|
|
Stranica: 1/10.
|
[ 236 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
|
Naslov: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 02:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 02:31 |
|
|
Ta će
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 02:34 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Staviti sotlnjak od šahovnice na njega i dobiješ simbol današnje Federacije.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 02:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Zovem tetku u Njemackoj Kaze tetka dobili su nasi, pun mi je qqqqq bosne
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 02:54 |
|
|
Upravitelj Bosne:
Privitak/ci: |
IMG_6788.jpeg [ 278.83 KiB | Pogledano 2140 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 02:56 |
|
|
Mislim da je Schmidt čak navijao, ja da sam kralj bilo koje zemlje navijao bi za reprezentaciju svojeg posjeda.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 07:41 |
|
|
Dan ponosa i
Citam jedan komentar:
“Ma ovo je mučnina za gledat a i za igrače igrati, respekt za naše momke ali nisu ovi momci za repke kakve mi ciljeve imamo…”
Imaju ciljeve kao Brazil, a igrače kao San Marino.
Kao u svemu.
…slave
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 08:17 |
|
|
Citat: Njemački mediji o pobjedi protiv BiH: Ovo nas je podsjetilo na 2014. i trijumf protiv Brazila Budimo realni, tu je to negdje. Supersile.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:32 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1472 Lokacija: Gora Romanija
|
Pa to je i vasa drzava i vasa reprezentacija i vas poraz.
Konstitutivni ste. Ovo je zapravo 1/3 vas gubitak,krivica i poraz
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:35 |
|
|
Patriota je napisao/la: Pa to je i vasa drzava i vasa reprezentacija i vas poraz.
Konstitutivni ste. Ovo je zapravo 1/3 vas gubitak,krivica i poraz Prodeverat ćemo nekako. Ja sam za ovaj naš poraz čuo 2 sata nakon što se dogodio.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:36 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7131 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Kad su primili prvih pet golova,trebalo je da čuvaju rezultat.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:42 |
|
|
Jel Sergej Barbarez Hrvat ili?
Igraci su nula,uglavnom nebitni. Neka prezimena tahirovic,demirovic,gazibegovic,krunic,….nebitni. Jedini gol u zadnjih 10 utakmica,39-godišnji Džeko.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:43 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4234 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Patriota je napisao/la: Pa to je i vasa drzava i vasa reprezentacija i vas poraz.
Konstitutivni ste. Ovo je zapravo 1/3 vas gubitak,krivica i poraz Nismo se oporavili od Škotske tako da nam je poraz BiH došao kao melem.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:45 |
|
|
Iskreno, nemam pojma tko je Sergej Barbarez.
Ne znam ni kako izgleda. Ili sam ga možda vidio pa odmah zaboravio facu.
Zvuči kao netko čiji je otac kao student došao u Jugoslaviju.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:48 |
|
|
Nije Musliman uglavnom. Bit ce da je vaš
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:49 |
|
|
Jedino što o izbornicima BiH znam je da se stalno mijenjaju, i da navijači stalno krive izbornike i traže smjenu.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59772 Lokacija: DAZP HQ
|
Ima li tu Bošnjaka da nam kaže šta njih motivira da još izigravaju narod i državu? Koja je poanta?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jedino što o izbornicima BiH znam je da se stalno mijenjaju, i da navijači stalno krive izbornike i traže smjenu. Istina. Ja slabo pratim inace nogomet,ali eto reprezentacija se gleda. Uglavnom krive savez,na kojem je čelu Dodikov Vico. Ali ovdje se ne radi o tome,igrači jednostavno ne valjaju i treba ih mjenjat. To je to. Ni selektor ni savez tu nista nisu krivi.
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 11:55 |
|
|
Patriota je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jedino što o izbornicima BiH znam je da se stalno mijenjaju, i da navijači stalno krive izbornike i traže smjenu. Istina. Ja slabo pratim inace nogomet,ali eto reprezentacija se gleda. Uglavnom krive savez,na kojem je čelu Dodikov Vico. Ali ovdje se ne radi o tome,igrači jednostavno ne valjaju i treba ih mjenjat. To je to. Ni selektor ni savez tu nista nisu krivi. Ne znam šta reći. Znam da igra Džeko i da je sada star i to je to. Znam onoliko koliko se može saznati iz naslova vijesti, jer iz BiH čitam samo političke i ekonomske vijesti i to vrlo detaljno. Vijesti potrebne za upravljanje kolonijom.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 12:00 |
|
|
Sve u svemu, ako sažemo kmeku:
- IZDAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - Tuku nas namjerno 7-0 jer smo Muslimaaaaaaani - Nevaljaju igrači, uvezimo teroriste iz gaze i sirije - daj SADAAAAAAAAAAAAAAAAAAKEEEEEEEEEEEE
sve to, velite, treba jediiiiiiiiiiiiinoooooooo(j)
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 12:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Patriota je napisao/la: Istina. Ja slabo pratim inace nogomet,ali eto reprezentacija se gleda. Uglavnom krive savez,na kojem je čelu Dodikov Vico. Ali ovdje se ne radi o tome,igrači jednostavno ne valjaju i treba ih mjenjat. To je to. Ni selektor ni savez tu nista nisu krivi.
Ne znam šta reći. Znam da igra Džeko i da je sada star i to je to. Znam onoliko koliko se može saznati iz naslova vijesti, jer iz BiH čitam samo političke i ekonomske vijesti i to vrlo detaljno. Vijesti potrebne za upravljanje kolonijom. Upravlja međunarodna zajednica. Vi upravljate 3.5 kantona. Vi ste domorodci kao i mi. U istom smo loncu. Tu je tvoja zemlja i kuca. A sa RH imate veze malo vise od nas. Dobiju i nasi putovnicu i to je to. Vasa i nasa drzava je jedino BiH.
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 12:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jedino što o izbornicima BiH znam je da se stalno mijenjaju, i da navijači stalno krive izbornike i traže smjenu. Jel ima neka zemlja da zmajčeki nisu izgubili od nje ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 12:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jedino što o izbornicima BiH znam je da se stalno mijenjaju, i da navijači stalno krive izbornike i traže smjenu. Jel ima neka zemlja da zmajčeki nisu izgubili od nje ? U vakat smo derali Estoniju,gdje je tvoj traktorista
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 17 stu 2024, 12:12 |
|
|
Toliki poraz od Njemačke i jest realno stanje, tko god da je izbornik.
Mijenjaj ti njih koliko hoćeš, nećeš napravit ništa.
Isto tako sa igračima, boljih nema, pa opet nećeš napraviti ništa.
Jake reprezentacje trebaju kante za napucavanje, tako da će BiH morati igrati dalje.
Umjesto da su sretni što su vidjeli Njemačke, oni nezadovoljni zbog poraza... Kad tako postave stvari nikada neće biti zadovoljni.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|