Naslov: Stanivuković stvara kaotično stanje u BL koje može prerasti u nemire
Postano: 08 pro 2024, 23:16
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Naslov: Re: Stanivuković stvara kaotično stanje u BL koje može prerasti u nemire
Postano: 08 pro 2024, 23:17
Loša kopija Slobe iz 1988.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Ja čekam da bošnjaci ovo iskoriste za ukidanje entiteta RS.
Kažu da bi ukidali pa valjda je sada prilika.
Umjesto toga pročitao sam komentar Rame Isaka koji daje podršku Stanivukoviću.
Razbolio se četnik pa im valja i početnik
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Naslov: Re: Stanivuković stvara kaotično stanje u BL koje može prerasti u nemire
Postano: 11 pro 2024, 13:06
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2499 Lokacija: Hrvatinićev grad
Ne znam što ih ova raspodjela PDV-a nagnala na ovakvu aktivnost, njega i onog gradonačelnika Bijeljine. Izgleda da su čvrsto odlučili da svoje stranke pretvore u strogo lokalne. Sretno.
_________________ ...and these villages of yours...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.