|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aspirin
|
Naslov: Zašto je HDZ BiH vjerska katolička stranka? Postano: 09 svi 2023, 11:03 |
|
|
|
Zbilja - zašto je HDZ BiH isključiva vjerska i katolička stranka???
Detaljno sam pregledao sastav sve i jednog organa stranke,te dužnosnika, i nisam našao niti jednu osobu "muslimanskog" imena, pa čak ni ljude koji se osjećaju Hrvatima. Ima par prezimena koja nisu tipična za katolički krug i to je sve. Tu je i Sanja, i to je to.
Dobro bi bilo da se odluče, jesu li političko krilo Rimo-Katoličke Crkve u BiH ili su stranka. Pa nije vrijeme inkvizicije valjda ...
Čuo sam i od više ljudi koji su pokušali da se učlane da nije moguće biti ni običan član ako nisi iz katoličkog kruga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Zašto je HDZ BiH vjerska katolička stranka? Postano: 09 svi 2023, 11:18 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
|
Tako je bosanska kraljica Katarina odlučila. Poštuje se naslijeđe i tradicija.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zašto je HDZ BiH vjerska katolička stranka? Postano: 09 svi 2023, 11:24 |
|
|
Aspirin je napisao/la: Zbilja - zašto je HDZ BiH isključiva vjerska i katolička stranka???
Detaljno sam pregledao sastav sve i jednog organa stranke,te dužnosnika, i nisam našao niti jednu osobu "muslimanskog" imena, pa čak ni ljude koji se osjećaju Hrvatima. Ima par prezimena koja nisu tipična za katolički krug i to je sve. Tu je i Sanja, i to je to.
Dobro bi bilo da se odluče, jesu li političko krilo Rimo-Katoličke Crkve u BiH ili su stranka. Pa nije vrijeme inkvizicije valjda ...
Čuo sam i od više ljudi koji su pokušali da se učlane da nije moguće biti ni običan član ako nisi iz katoličkog kruga. Koliko si puta na izborima glasao za HDZ BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto je HDZ BiH vjerska katolička stranka? Postano: 09 svi 2023, 12:21 |
|
|
Aspirin je napisao/la: Zbilja - zašto je HDZ BiH isključiva vjerska i katolička stranka???
Čuo sam i od više ljudi koji su pokušali da se učlane da nije moguće biti ni običan član ako nisi iz katoličkog kruga. To od njih traži njihovo glasačko tijelo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1416 of 2558 - 55.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zašto je HDZ BiH vjerska katolička stranka? Postano: 09 svi 2023, 12:26 |
|
|
Čuo sam i od više ljudi koji su pokušali da se učlane da nije moguće biti ni običan član ako nisi iz katoličkog kruga. Hrvati bi da glasaju za vjersku stranku a da muslimani glasaju za multietnicne, zaista smijesno i licemjerno. Dodao bi da je hdz sem sto je vjerska stranka ujedno i kriminalna, u rangu sda.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|