HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 lip 2025, 02:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: HNŽ dobija premijerku
PostPostano: 26 svi 2023, 06:20 

https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-u-h ... /230525182

Tko je premijerka?

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

Naslov: Re: HNŽ dobija premijerku
PostPostano: 26 svi 2023, 09:19 

Robbie MO je napisao/la:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-u-hercegovini-otvoren-za-koaliranje-sa-svima-ali-ce-danas-odluciti-covic-i-niksic/230525182

Tko je premijerka?

:drool

:wink

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2023, 09:27 

Vjerojatno ona Darijana Katić Filipović. Ne želim nikog vrijeđati, ali svjedočit ćemo samo novom snižavanju standardna. Netko tko je u parlamentu toliko a da ni za jednu njenu izjavu ne znate ili da je po ičemu prepoznata. Bradara se hajde zna prosuti, Krišto je imala apelaciju US koju je vjerojatno netko drugi napisao ali bože moj. Kad je njena nepoznata sestra postala ministrica prometa krstio sam se, srećom bar su lopinu Lasića stavili u Autoceste da to na nešto liči.
Kadrovska politika u kojoj spol ide ispred kompetencija nije dobra. Ako želiš stvorit jak ženski kadar, može, ali treba se iskaliti prije na nečemu, a ne na šutnji u parlamentu.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2023, 10:20 

Rekla-kazala:
Bljesak 20 Sijecnja: "Podsjetimo, prema informacijama koje je Bljesak.info dobio od izvora bliskog Predsjedništvu HDZ BiH, kao kandidatkinje za predsjednicu Vlade HNK razmatraju se Darijana Katić, Tonka Krešić, Vlatka Martinović i Zora Dujmović. Prema našem izvoru, najviše šanse da postane nova predsjednica Vlade u HNK ima Darijana Katić"

Vrh

PostPostano: 26 svi 2023, 10:30 

Navodno ona Vlatka Martinović iz Čitluka

Vrh

PostPostano: 28 svi 2023, 06:56 

voldemort je napisao/la:
Vjerojatno ona Darijana Katić Filipović. Ne želim nikog vrijeđati, ali svjedočit ćemo samo novom snižavanju standardna. Netko tko je u parlamentu toliko a da ni za jednu njenu izjavu ne znate ili da je po ičemu prepoznata. Bradara se hajde zna prosuti, Krišto je imala apelaciju US koju je vjerojatno netko drugi napisao ali bože moj. Kad je njena nepoznata sestra postala ministrica prometa krstio sam se, srećom bar su lopinu Lasića stavili u Autoceste da to na nešto liči.
Kadrovska politika u kojoj spol ide ispred kompetencija nije dobra. Ako želiš stvorit jak ženski kadar, može, ali treba se iskaliti prije na nečemu, a ne na šutnji u parlamentu.

Nemoj tako....Šojić to naziva "dostojanstvenim ćutanjem" :zubati Šalu na stranu...Nije samo problem ćutanje već i kad kaže nešto izgleda kao da čita šapirografirane zbornike gimnazijskih zadaća...Totalna dosada i nezanimljivost.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2023, 05:21 

Jel se na ovo čeka zbog Vukoje?

Vrh

PostPostano: 09 kol 2023, 13:25 

Reis Sejdo je napisao/la:
Jel se na ovo čeka zbog Vukoje?

Ne bih rekao

I HDZ-u je puna kapa SDA u vlasti

Nakon 27 godina pružila se prilika da ih izbace i naravno da žele to. Problem je što treba čak 20 ruku za to.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2023, 12:04 

Citat:
Alić: Dogovor o raspodjeli resora u HNŽ-u je postignut, problem su imena ministara

MOSTAR, 23. listopada (FENA) - Nakon gotovo godinu dana od održanih izbora Hercegovačko-neretvanska županija (HNŽ) danas je trebala dobiti novu županijsku vladu, ali je sjednica županijske skupštine, na kojoj je vlada trebala biti imenovana, u posljednji tren otkazana.

Kako su priopćile dvije od tri članice najavljene vladajuće većine, SDP BiH i HDZ BiH, dogovor je propao zbog inzistiranja SDA da u novu vladu uđe Narodni europski savez (NES) BiH.

S druge strane, u SDA kažu kako je NES otpočetka dio ove priče te da je problem što SDP BiH ne prihvaća pojedine kandidate za ministarska mjesta.

- Mi smo s NES-om otpočetka imali dogovor da idemo u ovaj proces. Naravno, oko kadrovskih pitanja uvijek postoji razlika u stavovima. (…) Mi smo imali dogovor da zakažemo sjednicu Skupštine i da ljude koji bi trebali biti ministri ne izlažemo javnosti, dok ih ne dovedemo pred samo izglasavanje. U tom nekom usuglašavanju došlo je do problema, jer je SDP-u neprihvatljiv određen pristup koji smo mi imali - kazao je u izjavi za Fenu potpredsjednik Skupštine HNŽ-a Džafer Alić (SDA).

Alić je pojasnio kako je raspodjela resora između tri stranke dogovorena, odnosno da su problem „određena kadrovska rješenja“.

- Ja sam uvijek optimist. Optimističan sam da ćemo mi ovaj proces završiti, možda sam bio previše optimističan za rok u kojem ćemo to uraditi. Smatram da je ovo bio krajnji rok, ali i dalje mislim da smo razumni i da možemo ovaj proces završiti brzo – dodao je Alić.

U Skupštini HNŽ-a sjedi 30 zastupnika, a za potvrđivanje nove županijske vlade potrebna je dvotrećinska podrška, odnosno 20 glasova.

Pojedinačno najjača stranka je HDZ BiH s 11 zastupnika, SDA ima sedam, HDZ 1990 i SDP BiH po tri, HRS i DF po dva, te NES i Narod i pravda po jednog zastupnika.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2023, 21:17 

Kad misliš da su dosegnuli dno, onda shvatiš da može i dublje...

Jadni smo mi ako nam je ovo premijerka...

Ne bih joj dao niti da dvije ovce čuva...

Vrh

PostPostano: 18 pro 2023, 10:38 

Djeluje kao ekstremna tehnokratka.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Vukota i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: