|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 26 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
 |
Naslov: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 07 srp 2023, 15:44 |
|
|
Citat: Dok muftija brani izgradnju Kazališta - u Pozorištu organizirana svečanost na kojoj se slavilo ubijanje Hrvata u Bijelom Polju https://pogled.ba/kolumne/dok-muftija-b ... tid=Zxz2cZ
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 11:47 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 595 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Odlično po nas 
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 12:31 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 13:14 |
|
|
Lebowski je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/trojica-mladica-u-mostaru-napali-oca-i-sina-spanske-turiste-zbog-dresa-reprezentacije-bih/230714051
Kakve budaletine tamo žive. Na kliksu svaki dan opsadno stanje i rat, smanji kliks i ukljuci mozak, prosetaj slobodno zapadnim mostarom nista ti nece biti, stotine bosnjaka u istom rade bez ikakvih problema. Zalosno je sta vam mediji rade. Fuuuj.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 13:23 |
|
|
Citat: SPOMEN-OBILJEŽJE "OSMICA" Schmidt u Vitezu odao počast ubijenoj djeci: Dužnost je da čuvamo sjećanje i gradimo budućnost Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt danas je pojestio spomen-obilježje "Osmica" u Vitezu i odao počast za osmero hrvatske djece ubijene od granate dok su se igrale napolju. Kako su saopštili iz OHR-a, Schmidt je naglasio da je naša dužnost da čuvamo sjećanje i gradimo budućnost. "Visoki predstavnik je posjetio spomen-obilježje "Osmica" i odao počast za osmero hrvatske djece ubijene od granate dok su se igrala u Vitezu, juna 1993. Dužnost nam je da čuvamo sjećanje i gradimo budućnost u kojoj će se djeca svih nacionalnosti slobodno igrati bez straha od nasilja", saopšteno je iz OHR-a.  Podsjećamo, u naselju Podgradina 10. juna 1993. godine, oko 20:45 sati doletjela je navođena granata s položaja Armije BiH, kalibra 120 mm i pala dva metra od 14-ero djece u igri. Kako i treba, da se nikad ne zaboravi.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 17:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljin ... /230714107Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 17:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27156 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Sad ja baš htio postaviti link o tomu. Neshvatljivo... Na današnjoj 15. sjednici Gradskog vijeća Čapljine, a na prijedlog vijećnika Ethema Šalde (DF), Čapljina je dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida. Naime, prvobitni prijedlog Šalde bio je da se ulica nazove Srebrenička ulica, ali na inicijativu i amandman hrvatskih zastupnika iz opozicije, podržanu od HDZ-ove većine i kluba SDA, jednoglasno je usvojen ovakav naziv - Ulica žrtava srebreničkog genocida.Inače, radi se o dijelu Zrinjsko-Frankopanske ulice, koji je preimenovan u znak poštovanja prema žrtvama Srebrenice.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 17:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Sad ja baš htio postaviti link o tomu. Neshvatljivo... Na današnjoj 15. sjednici Gradskog vijeća Čapljine, a na prijedlog vijećnika Ethema Šalde (DF), Čapljina je dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida. Naime, prvobitni prijedlog Šalde bio je da se ulica nazove Srebrenička ulica, ali na inicijativu i amandman hrvatskih zastupnika iz opozicije, podržanu od HDZ-ove većine i kluba SDA, jednoglasno je usvojen ovakav naziv - Ulica žrtava srebreničkog genocida.Inače, radi se o dijelu Zrinjsko-Frankopanske ulice, koji je preimenovan u znak poštovanja prema žrtvama Srebrenice. Bobo cestitam, kako planiras proslaviti?
|
|
Vrh |
|
 |
ronhilllol
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 18:10 |
|
|
HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Tko želi da mu se tako zove ulica? Mislim, "Srebrenička ulica" ili "Ulica Srebreničkih žrtava" je okej, ali ovo je baš za pokvarit apetit. 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 20:58 |
|
|
Još jedan UZP.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Junak
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 21:58 |
|
|
HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Dok mi odajemo pocast, oni nam se smiju u facu dok ruse nase spomenike poginulima, odbijaju priznati zlocine nad Hrvatima i medijski nas blokiraju. Pozdrav Komsicu Zato i jesmo izbrisani iz te Bosne 
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=55n1fGVjHEk
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 23:03 |
|
|
ronhilllol je napisao/la: HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Tko želi da mu se tako zove ulica? Mislim, "Srebrenička ulica" ili "Ulica Srebreničkih žrtava" je okej, ali ovo je baš za pokvarit apetit.  Musliman je podnio prijedlog da se zove srebrenicka ulica, ali hrvat je ulozio prigovor i zatrazio da se zove zrtava genocida. Dakle ono sto se ni musliman nije usudio, inace to su sve HOSovci.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 23:06 |
|
|
Junak je napisao/la: HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Dok mi odajemo pocast, oni nam se smiju u facu dok ruse nase spomenike poginulima, odbijaju priznati zlocine nad Hrvatima i medijski nas blokiraju. Pozdrav Komsicu Zato i jesmo izbrisani iz te Bosne  U hrvatskom narodu ima podjela izmedju Hosovaca i onih koji to nisu, koji je omjer ne znam, ali udio Hosovaca je znacajan, imaju oni svoje pipke i u hdzu, ne samo hspu i oporbi(imas ih i na forumu, vecina moderatora su Hosovci), to je tako kroz povijest, nista se tu znacajno nije promjenilo. Sta te ovo cudi jel?, a ne cudi te da su potpisali da ukinu svoj entitet i da udju u zanednicu sa narodom koga je 4puta vise i koji te mrzi 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 14 srp 2023, 23:09 |
|
|
novem je napisao/la: Još jedan UZP. U cp ulica u mostaru sirena, i djeluje kao udruzeni poduhvat 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 07:59 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Vrijeme je za Specijalnu vojnu operaciju deustašizacije Čapljine.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 09:12 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ronhilllol je napisao/la: Tko želi da mu se tako zove ulica? Mislim, "Srebrenička ulica" ili "Ulica Srebreničkih žrtava" je okej, ali ovo je baš za pokvarit apetit.  Musliman je podnio prijedlog da se zove srebrenicka ulica, ali hrvat je ulozio prigovor i zatrazio da se zove zrtava genocida. Dakle ono sto se ni musliman nije usudio, inace to su sve HOSovci. Kratki rezime sjednice OV Čapljina: HOSovac: - Hoćete naziv Srebrenička ulica a ne smeta vam partizanski spomenik u gradu!!? Mujo: - Ja sam partizan. Moji su svi bili na pravoj srani a ne na vašoj! Ti si sigurno nacrtao ono slovo U na spomeniku Ustašo! HOSovac: - Ne samo da ću glasovati za vaš prijedlog nego predlažem da se ulica zove Ulica srbočetničkih žrtava srebreničkog velegenocida! Eto vam sad!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 10:09 |
|
|
Dodrinaši najviše vole muslimane koji su bili u četnicima i partizanima, i ostali lokalno bliski sa Srbima.
A Hrvatima broje koji je djed bio udbaš, komunjara, partizan...
|
|
Vrh |
|
 |
Shchepo
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 10:10 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 600 Lokacija: Heronville
|
OV Capljina je skup nevidenih idiota.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 13:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42646 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naravno da u Čapljini nema ulice briševskih ili posavskih žrtava ali eto ima srebreničkih. I naravno da takvo nešto neće izglasati u ov Bugojno ili Travnik.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 13:24 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6776 Lokacija: Izvan sebe
|
ronhilllol je napisao/la: HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Tko želi da mu se tako zove ulica? Mislim, "Srebrenička ulica" ili "Ulica Srebreničkih žrtava" je okej, ali ovo je baš za pokvarit apetit.  Posebno sto se desava u stolnom gradu. Hrvati su tamo potpuno poludili ili su glupi.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 13:27 |
|
|
Junak je napisao/la: HHerceg je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/capljina-dobila-ulicu-zrtava-srebrenickog-genocida/230714107 Čapljina dobila Ulicu žrtava srebreničkog genocida --- Dobro je živo ovo pleme. Dok mi odajemo pocast, oni nam se smiju u facu dok ruse nase spomenike poginulima, odbijaju priznati zlocine nad Hrvatima i medijski nas blokiraju. Pozdrav Komsicu Zato i jesmo izbrisani iz te Bosne  Tacno i jos lizemo ruku nasim koljacimai krvnim neprijateljima. Treba stolni preseliti recimo u Vitez ili Travnik, naravno sve institucije hrvatskog naroda. Treba od mostara napraviti neku sporednu hrvatsku kasabu, na proputvanju prema moru.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 13:31 |
|
|
Robi je sumljiv, stalno siri dezinformacije da je federacija nasa. To je opasno. Treba imati svoj entitet na 50% tzv federacije i odvojiti se od dodrinasa.
|
|
Vrh |
|
 |
listopad
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 17:42 |
|
|
Prijedlog došao od Vidićeve oporbe, tj. neovisnog vijećnika iz Višića kojem je gradonačelnik financirao i još uvijek financira rad kako bi uništio stvarnu oporbu, a imao svoju "oporbu". Inače obojica su poznati po gradu više po opojnim supstancama nego političkoj pismenosti, tako da vas što se Čapljine tiče ništa ne treba iznenađivati. Lik koji je iznio prijedlog ne radi ništa mimo znanja gradonačelnika.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 15 srp 2023, 22:12 |
|
|
listopad je napisao/la: Prijedlog došao od Vidićeve oporbe, tj. neovisnog vijećnika iz Višića kojem je gradonačelnik financirao i još uvijek financira rad kako bi uništio stvarnu oporbu, a imao svoju "oporbu". Inače obojica su poznati po gradu više po opojnim supstancama nego političkoj pismenosti, tako da vas što se Čapljine tiče ništa ne treba iznenađivati. Lik koji je iznio prijedlog ne radi ništa mimo znanja gradonačelnika. Ta čapljinska oporbena trojka, nekoć su imali listu "Čapljina u srcu", pa „Za Čapljinu jednaku za sve“... mijenjali su to više puta, je poznata po tomu što bili čak pristupili HRSu. Znači oni su formalno bili u toj stranci. A i nisu bili jer je Raga iste proglasio da nisu baš u HRS, tj da nije legalno utemeljen općinski odbor. A opet uđe u županijsku skupštinu jedan iz njihovog kruga sa liste HRSa... ?? Koji je to kaos da te Bog sačuva. NEOVISNA LISTA „Za Čapljinu jednaku za sve“ PRISTUPILA HRS-u https://hrsbih.org/neovisna-lista-za-ca ... ila-hrs-u/U Čapljini utemeljen Gradski odbor Hrvatske Republikanske Stranke (HRS) https://caportal.net/2023/03/27/u-caplj ... ranke-hrs/U Čapljini nije bilo nikakvog utemeljenja gradskog odbora HRS-a Čapljina https://www.jabuka.tv/u-capljini-nije-b ... -capljina/Uglavnom, iza ove promjene naziva ulice stoji gradonačelnik Vidić, to je jasno.
|
|
Vrh |
|
 |
listopad
|
Naslov: Re: Događanja u Herceg-Bosni Postano: 16 srp 2023, 00:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: listopad je napisao/la: Prijedlog došao od Vidićeve oporbe, tj. neovisnog vijećnika iz Višića kojem je gradonačelnik financirao i još uvijek financira rad kako bi uništio stvarnu oporbu, a imao svoju "oporbu". Inače obojica su poznati po gradu više po opojnim supstancama nego političkoj pismenosti, tako da vas što se Čapljine tiče ništa ne treba iznenađivati. Lik koji je iznio prijedlog ne radi ništa mimo znanja gradonačelnika. Ta čapljinska oporbena trojka, nekoć su imali listu "Čapljina u srcu", pa „Za Čapljinu jednaku za sve“... mijenjali su to više puta, je poznata po tomu što bili čak pristupili HRSu. Znači oni su formalno bili u toj stranci. A i nisu bili jer je Raga iste proglasio da nisu baš u HRS, tj da nije legalno utemeljen općinski odbor. A opet uđe u županijsku skupštinu jedan iz njihovog kruga sa liste HRSa... ?? Koji je to kaos da te Bog sačuva. NEOVISNA LISTA „Za Čapljinu jednaku za sve“ PRISTUPILA HRS-u https://hrsbih.org/neovisna-lista-za-ca ... ila-hrs-u/U Čapljini utemeljen Gradski odbor Hrvatske Republikanske Stranke (HRS) https://caportal.net/2023/03/27/u-caplj ... ranke-hrs/U Čapljini nije bilo nikakvog utemeljenja gradskog odbora HRS-a Čapljina https://www.jabuka.tv/u-capljini-nije-b ... -capljina/Uglavnom, iza ove promjene naziva ulice stoji gradonačelnik Vidić, to je jasno. Čapljina u srcu su Čapljinska neovisna stranka Pere Previšića iz HNSa, nije to ista ekipa. Radi njih i HRSa se i oformila Za Čapljinu jednaku za sve da Vidić opet bude načelnik i da ima većinu. Lik koji je ovo predlagao je Jurković koji je Vidićev bandit poznat po reketu u Čapljini. Njega i ekipu je Smiljan Vidić pokušao ugurat u HRS da ih razjebu u HNŽ za izbore pa im nije pošlo za rukom. Inače lik radi u Pošti gdje ga je uposlio Pero Knežević predsjedavajući gradskog vijeća koji je direktor tamo, tako da si u pravu 100% da je ovo maslo Smiljana Vidića.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|