ? Gubiš sam sebi vrijeme. Kako vrijeme prolazi sve više iritiraš ljude jer niko ne voli laganja.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:15 |
|
|
Dodik car, opsovao nekom Amerikancu. Duševna hrana za Srbe i one koji se tako osjećaju.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:18 |
|
|
BBC, mislim stvaaarno...
Umetnost je kad za jaku vest pronadjes vec postojecu temu, a ne da od svake banalnosti pravis novu temu...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:19 |
|
|
Kad se ovo dogodilo pa da bi bila svakidašnja tema ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Kad se ovo dogodilo pa da bi bila svakidašnja tema ? Pa dogodilo se da je Dodik odbio da pruzi ruku Kormakovoj, npr. A ima mnogo izjava u kojima pokazuje da ne postuje zapadnjake. Mislim, sta se ima reci na ovu vest, osim "Bravo, neka si im rekao, to legendo..." i sl? Prosto, nema materijala za analize koje bi temu ucinile zivom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:28 |
|
|
Preskoči ako te ne zanima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: BBC je napisao/la: Kad se ovo dogodilo pa da bi bila svakidašnja tema ? Pa dogodilo se da je Dodik odbio da pruzi ruku Kormakovoj, npr. A ima mnogo izjava u kojima pokazuje da ne postuje zapadnjake. Mislim, sta se ima reci na ovu vest, osim "Bravo, neka si im rekao, to legendo..." i sl? Prosto, nema materijala za analize koje bi temu ucinile zivom. Hoćeš reći da je Amerika odavno pala kurcu za uši. Ko bi rekao od onakve sile 90ih... Zna njega Mile dobro, Gabi je žario i palio Banja Lukom 90ih. Tad se Amere moralo slušati. Njjihova riječ je značila nešto. Sad su grupa budala.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:30 |
|
|
BBC je napisao/la: Preskoči ako te ne zanima. Mojne da se ljutis, ja tebe i dalje volim... Ali ipak mislim da Novomvremenu i tebi treba zabraniti da otvarate teme.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: BBC je napisao/la: Preskoči ako te ne zanima. Mojne da se ljutis, ja tebe i dalje volim... Ali ipak mislim da Novomvremenu i tebi treba zabraniti da otvarate teme. A vidi gospodina aleksija i njegovih tema: Hrvatska metodologija Vasi smrtni gresi?! Istorija Regiona u igranoj filmskoj produkciji Krstenje forumskih bezboznika! "Zlatna milijarda", moralni aspekt
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mojne da se ljutis, ja tebe i dalje volim... Ali ipak mislim da Novomvremenu i tebi treba zabraniti da otvarate teme. A vidi gospodina aleksija i njegovih tema: Hrvatska metodologija Vasi smrtni gresi?! Istorija Regiona u igranoj filmskoj produkciji Krstenje forumskih bezboznika! "Zlatna milijarda", moralni aspekt Pa to su sve dubokoumne teme. One imaju potencijal za veliku diskusiju, ali je problem sto nema mnogo forumasa sa potencijalom da ucestvuju u njima! Mnogo su smislenije od tvojih tima "Dodik pustio goluba pred Inckom". Uostalom, ja i ne otvaram teme tako cesto.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 16:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A vidi gospodina aleksija i njegovih tema: Hrvatska metodologija Vasi smrtni gresi?! Istorija Regiona u igranoj filmskoj produkciji Krstenje forumskih bezboznika! "Zlatna milijarda", moralni aspekt Pa to su sve dubokoumne teme. One imaju potencijal za veliku diskusiju, ali je problem sto nema mnogo forumasa sa potencijalom da ucestvuju u njima! Mnogo su smislenije od tvojih tima "Dodik pustio goluba pred Inckom". Uostalom, ja i ne otvaram teme tako cesto. Sreća da ne otvaraš inače bi otjerao sve nas koje zanima politika a privukao psihičke bolesnike, propalice, bivše narkomane i lapo-lapo bulababe.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 17:24 |
|
|
Dodik rekao da više voli jesti ruska *** nego američku tortu. Pajac je pajac. Iza ledja Rusija, pa pajaco razmišlja po onoj standardnoj: Nas i Rusa , dvjesto miliona. Vidim da na forumu ima i poneki Hrvat sa antiameričkim stavovima. Koja perverzija, mama mia! Koja nezahvalnost! Amerika je i dalje prva sila svijeta, mislim na sve ono što predstavlja i što ima. Nije neka navala useljavanja u Rusiju i Kinu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 17:38 |
|
|
Baš ste se vi najeli "američke torte". Najsiromašnija "nacija" Europe. Bili i ostali nevjerojatni glupani.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 17:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Čovjek je Iggy Pop politike. Sa siledžijama se mora ovako. Citat: Escobar: Moram reći da su nove sankcije prema Balkanu predviđene za one koji opstruišu politički, ali i prema onima koji imaju korist od toga.
Dodik: Jebe mi se za sankcije. To sam upoznao već. Ako hoćeš sa mnom razgovarati, nemoj mi prijetiti.
Escobar: To nije prijetnja, ovo je činjenica.
Dodik: Šta god vi uradili, uredu, to je vaša stvar, ali da se vratimo malo na ovu priču o retorici. To slušam već 20 godina, ovdje pokušavate od nas da napravite poslušne ljude koji samo treba da pričaju ono što vama odogovara, a u suštini, sve ovo što danas govorite da je problem u BiH – to ste vi napravili, to su vaše pogrešne politike, nisu naše …". Hajd sve inekako, ali to da se ti furas na Iggya, pa to je za mene ko snijeg u julu, seceru.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 17:50 |
|
|
Malo sirovo, ali ipak je ovo Balkan. Ja bi to malo drugačije odradio. Pitao bi druga Eskobara zašto se Amerika odcijepila od Velike Britanije, i to krvavim ratom i pod ekonomskom blokadom? Zašto nisu odustali od slobode a zauzvrat spustili embargo i ne riskirali sankcije i crne liste? I onda bi ga samo gledao kako se vrti kao posran golub…
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 17:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa to su sve dubokoumne teme. One imaju potencijal za veliku diskusiju, ali je problem sto nema mnogo forumasa sa potencijalom da ucestvuju u njima! Mnogo su smislenije od tvojih tima "Dodik pustio goluba pred Inckom". Uostalom, ja i ne otvaram teme tako cesto. Sreća da ne otvaraš inače bi otjerao sve nas koje zanima politika a privukao psihičke bolesnike, propalice, bivše narkomane i lapo-lapo bulababe. Novovrijeme, stara budala! Lapo-lapo ti je poručila u stilu šefa:J..e mi se šta takav mamlaz misli! Tebe zanima politika!??? Šta ti znaš o politici i šta si koga naučio, ukazao na nešto, objasnio...? Ništa! Samo ja, moj šef, partija, moj šef, crljena knjižica, sila, psovke... Bot iz bukvara! Loš bot! Aleksiju možeš samo da pljuneš pod prozor, a on da te popiša s tog istog prozora! Aleksije ima stila kada piše, pametan, opšte-obrazovan, komunikativan, duhovit... Bula bi za tebe rekla:,,Rohan,,!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 18:13 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sreća da ne otvaraš inače bi otjerao sve nas koje zanima politika a privukao psihičke bolesnike, propalice, bivše narkomane i lapo-lapo bulababe.
Novovrijeme, stara budala! Lapo-lapo ti je poručila u stilu šefa:J..e mi se šta takav mamlaz misli! Tebe zanima politika!??? Šta ti znaš o politici i šta si koga naučio, ukazao na nešto, objasnio...? Ništa! Samo ja, moj šef, partija, moj šef, crljena knjižica, sila, psovke... Bot iz bukvara! Loš bot! Aleksiju možeš samo da pljuneš pod prozor, a on da te popiša s tog istog prozora! Aleksije ima stila kada piše, pametan, opšte-obrazovan, komunikativan, duhovit... Bula bi za tebe rekla:,,Rohan,,! Mrš Bulo!
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 18:13 |
|
|
Ovo zaslužuje posebnu vest, jer se pokazuje da Ameri RS ne nude bukvalno ništa osim sankcija i neprijateljstva. Dok su u slučaju Hrvata i Muslimana spremni da godinama traže kompromis, poluustupke za obe strane, pozivaju ih na dijalog i pomirenja, Srbima odmah prete sankcijama ako se ne pokore pred Muslimanima. Dodikov odgovor je adekvatan, trebao je samo da doda na kraju "DŽUKELO JEDNA ZLOČINAČKA" i da mu zapreti učlanjivanjem u ODKB i konfederacijom sa Rusijom ukoliko od pretnji pređu na veći nivo destrukcije RS.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 18:20 |
|
|
karadzic je napisao/la: Ovo zaslužuje posebnu vest, jer se pokazuje da Ameri RS ne nude bukvalno ništa osim sankcija i neprijateljstva. A mi to kao ne znamo. Bombardovala su nas ***. Ali ipak moraćemo jednog dana i sa njima sjesti za sto, kad neko normalan tamo pobjedi na izborima. Htjeli nehtjeli mora se biti dobar sa svih 5 članica Savjeta bezbjednosti UN.
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 18:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Baš ste se vi najeli "američke torte". Najsiromašnija "nacija" Europe. Bili i ostali nevjerojatni glupani. I dalje ćemo jesti američku tortu ako se ja pitam. Ti jedi ono što ti Rusi serviraju. Ali, nisu ti Rusi pomogli da dobiješ državu. Zna se ko je odigrao presudnu ulogu. Velika je greška vjerovati da Dodik, Srbija i Rusija pomažu i mogu pomoći Hrvatima u BiH. Fatalna greška.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 18:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: karadzic je napisao/la: Ovo zaslužuje posebnu vest, jer se pokazuje da Ameri RS ne nude bukvalno ništa osim sankcija i neprijateljstva. A mi to kao ne znamo. Bombardovala su nas ***. Ali ipak moraćemo jednog dana i sa njima sjesti za sto, kad neko normalan tamo pobjedi na izborima. Htjeli nehtjeli mora se biti dobar sa svih 5 članica Savjeta bezbjednosti UN.[/quote Vidi ovog politikologa? Htjeli ne htjeli! Savet bezbednosti UN ima 15 članica od kojih je pet stalnih - Francuska, Velika Britanija, SAD, Kina i Rusija, a 10 se bira na period od dve godine, ali tako da se svake godine zamenjuje po pet članica. Nestalne članice biraju se po regionalnom principu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik poručio Gabrielu Escobaru: Jebe mi se za sankcije Postano: 01 lis 2021, 18:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A mi to kao ne znamo. Bombardovala su nas ***. Ali ipak moraćemo jednog dana i sa njima sjesti za sto, kad neko normalan tamo pobjedi na izborima. Htjeli nehtjeli mora se biti dobar sa svih 5 članica Savjeta bezbjednosti UN.[/quote Vidi ovog politikologa? Htjeli ne htjeli! Savet bezbednosti UN ima 15 članica od kojih je pet stalnih - Francuska, Velika Britanija, SAD, Kina i Rusija, a 10 se bira na period od dve godine, ali tako da se svake godine zamenjuje po pet članica. Nestalne članice biraju se po regionalnom principu. Vidi bule šta zna! Jebote što si pametna. Nismo znali hvala što si pojasnila. Aj sad oklagiju i razvijaj pitu po podu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|