|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 140 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor
|
Naslov: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 22 stu 2023, 22:21 |
|
|
Benjamina Karić: 'Jučer sam bila primorana podnijeti prijavu FUP-u...'Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić objavila je kako je protiv potpredsjednika Zrinjskog Amira Gross Kabirija podnijela krivičnu prijavu Federalnoj upravi policije. Objavu Benjamine Karić na platformi X.com prenosimo u cijelosti: Jučer sam bila primorana podnijeti prijavu Federalnoj upravi policije protiv predsjednika Abraham grupe i izvršnog direktora Aluminija Amira Gross Kabirija. Naime, već nekoliko mjeseci žrtva sam konstantnog i skoro svakodnevnog uznemiravanja od strane pomenute osobe. Sa pozicije gradonačelnice uradila sam sve što je u mojoj moći u borbi protiv svake vrste nasilja, posebno nad ženama, ali postala sam žrtva istog. Meta ovog čovjeka postala sam onog trenutka kada nisam dozvolila da se za potrebe obilježavanja Dana države Izrael prekrije ploča na Vijećnici te na još nekoliko zahtjeva koje sam smatrala provokativnim, iako sam sve ostalo bila spremna ustupiti. Napadi su postali brutalniji u trenutku ikada sam javno osudila ubijanje nedužnih civila u Palestini, ali i ubijanje nedužnih civila u Izraelu. Od toga dana Amir Gross Kabiri što javno, što tajno- u inbox mojih društvenih mreža šalje fotografije ubijene djece, optužuje me da podržavam Hamas, osuđuje moju osudu ubijanja nedužnih u Gazi. Svojim objavama motiviše i poziva svoje pristalice da rade isto što i on. Videa i fotografije brutalnih ubistava i zlostavljanja dijeli i šalje meni lično uz poruke koje sam shvatila kao prijetnju po sigurnost ne samo mene lično, već i moje porodice, poručujući mi u njima da će mi 'historija suditi vrlo brzo', te da mi se moji stavovi 'neće oprostiti' itd. Nisam imala namjeru reagovati na način na koji sam reagovala, ali nakon sve učestalijih poruka Kabirija osjećala sam se ugroženo, uplašeno, najviše za moje trogodišnje dijete, te sam podnijela prijavu. Pored prijave Federalnoj upravi policije, podnijeću i tužbu za klevetu. Zahvaljujem se stručnim licima iz FUP-a koji su postupili profesionalno i u domenu svojih mogućnosti poduzeli sve potrebne radnje. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ium=Uvod_1
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 11:44 |
|
|
Kabiri prestani im financirati SFF i ostale gluposti!
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 11:54 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Meta ovog čovjeka postala sam onog trenutka kada nisam dozvolila da se za potrebe obilježavanja Dana države Izrael prekrije ploča na Vijećnici te na još nekoliko zahtjeva koje sam smatrala provokativnim, Zna li netko kakva je to ploča na vijećnici koju bi Izraelci htjeli prekriti za proslavu dana Izraela? Je li to nešto iz doba WW2 i handžar divizije, ili novije, možda nešto u vezi s Iranom?
|
|
Vrh |
|
|
Pilum23
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 12:18 |
|
|
Bura u čaši vode. Zaboli nekoga i za nju i za njega. Likovi opsjednuti samopromocijom u Instagram vremenu. Tema za dalje zaglupljivanje i zamajavanje javnosti. Ne pratim.
|
|
Vrh |
|
|
Boriso
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 12:45 |
|
|
A i ovaj Kabiri misli kako ima posla s pravom Židovkom i ne shvaća ulogu halal manjinaca u Sarajevu kao i mnogi obmanuti stranci.
|
|
Vrh |
|
|
Boriso
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 12:46 |
|
|
Odavno islamizirana Karićka se pred strancima šepuri židovskim backgroundom i prodaje priče o tolerantnosti u muslimanskom Sarajevu, a zauzvrat od Bošnjaka dobiva sigurnost i položaj. Oportunistička izopačena simbioza koju Kabiriu još nitko nije objasnio.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 13:01 |
|
|
Boriso je napisao/la: Odavno islamizirana Karićka se pred strancima šepuri židovskim backgroundom i prodaje priče o tolerantnosti u muslimanskom Sarajevu, a zauzvrat od Bošnjaka dobiva sigurnost i položaj. Oportunistička izopačena simbioza koju Kabiriu još nitko nije objasnio. Židovski Komšić, ukratko. I on je imao svoju fazu ulagivanja nekim političkim akterima iz Hrvatske dok nije "dozreo". Evo i ona zrije.
_________________ Zabraniti vehabizam.
Zabraniti SDA.
Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 13:51 |
|
|
Nije ona nikakva Zidovka, odakle vam to, ona se samo lazno predstavlja.
Rodjena u muslimanskoj obitelji, odrasla, odgojena, vise veze sa Hrvatima ima Komsic nego ona sa Zidovima.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 14:25 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Kabiri prestani im financirati SFF i ostale gluposti!
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 14:55 |
|
|
Komentari su im poslovicno genijalni, treba protjerati cifuta, treba ga ukinuti, treba treba treba.... Najajci komentar nekog Mustafe "mi smo u Bosni zivjeli u rahatluku sa nasom bracom Jevrejima, dok ovaj nije dosao" idemo takija na max, mi nemamo nikakih baaaaa problema sa pravim Hrvatima iz Hrvatske, samo sa ovim kamenjarskim
|
|
Vrh |
|
|
Sayeret Matkal
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 15:13 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Komentari su im poslovicno genijalni, treba protjerati cifuta, treba ga ukinuti, treba treba treba.... Najajci komentar nekog Mustafe "mi smo u Bosni zivjeli u rahatluku sa nasom bracom Jevrejima, dok ovaj nije dosao" idemo takija na max, mi nemamo nikakih baaaaa problema sa pravim Hrvatima iz Hrvatske, samo sa ovim kamenjarskim
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 16:34 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Komentari su im poslovicno genijalni, treba protjerati cifuta, treba ga ukinuti, treba treba treba.... Najajci komentar nekog Mustafe "mi smo u Bosni zivjeli u rahatluku sa nasom bracom Jevrejima, dok ovaj nije dosao" idemo takija na max, mi nemamo nikakih baaaaa problema sa pravim Hrvatima iz Hrvatske, samo sa ovim kamenjarskim Haha klasični komentari Nikako Mujo da skuži da je 70% Hrvata vezano za BiH(odnosno Hrvati koji jednim dijelom imaju korijene i rodbinske veze s Hrvatima iz BiH). Dok skuže da imaju probleme i s pravim Hrvatima iz Hrvatske budu rafali već radili
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 17:25 |
|
|
Po popisu stanovnistva u RH iz 2011. 10% stanovnika RH ima mjesto rodjenja u BIH. Isto tako i 10% stanovnika Zagreba rodjeno je u BIH. Dodajte barem jedno njihovo dijete i postotak onih koji imaju veze sa BIH je jos veci. Dijaspora + Hrvati u BIH... sveukupno bh Hrvati cine barem 1/4 ukupne hr populacije.
Onda se neki cude, kako to da npr u nogometnoj reprezentaciji uvijek igraju 2-3 igraca ciji su roditelji porijeklom iz BIH. Ako bh Hrvati cine 1/4 ukupnog hrvatskoga naroda... onda ce uvijek u svim sferama biti zastupljeni barem 20-30%.
A sto se ove Karicke tice. Kakva je ona Zidovka. Isto kao sto je i onaj neki Dennis Gratz Nijemac. Mijenjaju narodnost, imena zbog koristi. A toga se ne srame jer kao narod nikada i nisu postojali.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 17:39 |
|
|
Denis Gratz je promijenio politicki dres, sada je islamski fundamentalist odnosno soldat Zeljka Komsica, takodje je i objelodanio svoje pravo ime, Muhamed Gracic.
Zasto Muhamed pa Gratz? on kaze "iz inata", naravno da laze i takija, pokusao je ubrati neke poene za sebe sa laznim imenom pa kako nije uspio, vratio se na tvornicka islamska podesavanja.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 17:55 |
|
|
Odlicna je ova mongloidna tuka sa svojim prosipanjima u razbijanju muslimanskih šupljaka, baš korisni idiot.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 19:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38992 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 20:33 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 558 Lokacija: Opčilište.org
|
Boriso je napisao/la: A i ovaj Kabiri misli kako ima posla s pravom Židovkom i ne shvaća ulogu halal manjinaca u Sarajevu kao i mnogi obmanuti stranci. Nema ona veze sa Židovima. Mama joj Srpkinja (rođak joj onaj Đinđič), a tata Bošnjak (Londrc nisu Židovi, niti su njihovog porijekla).
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 20:38 |
|
|
Jevrejska zajednica u Sarajevu pružila podršku Karić: Ovo je znak da sam bez razloga meta napadahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/jevrejs ... /231123167Usrali se sarajevski Židovi do ušiju, do te mjere da javno brane Hamasovku. Tužno za gledati
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 20:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38992 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nisu to sarajevski Židovi nego Finci.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 20:40 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 558 Lokacija: Opčilište.org
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Meta ovog čovjeka postala sam onog trenutka kada nisam dozvolila da se za potrebe obilježavanja Dana države Izrael prekrije ploča na Vijećnici te na još nekoliko zahtjeva koje sam smatrala provokativnim, Zna li netko kakva je to ploča na vijećnici koju bi Izraelci htjeli prekriti za proslavu dana Izraela? Je li to nešto iz doba WW2 i handžar divizije, ili novije, možda nešto u vezi s Iranom? U vezi sa Srbima, gdje je jasno navedeno da su srpski zločinci nju spalili. Koliko mi je poznato, on (Amir) je htio pozvati delegacije HDZ-a i SNSD-a u Vijećnicu da obilježe taj dan - kao organizatoru, nije baš uredu da se goste iz RS-a dočeka na taj način. Zato je zatraženo da se ona pokrije, što je Kalendarka odbila. Zbog toga je dan nezavisnosti Izraela obilježen u lokalnoj ŽO koliko mi je poznato, uz prisustvo glavešina iz HDZ-a, SNSD-a i par Trojkaša.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 20:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Nisu to sarajevski Židovi nego Finci. Jel ima kakvo očitovanje tih ostalih? Nema niti će ga biti. Živa glava na ramenu je bitnija. Nisu jedini, u Sarajlabadu ni drugi narodi ne talasaju. Znaju s čim imaju posla. Kabiri s druge strane može što hoće jer ne živi ili ovisi na/o prostoru džihada
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 20:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75171 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Danas sastanak kod Ahmadinedžada.
Jadni ljudi prisiljeni takijati, kao i ostale nacije u muslimanskom dijelu Sarajeva.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 21:01 |
|
|
Izrael treba postaviti nekog svog covjeka koji ce biti predstavnik Zidova u BIH. A ne ovi lazni Zidovi tipa Finci, Karicka itd. Ako i postoji u Sarajevu koji pravi Zidov. Mora sutjeti jer zivi u takvoj sredini gdje je opsano izraziti drugacije misljenje. Ako i neki muslimanski politicar oko neke teme ima drugacije misljenje. I njemu je zivot ugrozen, a kamo li nece nekom Zidovu koje Muslimani mrze najvise na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 21:01 |
|
|
Nisu to nikakvi jadni ljudi, obični plaćenici koje financira Kanton Sarajevo. Spodobe koje žive na buđetu provodeći politiku muslimanske vlasti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Kalendarka tuži Kabirija Postano: 23 stu 2023, 21:03 |
|
|
"Ne mrzimo mi prave Hrvate iz Hrvatske". "Mi mrzimo ove nase bh Hrvate". "Ne mrzimo mi prave Zidove iz Sarajeva". Mi mrzimo ove Zidove iz Izraela, SAD i bilo odakle da su".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], iprodano i 376 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|