|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NikolaZagreb
|
Naslov: Zašto su hdz-ovci bezlični Postano: 15 svi 2025, 00:26 |
|
|
Evo gledam emisiju odbrojavanje i ovog hdzeovca kojeg samaraju islamisti i kojovic lazima oko izbornog zakona,ovaj suti mora ga Srbin branit,toliko je sve cisto da bi im ja kao laik zacepio usta,ovaj gleda u pod.I tako hrpa emisija,stvarno se čovjek pita jel zele oni rjesiti izborni zakon
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Zašto su hdz-ovci bezlični Postano: 15 svi 2025, 02:08 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Evo gledam emisiju odbrojavanje i ovog hdzeovca kojeg samaraju islamisti i kojovic lazima oko izbornog zakona,ovaj suti mora ga Srbin branit,toliko je sve cisto da bi im ja kao laik zacepio usta,ovaj gleda u pod.I tako hrpa emisija,stvarno se čovjek pita jel zele oni rjesiti izborni zakon Nema tu više nekog kapaciteta jer se napreduje po rodbinskoj liniji, tu i tamo neko kumstvo tako da je selekcija nikakva. Stranku na okupu drži gospodin Dragan koji kao da je svjestan gdje će stranka otic ako isti napusti kormilo. Naravno čast izuzecima kojih je sve manje
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto su hdz-ovci bezlični Postano: 15 svi 2025, 10:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26716 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
NikolaZagreb je napisao/la: Evo gledam emisiju odbrojavanje i ovog hdzeovca kojeg samaraju islamisti i kojovic lazima oko izbornog zakona,ovaj suti mora ga Srbin branit,toliko je sve cisto da bi im ja kao laik zacepio usta,ovaj gleda u pod.I tako hrpa emisija,stvarno se čovjek pita jel zele oni rjesiti izborni zakon Kako skaču na njega i muslimani i Alijini Srbi i voditeljica. Negdje od 15:00 -20:00
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Zašto su hdz-ovci bezlični Postano: 15 svi 2025, 11:50 |
|
|
Diablo je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Evo gledam emisiju odbrojavanje i ovog hdzeovca kojeg samaraju islamisti i kojovic lazima oko izbornog zakona,ovaj suti mora ga Srbin branit,toliko je sve cisto da bi im ja kao laik zacepio usta,ovaj gleda u pod.I tako hrpa emisija,stvarno se čovjek pita jel zele oni rjesiti izborni zakon Nema tu više nekog kapaciteta jer se napreduje po rodbinskoj liniji, tu i tamo neko kumstvo tako da je selekcija nikakva. Stranku na okupu drži gospodin Dragan koji kao da je svjestan gdje će stranka otic ako isti napusti kormilo. Naravno čast izuzecima kojih je sve manje Sjećam se kada smo u osnovnoj školi učilil Indiju iz Geografije, posebno mi je u sjećanju ostala upamćena jedna rečenica: "Napredak indijskog društva usporava podjela indijskog društva na kaste"  Teško je u jednoj takvoj kastinskoj atmosferi imati bilo što kvalitetno, pogotovo za politiku ili medije gdje nužno provesti kvalitetnu selekciju svih pripadnika naroda kojeg predstavljaš, a ne samo članova tvoje kaste.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zašto su hdz-ovci bezlični Postano: 15 svi 2025, 13:14 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Sjećam se kada smo u osnovnoj školi učilil Indiju iz Geografije, posebno mi je u sjećanju ostala upamćena jedna rečenica: "Napredak indijskog društva usporava podjela indijskog društva na kaste" Meni se to o "kastama" isto urezalo u pamćenje iz školski dana, sjećam se kako sam pomislio koji debili nije ni čudno da su šljam Svijeta.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|